A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#509   2005. 09. 30. péntek 21:04
 xxxjani xxxjani
Sebaj a fórum az müködik.
#508   2005. 09. 30. péntek 21:03
 xxxjani xxxjani
Ez bizony nem , itt valaki kiengedte a sólymot..
#507   2005. 09. 30. péntek 21:00
felpa felpa
Te kčrdezted, hogy ŕtment -e?
#506   2005. 09. 30. péntek 20:55
felpa felpa
Aŕt.:-)
#505   2005. 09. 30. péntek 20:52
 xxxjani xxxjani
Oxi!
#504   2005. 09. 30. péntek 20:45
 xxxjani xxxjani
A GG től megkaptam a jelszó módosításomat , de a privi továbbra sem jön át. Ettől függetlenül köszönöm a segítséget!
#503   2005. 09. 30. péntek 20:38
 xxxjani xxxjani
A jelenlegi,az "élő" van beírva, ahol keresem.
#502   2005. 09. 30. péntek 20:33
 xxxjani xxxjani
Így születtünk..
#501   2005. 09. 30. péntek 14:17
 xxxjani xxxjani
"pacsit" is tud adni?
#500   2005. 09. 30. péntek 07:35
X Törölt felhasználó (8020)
Köszönöm Tom hogy lezártad a témát, valóban elfajult a dolog és már köze sem volt az eredeti gondhoz. Kellemesen csalódtam Benned. Üdv és még egyszer : Domo arigato
#499   2005. 09. 29. csütörtök 22:44
riska riska
Na megint kihalt az OFF Topic élesszük már fel egy kicsit.
#498   2005. 09. 23. péntek 11:35
riska riska
Kezd megint hanyatlani az OFFF! Up-ot neki!
#497   2005. 09. 16. péntek 10:30
 xxxjani xxxjani
Nekem sikerült kiharcolnom az igazságot!!! Kb. 4 "Brigitta gyanus" nickem van indexen (melyek alatt a hsz.-eimet xxxjani néven írtam alá, mert nem akarok bújkálni) +1 tévedésből (valaki baromkodott a nickem alatt, elfelejtettem kilépni, vagy "mittudomain"...)
Ne itéljen el ezért senki, de én már a magam igazáért sem merek vitázni. Megértem azokat, akiknek nincs bátorságuk egy-egy fórumozó mellet szót emelni. Az adminok minősítése pedig nem az én kompetenciám. Természetesen nekem is van véleményem, de "titokban tartom". Gondolom a lap tulajdonosa, vagy annak megbízott munkatársa egyszer majd körül néz, ha ideje engedi, mert nem hiszem , hogy a fórum figyelése lenne a legfőbb feledata egy szerkesztőnek.
Van a képernyőm jobb felső sarkában egy piros"X" és ott teszem "indexre" akikkel tele szalad a "gumicsizmám" amikor sikerült túltenni magam a dolgok felett akkor visszajövök. Elmegyek élni, és élni hagyom mindazokat akiknek ez a magatartás jelenti az életet. wave
#496   2005. 09. 16. péntek 09:18
 xxxjani xxxjani
Örülök, ha valóban egyezik a véleményünk.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 09. 15. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 15. csütörtök 23:55
Én személy szerint könnyeztem, annyira a szívemből beszéltél! worship
#495   2005. 09. 15. csütörtök 23:55
e-rektor e-rektor
Én személy szerint könnyeztem, annyira a szívemből beszéltél! worship
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 15. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 15. csütörtök 19:38
Most írjam, hogy "cest la vie mon amie"?
Nem írom! Én el tudok fogadni minden embert olyannak amilyennek született, addig ,míg engem nem bánt. Ha sérelem ér akkor hangot adok gondolataimnak, és ha nem vezet eredményre, akkor bizony még a "zíkú"-m is leveri a biztosítékot olykor. Namármost; itt nem ismerek senkit személyesen, "quázi" szájber lényekkel társalog az ember. Ettől függetlenül tudom, hogy itt érző, hús-vér emberekkel vagyok kapcsolatban, és próbálok is ennek megfelelően társalogni.
Aki esetleg félre ismer (akár negatív irányban) azt próbálom "faxagyerek"-ségemről meggyőzni, de semmi képpen nem esek kétségbe attól ha valakinek nem vagyok "szimpi", mert nem ettől függ boldogságom, vagy boldogtalanságom. Sokkal inkább attól, hogyan fogadom egyes emberek megnyilatkozásait, ill.a személyes kapcsolataim milyenségétől. Nekem is néha xarul esnek dolgok, de nem keresem az igazságot és a tolerenciát minden embernél, mert az emberek nem egyformán gondolkodnak, és nem mindenki képes elfogadni embertársát, mint ahogy én sem, de akit estleg elfogadhatatlannak tartok , azt próbálom meggyőzni, vagy minél kevesebbet érintkezni vele. Ha azt érzem, hogy én vagyok ellenszenves, akkor nem erőltetem magam senkire, mer én én vagyok, és ezen nem akarok változtatni senki kedvéért, tartom magam annyira embernek, hogy ne "térdeljek be" senkinek.
Ha úgy látod, hogy van értelme magad felspanolni, és vélt/valós igazad megvédeni akkor tedd azt, de nemsok értelme van a hadakozásnak, mert csak magdnak ártassz vele. Most nem a letiltásra gondolok , hanem kár rossz hangulatba hozni magad, és esetleg másokat is , akár ellened, akár melleted vannak.
Én tudom , hogy nem Te vagy a "rettegett" Brigitta, azt is tudom , hogy milyen a magad fajta ember(ne haragudj nem jutott eszembe a megfelelőbb jelző, fáradt vagyok)lelkivilága és gondolatmenete. Mint ahogy már volt rá példa köztünk is voltak félreértések, de "megbeszéltük" engem valahogy nem zavar, ha valaki más is élni szeretne , esetleg más a véleménye addig míg engem személy szerint nem zaklat. Max ráhagyom a hüjjeségét , legyen vele boldog. Minden emberrel ki lehet jönni valahogy, akivel nem azzal nem kell semmilyen formában kommunikálni.
By happy!!!

#494   2005. 09. 15. csütörtök 19:38
 xxxjani xxxjani
Most írjam, hogy "cest la vie mon amie"?
Nem írom! Én el tudok fogadni minden embert olyannak amilyennek született, addig ,míg engem nem bánt. Ha sérelem ér akkor hangot adok gondolataimnak, és ha nem vezet eredményre, akkor bizony még a "zíkú"-m is leveri a biztosítékot olykor. Namármost; itt nem ismerek senkit személyesen, "quázi" szájber lényekkel társalog az ember. Ettől függetlenül tudom, hogy itt érző, hús-vér emberekkel vagyok kapcsolatban, és próbálok is ennek megfelelően társalogni.
Aki esetleg félre ismer (akár negatív irányban) azt próbálom "faxagyerek"-ségemről meggyőzni, de semmi képpen nem esek kétségbe attól ha valakinek nem vagyok "szimpi", mert nem ettől függ boldogságom, vagy boldogtalanságom. Sokkal inkább attól, hogyan fogadom egyes emberek megnyilatkozásait, ill.a személyes kapcsolataim milyenségétől. Nekem is néha xarul esnek dolgok, de nem keresem az igazságot és a tolerenciát minden embernél, mert az emberek nem egyformán gondolkodnak, és nem mindenki képes elfogadni embertársát, mint ahogy én sem, de akit estleg elfogadhatatlannak tartok , azt próbálom meggyőzni, vagy minél kevesebbet érintkezni vele. Ha azt érzem, hogy én vagyok ellenszenves, akkor nem erőltetem magam senkire, mer én én vagyok, és ezen nem akarok változtatni senki kedvéért, tartom magam annyira embernek, hogy ne "térdeljek be" senkinek.
Ha úgy látod, hogy van értelme magad felspanolni, és vélt/valós igazad megvédeni akkor tedd azt, de nemsok értelme van a hadakozásnak, mert csak magdnak ártassz vele. Most nem a letiltásra gondolok , hanem kár rossz hangulatba hozni magad, és esetleg másokat is , akár ellened, akár melleted vannak.
Én tudom , hogy nem Te vagy a "rettegett" Brigitta, azt is tudom , hogy milyen a magad fajta ember(ne haragudj nem jutott eszembe a megfelelőbb jelző, fáradt vagyok)lelkivilága és gondolatmenete. Mint ahogy már volt rá példa köztünk is voltak félreértések, de "megbeszéltük" engem valahogy nem zavar, ha valaki más is élni szeretne , esetleg más a véleménye addig míg engem személy szerint nem zaklat. Max ráhagyom a hüjjeségét , legyen vele boldog. Minden emberrel ki lehet jönni valahogy, akivel nem azzal nem kell semmilyen formában kommunikálni.
By happy!!!

#493   2005. 09. 15. csütörtök 17:26
 xxxjani xxxjani
Basszus , egésznap hajtottam, van még egy jó órás melóm. Nagyon várom már , hogy a mai nap termését átnézzem.:)
#492   2005. 09. 14. szerda 20:52
 xxxjani xxxjani
Nnna, azért!
#491   2005. 09. 14. szerda 20:26
 xxxjani xxxjani
Szúrd ki a lufit! Nem vagyok diligyógyász , (bár jártam már nála)de "felesleges dolog sütnie oly nagyon" a duhödnek .Kinek segítessz vele?
#490   2005. 09. 14. szerda 19:56
 xxxjani xxxjani
off..

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!