M nem teszel te olyant ha csak nem a szado-mazot szereted
Tomnak hátha javul a látása tőle
,de legalább mi értjük a lényeget
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 07. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 21:23

Tomnak hátha javul a látása tőle

Ha ezt mindet becsavarjuk :fejvakarós szmájli:, akkor még a végén megverem az acconyt!

Ha ezt mindet becsavarjuk :fejvakarós szmájli:, akkor még a végén megverem az acconyt!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 21:21

Ma reggel nyertem a nappaliban gyere igyunk együtt a többiekel és persze tomot is megkináljuk

Ma reggel nyertem a nappaliban gyere igyunk együtt a többiekel és persze tomot is megkináljuk
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 07. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerkesztésem értelmét vesztette..
:sörküldős szmájli:
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs, kimaradt az idézőjel.
Szerk: a náci pásztor jelenleg a kutyás szlengben a németjuhászt jelenti. Ha zsidózok, cigányozok, russzkizok, kommunistázok, imperialista kapitalistázok, buzizok-na jó ezt szoktam-, NA AKKOR TESSÉK JELENTGETNI!!!!!!
Ezt csak sanyi hsz-hez, ha lesz folytatás, akkor a dühöngőben!
Szerk: a náci pásztor jelenleg a kutyás szlengben a németjuhászt jelenti. Ha zsidózok, cigányozok, russzkizok, kommunistázok, imperialista kapitalistázok, buzizok-na jó ezt szoktam-, NA AKKOR TESSÉK JELENTGETNI!!!!!!
Ezt csak sanyi hsz-hez, ha lesz folytatás, akkor a dühöngőben!
Bocs, kimaradt az idézőjel.
Ezt csak sanyi hsz-hez, ha lesz folytatás, akkor a dühöngőben! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 20:52
Ezt csak sanyi hsz-hez, ha lesz folytatás, akkor a dühöngőben! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Én spec. jobban tartok egy öregebb náci pásztortól, mint egy pit-től.
Kedves tom akkor tudhatnád hogy nem "NÁCI"hanem "NÉMET"nek hivják

Én spec. jobban tartok egy öregebb náci pásztortól, mint egy pit-től.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 20:45

mint kutya tenyésztéssel is foglalkozó (pit-tem is van) mondom, hogy sok igazságot árultál el a kevésbé hozzáértő fórumozótársainknak!
(csak tudnám minek jelölték be a hsz-det? semmi kivetni való nincs benne, max. ajánlom én is mindenki figyelmébe!)
(csak tudnám minek jelölték be a hsz-det? semmi kivetni való nincs benne, max. ajánlom én is mindenki figyelmébe!)
mint kutya tenyésztéssel is foglalkozó (pit-tem is van) mondom, hogy sok igazságot árultál el a kevésbé hozzáértő fórumozótársainknak!
(csak tudnám minek jelölték be a hsz-det? semmi kivetni való nincs benne, max. ajánlom én is mindenki figyelmébe!) (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 20:29
(csak tudnám minek jelölték be a hsz-det? semmi kivetni való nincs benne, max. ajánlom én is mindenki figyelmébe!) (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor egy kicsit "Kannakutya".
Megmondom őszintén, a tököm sem tudja milyen kutya Kannácska szarja.
Egy biztos, a pitbull, statfordsire, stb. terrier téma csak azoknak téma, akik valóban nem ismerik ezeket a kutyákat. Az tény, hogy iszonyatosan be lehet kattantani őket, fájdalomtűrésüknek "hála" valóban alkalmasak kutyaviadalokra, de egy kiegyensúlyozott, nyugodt családi légkörben felnevelkedett bármilyen terrier soha senkire nem lesz veszélyes! Az viszont valószínű, hogy a gazda nélkül a területre betévedő idegennek nem lesz barátságos fogadtatásban része, és örüljön, ha megússza egy sima 8 napon túl gyógyulóval. Minden terrier az idegenekkel szemben barátságtalan, kell nekik legalább 2!! óra ahhoz, hogy egyáltalán az idegen meg tudja simogatni. Az ismert emberekkel meg minden terrier egy "nyalógép". Remélem sikerült Doki negatív hozzáállását egy kicsit csökkentenem. Én spec. jobban tartok egy öregebb náci pásztortól, mint egy pit-től.
Egy biztos, a pitbull, statfordsire, stb. terrier téma csak azoknak téma, akik valóban nem ismerik ezeket a kutyákat. Az tény, hogy iszonyatosan be lehet kattantani őket, fájdalomtűrésüknek "hála" valóban alkalmasak kutyaviadalokra, de egy kiegyensúlyozott, nyugodt családi légkörben felnevelkedett bármilyen terrier soha senkire nem lesz veszélyes! Az viszont valószínű, hogy a gazda nélkül a területre betévedő idegennek nem lesz barátságos fogadtatásban része, és örüljön, ha megússza egy sima 8 napon túl gyógyulóval. Minden terrier az idegenekkel szemben barátságtalan, kell nekik legalább 2!! óra ahhoz, hogy egyáltalán az idegen meg tudja simogatni. Az ismert emberekkel meg minden terrier egy "nyalógép". Remélem sikerült Doki negatív hozzáállását egy kicsit csökkentenem. Én spec. jobban tartok egy öregebb náci pásztortól, mint egy pit-től.
Akkor egy kicsit "Kannakutya".
mert nem olvasod a nappalit elég figyelmesen!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
JÁÁÁÁJJJ... Ez naggyon fájt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 14:03

Férj és feleség elhatározzák, h kutyát vesznek!
-feleség a kisállatkereskedésbe: harcikutyát szeretnék!
-erre egy pincsi kinézetüt mutat!
-ez harcikutya?
-persze nézze csak: harcikutya szék! a széket ripityára töri!
-feleség hitelen!
-harcikutya asztal! -asztal is ripityára törve!
Feleség hazaviszi az kutyát!
-hát ez mi? -kérdi a férj!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!!
-ez harcikutya?
-feleség hitelen!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!!
Férj és feleség elhatározzák, h kutyát vesznek!
-ez harcikutya?
-feleség hitelen!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
-ez harcikutya?
-feleség hitelen!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Te surdi inkább segitenél a topic pörgetésében mint hogy offolod
Megérdemelnéd hogy prunne jól meghúzgálja a tököd

Megérdemelnéd hogy prunne jól meghúzgálja a tököd

Itt vok! nem ismerem, jöhet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:23

Doki!
a kannás folytatása:
harcikutya a tököm!
/má ha ösmered a viccet/
a kannás folytatása:
harcikutya a tököm!

Doki!
a kannás folytatása:
harcikutya a tököm!
/má ha ösmered a viccet/
a kannás folytatása:
harcikutya a tököm!

az IQ-ja lassan eléri ezt!
vagy mire is kérdeztél rá
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy mire is kérdeztél rá

Én is hamarosan negyed évszázados leszek! Öregszem, öregszem!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 21:27

a legszebb férfi korban vagyok!
igaz, hogy minden relatív (nekem a legszebb!)

a legszebb férfi korban vagyok!

(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 22:13

Boldog Szülinapot Tom! Azért remélem nem vagy ídősebb, mint Yoda, mert akkor Jónapottal köszönök neked is!
tom1019[VIP][ADMIN] Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) | 2007.10.19
Köszönöm a jókívánságokat, mindenki nagyon aranyos a maga módján (stilusában)!
Viszont kívánok nektek minden jót és szépet!
neked KÜLÖN köszönöm!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:55
Köszönöm a jókívánságokat, mindenki nagyon aranyos a maga módján (stilusában)!
Viszont kívánok nektek minden jót és szépet!
neked KÜLÖN köszönöm!

Csak egy dolgot hiányolok,tegnap minden régi fórumos valakit köszöntött egy neves nap alkalmából,illő lett volna kollektive nekik legalább egy köszönöm szépent irni
.Van akinek megköszönte van akinek nem.Tehát elfelejtette,öregszik
De viszont bölcsebb és megfontoltabb,ezért ily tökéletes(majdnem) itt minden

valahol a nappaliban megköszönte kollektíven
a többit szerintem nem látta, mert totál részeg lehetett
másvalahol meg tokajikat emlegetett...azóta is józanodik...szerintem
meg persze mentségére szóljon, hogy több topicban köszöntötték fel...egyébként meg igazad van...ezt neki:
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:55

meg persze mentségére szóljon, hogy több topicban köszöntötték fel...egyébként meg igazad van...ezt neki:

Csak egy dolgot hiányolok,tegnap minden régi fórumos valakit köszöntött egy neves nap alkalmából,illő lett volna kollektive nekik legalább egy köszönöm szépent irni
.Van akinek megköszönte van akinek nem.Tehát elfelejtette,öregszik