Most már jó lett, csak elég fura volt, hogy 2 órán kersztül ezzel szórakoztam és semmi!:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 17. péntek 21:14
Törölt felhasználó (7767)

Ez bizony a freemail.hu beléptető oldalának címe...

Ez bizony a freemail.hu beléptető oldalának címe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 17. péntek 19:48

Törölt felhasználó (368461)
Admin

most komolyan, mi a franc ez?
http://freemail.hu/fm/login1?ver=0
Hm?
Hm?
most komolyan, mi a franc ez?
Hm?
Hm?
Még nem tudni, kivel mi lesz. 2 emberen áll/bukik a dolog...Az esélyesek messze vannak..:-(
A szex, az szex.
A kapcsolat meg több.
A barátság meg más.
A flört meg egyeseknek lételem...!
A szex, az szex.
A kapcsolat meg több.
A barátság meg más.
A flört meg egyeseknek lételem...!
Na mostantól szárnyaim alá veszlek és nővéredként pátyolgatlak, mert ezt most úgy mondtad, mintha tényleg lenne esélyem téged ledönteni

Látod?!:-) S akkor csodálkoztok, hogy miért ütünk ki titeket néha a nyeregből:-)
Ha most összeverekednénk, lehet, hogy én győznék
Olyan erős vagyok, mint egy mágnes, s olyan erővel löknélek el, ha túl közel merészkedsz, akár egy hurrikán:-)
Ha most összeverekednénk, lehet, hogy én győznék

A sperma v. ondó mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket, nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.
Hát ha valaki figyelmesen olvasott.....:-)

hmmm....most már tudom, miért vagyok ilyen beteg. Mert nem jutok elegendő tápanyaghoz:-)
Most egy kicsit meg vagyok gyógyúlva, de mi lesz holnap?
Most egy kicsit meg vagyok gyógyúlva, de mi lesz holnap?

Ne tudd meg, el is aludtam hajnalban! Többet nem hallgatok Bogyora!

Most látod, mit tettél? elment, mert velem "fenyegetőztél":-)
nem volt még ilyen görbületekkel "dolgom", de szerintem izgalmas! a mérete is tökéletes!
Csak túl lelkis, mert nem fogja kihasználni a kolléganője segítőkészségét:-( Mondjuk, ennyi idős koromban én is ilyen voltam és állandóan tanultam. /Mondjuk, ennek nem lett sok eredménye../
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 00:31
nem volt még ilyen görbületekkel "dolgom", de szerintem izgalmas! a mérete is tökéletes!
Csak túl lelkis, mert nem fogja kihasználni a kolléganője segítőkészségét:-( Mondjuk, ennyi idős koromban én is ilyen voltam és állandóan tanultam. /Mondjuk, ennek nem lett sok eredménye../

Ery!
Nezd mar mega "gorbe vagy egyenes"-ben a #38-at.
Te szaki vagy.Mit szolsz hozza?
Ery!
Igen, csak az a baj, hogy este 6-tól aludtam kb. 10-ig és most totál kipihent vagyok, de hogy fogok felkelni 4-kor?
Lehet, hogy le sem kellene feküdni:-) a körömlakkozáshoz úgy 10 után viszont már nem volt kedvem, így csak egy áttetsző fényt tettem rá:-)

Helyes, Helyes!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 16:18
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Ne aggódj, kedves riska, míg engem látsz, ez a topic élni fog!

Hogy itt mennyi pszichológus van!:-)))) a napokban tanácsolta valaki, hogy fejlesszem a problémamegoldó képességem! Szóval megint egyedül kellett döntenem ilyen fontos témában!:-) De neked külön köszönet Bogyo, hogy besegítettél, pusz!

Most azon gondolkodom, hogy aludjak-e, vagy lakkozzam-e be a lábujjaim...Örök probléma....
szavazzatok! Még kb. 10 perc, s ettől függően cselekszem majd, feltéve, ha nem alszom el!
szavazzatok! Még kb. 10 perc, s ettől függően cselekszem majd, feltéve, ha nem alszom el!

Ne aggódj, kedves riska, míg engem látsz, ez a topic élni fog!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Igenis, tanfelügyelő bácsi!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom elég aktív lett az OFF topic! Helyes