Ok, de most reklám van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 13. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 13. kedd 12:34
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Már majdnem nem találtam ezt a szupi topicot. Jó film megy az RTL-en, aki tudja, nézze!
Már majdnem nem találtam ezt a szupi topicot. Jó film megy az RTL-en, aki tudja, nézze!
Jaj, nem voltam több napig, ugyanis Én is iszonyú fáradt vagyok. Tegnap is 00.00-ig voltam bent a munkahelyemen. Ez a Szeptember kész! Nagyon ki vayok most merülve, és még mi lesz később?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 05. hétfő 20:18
Admin

Hello-bello. Tök fáradt vagyok. Bizti vitaminhiányban szenvedek

Nagyon tetszik a videó, amit küldtél!!!! Nekem is kell ilyen tetkó a fenekemre, szuper!!!!!!! Köszi.
Ok. Gyere:-) de akkor elviszel melózni?:-)
Ok. Gyere:-) de akkor elviszel melózni?:-)
Dehogynem:-) A tiedre már eléggé szükségem lenne!!! Amit egyszer megkóstolunk és ínyünkre való, az hiányzik, ha nem érezhetjük már hosszú ideje...
De most mennem kell készülődni, mert megint elkések melóból. Majd ott írok emilt. És nyugodtan hívhatsz, mert tegnap csendes műszakom volt, remélem, ma is az lesz!!
Ery
De most mennem kell készülődni, mert megint elkések melóból. Majd ott írok emilt. És nyugodtan hívhatsz, mert tegnap csendes műszakom volt, remélem, ma is az lesz!!
Ery
Basszus....Tudtam, hogy te vagy az!!!:-))) Tesztelünk? Tesztelünk?:-))
az:-) Már csak a szexre tudok asszociálni:-) De csak a sajátomra:-)
De akkor sem értem!
Hello-bello. Tök fáradt vagyok. Bizti vitaminhiányban szenvedek
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 09. 04. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt már tegnap sem értettem, gondoltam mára menni fog, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni

Ebbe nagyon is igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 03. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 03. szombat 00:11
Admin

Látom, itt sincs semmi élet. Üdv az összes bulizó emberkének, akiket nem irigylek. Gyerekek, a legnagyobb dolog az életben az alvás. Erre csak akkor jövünk rá, ha megvonják tőlünk:D
MEGSZÜNT A CHAT PEEPSHOW?
VAGY MI A FENE MERT NÁLAM NINCS
VAGY MI A FENE MERT NÁLAM NINCS
Látom, itt sincs semmi élet. Üdv az összes bulizó emberkének, akiket nem irigylek. Gyerekek, a legnagyobb dolog az életben az alvás. Erre csak akkor jövünk rá, ha megvonják tőlünk:D
Én is! És remélem már Így is marad!

Önkéntes emigrációba vonultam.
Lent említett személlyel 6m mélyre elástuk a csatabárdot. Mindenkivel békességet szeretnék az 1. belémrúgásig.
Lent említett személlyel 6m mélyre elástuk a csatabárdot. Mindenkivel békességet szeretnék az 1. belémrúgásig.

Dejó! Itt vagyok!

Szia Kedves! Ezt miért mondod??????
megint elkerültük egymást, mert beindult az egyik öreg, dolgom volt vele sajnos:-(
Te nem válaszoltál az emilre:-(
És én ide is mindig üzenek neked, ha tudok. Pusssszz!
megint elkerültük egymást, mert beindult az egyik öreg, dolgom volt vele sajnos:-(
Te nem válaszoltál az emilre:-(
És én ide is mindig üzenek neked, ha tudok. Pusssszz!
Aludni akarok, de dolgozom....
Helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!
/Bezzeg engem senki sem akar megmenteni..../
Helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!
/Bezzeg engem senki sem akar megmenteni..../
Kérdésem lenne: Fel lehet-e tölteni poén videót is, vagy csak képeket enged. ha igen akkor hogyan és miként. Előre is köffe.
Hi mindenkinek!
OT kérdésem van, de nemtalálok más lehetőséget ahol feltehetném. Remélem a választ adni tudó is olvassa a sorokat.Tehát:
Hová tünt a video chat? Ha megszünt mi lesz a még meglévő X percnyí kifizetett de fel nem használt hozzáféréssel? Miért van az, hogy lassan IX-ik hónapot írunk éa a legfrissebb VIP film mégis VI. havi? Köszönöm a válaszokat.
OT kérdésem van, de nemtalálok más lehetőséget ahol feltehetném. Remélem a választ adni tudó is olvassa a sorokat.Tehát:
Hová tünt a video chat? Ha megszünt mi lesz a még meglévő X percnyí kifizetett de fel nem használt hozzáféréssel? Miért van az, hogy lassan IX-ik hónapot írunk éa a legfrissebb VIP film mégis VI. havi? Köszönöm a válaszokat.