na most eszembe jutott valami:-))
az emberek annyira kivannak, h. 8000 Ft-os termékeket képesek megvásárolni, ilyen aloe vera bizbaszok, meg miegymás. Múltkor pont egy pasi akadt utamba, 3 óra után csak néztem, h. mi van...miért nem élvez el..erre tájékoztatott, h. ezeknek a szereknek ilyen hatása van:-))) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:36
az emberek annyira kivannak, h. 8000 Ft-os termékeket képesek megvásárolni, ilyen aloe vera bizbaszok, meg miegymás. Múltkor pont egy pasi akadt utamba, 3 óra után csak néztem, h. mi van...miért nem élvez el..erre tájékoztatott, h. ezeknek a szereknek ilyen hatása van:-))) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj! Azért nem ennyire súlyos a helyzet. A kialakított életemben nagyjából jól érzem magam. Párkapcsolat hiányán kívül més komolyabb gondom nincs.
Jaj! Azért nem ennyire súlyos a helyzet. A kialakított életemben nagyjából jól érzem magam. Párkapcsolat hiányán kívül més komolyabb gondom nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:34
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Basszus, ilyenkor örülök, h. nincs gyerekem. Nem akarom boldogtalanságra megszülni.
Basszus, ilyenkor örülök, h. nincs gyerekem. Nem akarom boldogtalanságra megszülni.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt sajnos Én is tudom, de meg kell élnem nekem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:29
Admin

hát igen....és még csak 23 vagy...
Sajnos látom, ahogy tönkremennek az emberek körülöttem...Nem lesz ennek jó vége, nagyon nem
Sajnos látom, ahogy tönkremennek az emberek körülöttem...Nem lesz ennek jó vége, nagyon nem

kimozdúlni=kimozdulni
Hétvégén meg annyira ki vagyok merülve, hogy semmi kedvem nincs itthonról kimozdúlni.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:26

"Szép kis Magyarországunk tele van vágyakozó és erős férfiakkal"
Én is vágyakozok egy kis nyugott kapcsolatra.
"otthon boldogtalanok, de túl kényelmes nekik a kialakított életforma"
Nincs párkapcsolatom, ezért egy kicsit boldogtalana vagyok. Az éltformám az túlzás, hogy kénylemes, de nincs nagyon lehetőségem. Egész nap melózok, ezért nem tudom kiélvezni az életet.
Nincs párkapcsolatom, ezért egy kicsit boldogtalana vagyok. Az éltformám az túlzás, hogy kénylemes, de nincs nagyon lehetőségem. Egész nap melózok, ezért nem tudom kiélvezni az életet.
hát igen....és még csak 23 vagy...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:26

565.hsz.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol értettél félre engem? Melyik hozzászólásomnál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:20
Admin

Basszus, akkor nem értem!
Basszus, akkor nem értem!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ágyasom sincs! Honnan veszed, hogy van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:17
Admin

Mit értesz azalatt, h. foglalt? Végülis, ha csak ágyasod van, akkor az nem foglalt kategória..vagy mi:-)
Megrontani engem? Engem ennél jobban nem lehet megrontani :D. Egyik mottóm: "A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:16
Admin

jajj Drága, én nem szeretnélek "megrontani", ezért nem merülök mélyre, csak mindig úgy evezek, hogy oxigéndús térben legyen..legalább a fejem

Mit értesz azalatt, h. foglalt? Végülis, ha csak ágyasod van, akkor az nem foglalt kategória..vagy mi:-)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jajj Drága, én nem szeretnélek "megrontani", ezért nem merülök mélyre, csak mindig úgy evezek, hogy oxigéndús térben legyen..legalább a fejem
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki mondta, hogy Én foglalt vagyok? Maximum elfoglalt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:14
Admin

az tök jó...Most eszembe jutott egy kedves barátom általad, aki szintén ilyen gyorsan reagált...szintén foglalt és szintén pesti..Mint mindig!

az tök jó...Most eszembe jutott egy kedves barátom általad, aki szintén ilyen gyorsan reagált...szintén foglalt és szintén pesti..Mint mindig!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:13

Email-be is így szoktam reagálni. Az Outlook 3 percenként nézi a mail-jeimet. Mikor gépnél vagyok folyamatosan megy.
Kimerítettük a mai témákat?
Ja tényleg :) Ezt nem is figyeltem :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:12
Admin

Igen. De ha más nem is, azért a nickem ezt elárulja:-))
Email-be is így szoktam reagálni. Az Outlook 3 percenként nézi a mail-jeimet. Mikor gépnél vagyok folyamatosan megy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:11
Admin

Ez belemélyedés? Ugyan!:-))) De azért annak örülök, h. te is gyors vagy és nem fél órákat kell várnom 1 válaszra:-)