Hamarosan csatatlakozok kedves Eryka
Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 11. csütörtök 12:32

Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

szia Édes Riska!
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-)
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-)
szia Édes Riska!
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 06. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 06. szombat 23:08
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 06. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

A gépmet is hamarosan OFF-ra állítom. Holnap reggel, meg On-ra :D Szóval OFF! :D
A gépmet is hamarosan OFF-ra állítom. Holnap reggel, meg On-ra :D Szóval OFF! :D
Más oldalakon egy kicsitsikeresebb az OFF topic mint itt!
Holnap viszik a notebookmat. Na ez egy Off volt :D
http://www.machomedia.hu/
Menyj le vagy 5-6 cikket!
Menyj le vagy 5-6 cikket!
Miért fent volt itt a GG-n? Ha megalálod akkor küld a linket, érdekel engem is! Ha meg nem találod meg akkor irány a www.borda.ca
(Ez egy válasz kispedro üzenetére (2005. 08. 01. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 01. hétfő 23:27

Hova lettek BB Évi fotói??????? Nem találom már az amatőr párok résznél, pedig szét kerestem az agyam!!!!!!!!!!!
Azt nem tudom, hogy meddig, de sokkal aktívabb, aminek mindannyian egyformán tdunk örülni :D
Hova lettek BB Évi fotói??????? Nem találom már az amatőr párok résznél, pedig szét kerestem az agyam!!!!!!!!!!!
nagyon gyenge a MAGYAR BEKÜLDÖTT VIDEÓK frissülése, mivel lehetne ösztökélni minket a nagyobb aktivitásra, szerintetek????
Na látom már sokkal aktívabb a GG! Ennek mindannyian egyformán tudunk örülni :D
Na már kezd kihalni megint a topic. Egy kicsit előre hozom!
Hova megy Erika?
Én nem tudok róla!
(Ez egy válasz jucike üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 14. csütörtök 23:47

szijasztok! Vki elárulhatná, hogy hogyan töltsek le 1 hónapi anyagot egyben ...
Miért mész el? Ne menyj sehova. Amúgy köszönöm a bókot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 14. csütörtök 23:44
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Köszönöm, hogy nyitottál egy ilyen topicot, sok szép percet szereztél nekem ezzel....Ami a való életemben folytatódik. Búcsút intek én is a sok rosszindulatú embernek. Remélem, azért nélkülem is megy majd a topicod! Ciao.
valahol azt írta , hogy lehet
szijasztok! Vki elárulhatná, hogy hogyan töltsek le 1 hónapi anyagot egyben ...
Köszönöm, hogy nyitottál egy ilyen topicot, sok szép percet szereztél nekem ezzel....Ami a való életemben folytatódik. Búcsút intek én is a sok rosszindulatú embernek. Remélem, azért nélkülem is megy majd a topicod! Ciao.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Na itt már senki nem OFF-ol?
Szerintem téged elvarázsoltak!
Te lennél a szőke herceg? Akit meg kell csókolni és ismét felülhet fehér lovára.
Vagy az ő öcsse lennél,akit orálisan kell kielégiteni ahhoz hogy előjöjjön a ló?
Te lennél a szőke herceg? Akit meg kell csókolni és ismét felülhet fehér lovára.
Vagy az ő öcsse lennél,akit orálisan kell kielégiteni ahhoz hogy előjöjjön a ló?