A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2929   2007. 07. 06. péntek 14:36
f1ck0 f1ck0
Hát igen nyes .
És törekedni kell a tökéletességre,úgyhogy:Mond a helyet az időt és... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 13:50
"Egy admintól szerintem többen elvárják,hogy közelebb legyen a tökéletességhez."
én már ennél közelebb csak akkor leszek a tökéletességhez, ha a farkad a számban lesz wink hehe
#2928   2007. 07. 06. péntek 13:57
surdapapa surdapapa
felhívom a figyelmed!
a NEKATO elnökségének egyetlen jelen lévő tagjakánt nem fogadom el a felmondásod!
amennyiben az elnökség szavazóképes lesz össze fog ülni és megtárgyalja a további sorsod!
én a magam részéről ott is javasolni fogom, hogy a felmondásod ne fogadjuk el!
amennyiben Te továbbra is ragaszkodni fogsz a felmondásodhoz béremelést fogok javasolni: minimálisan 5 bekaphatod mf3 /nap összegben! /és ebbe nem fog bele számítani a tomnak a Kanna topic előhozása miatti nemiszerev elfogyasztására tett ajánlataid/
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 18:03
Zárolta és törlésre jelölte.
Szóval nem lehet bele írni és törölve lesz.
Ezt nyugodtan lehet már nevezni törlésnek.Nem?!
Erről ennyit.
Ja és olyan topic nincs,hogy csak videók vannak benne.

Nem értem mire írtad,hogy "okoskodok".
Nem néztem utánna,hogy hogy is kezdtetek el vitatkozni + hogy viccelődtök e vagy nem.
Elég egyértelműnek tűnt.
(naggyából: )Surdapapa(meg mások) utálják Kelemen Annát és elegük van abból,hogy mindíg felhozza valaki a topicot és ebből lett a NEKATO.
Na mind1 nem érdekel.
Mostantól pedig nem vagyok "NEKATO" tag.

És nem is akartam köztetek igazságot tenni("okoskodni") csak olyat írtam ami rám is tartozik.

Ja és bekaphatod! mf3
#2927   2007. 07. 06. péntek 13:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Egy admintól szerintem többen elvárják,hogy közelebb legyen a tökéletességhez."
én már ennél közelebb csak akkor leszek a tökéletességhez, ha a farkad a számban lesz wink hehe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:07
Na mind1 elég lesz ebből a sok veszekedéből.
-Igen a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése.Innen nézve elég lenézően és durvának látszik.Mert az.
-És te sem vagy tökéletes,mint ahogy én se(hiányzik belőlem a hiba bee1 ) és senki se.
Egy admintól szerintem többen elvárják,hogy közelebb legyen a tökéletességhez.Tudod...a nagy hatalommal nagy felelősség jár.(Ben bácsi rulz bee1 nyes )

amgy most nemtudom mit akartam írni a 2. bekezdéssel.:S
kezd látszani,hogy 25 órája nem aludtam szomoru1
Szűrd le belőle a tanulságot. vigyor0
#2926   2007. 07. 06. péntek 13:07
f1ck0 f1ck0
Na mind1 elég lesz ebből a sok veszekedéből.
-Igen a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése.Innen nézve elég lenézően és durvának látszik.Mert az.
-És te sem vagy tökéletes,mint ahogy én se(hiányzik belőlem a hiba bee1 ) és senki se.
Egy admintól szerintem többen elvárják,hogy közelebb legyen a tökéletességhez.Tudod...a nagy hatalommal nagy felelősség jár.(Ben bácsi rulz bee1 nyes )

amgy most nemtudom mit akartam írni a 2. bekezdéssel.:S
kezd látszani,hogy 25 órája nem aludtam szomoru1
Szűrd le belőle a tanulságot. vigyor0
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 12:17
igazad van, de húzzzz a pinába...lol... eplus2 ennél jobb és szebb helyre nem küldhetlek! hehe
Inkább itt piszkálják egymást a fórumozók mint más topikokat offoljanak! és az is belefér, hogy az adminokat basztassák... eplus2
--------------------------------------------------------------------
f1ck0-nak:
Nem sértődtem meg (sokszor írtam másoknak is, hogy egyszerűen nem lehet megsérteni egy admint, nem azért van...)
más:
- a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése!
én is tudnék nem egy pld. felhozni, és mazsolázni a velem szemben alkalmazott hsz-k közül,
és nagyon ritkán vagyok durva (sőt, ezt itt és most vissza is utasítom)
- a visszaütést nálam mindig képletesen kell érteni, mert az üt rád vissza, amikor más is látja, hogy nincs minden esetben igazad, vagy esetleg rám, ha történetesen én tévedek (mert ügyi emberek vagyunk és nem tévedhetetlenek, halhatatlanok, mint a "hegylakó"! hehe

habár, ha jól belegondolok, én az vagyok! eplus2
#2925   2007. 07. 06. péntek 12:17
tom1019 tom1019 VIP Admin
igazad van, de húzzzz a pinába...lol... eplus2 ennél jobb és szebb helyre nem küldhetlek! hehe
Inkább itt piszkálják egymást a fórumozók mint más topikokat offoljanak! és az is belefér, hogy az adminokat basztassák... eplus2
--------------------------------------------------------------------
f1ck0-nak:
Nem sértődtem meg (sokszor írtam másoknak is, hogy egyszerűen nem lehet megsérteni egy admint, nem azért van...)
más:
- a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése!
én is tudnék nem egy pld. felhozni, és mazsolázni a velem szemben alkalmazott hsz-k közül,
és nagyon ritkán vagyok durva (sőt, ezt itt és most vissza is utasítom)
- a visszaütést nálam mindig képletesen kell érteni, mert az üt rád vissza, amikor más is látja, hogy nincs minden esetben igazad, vagy esetleg rám, ha történetesen én tévedek (mert ügyi emberek vagyunk és nem tévedhetetlenek, halhatatlanok, mint a "hegylakó"! hehe

habár, ha jól belegondolok, én az vagyok! eplus2
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 06. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 10:23
Látom ez a topik igencsak kezd eldurvulni, mikor megnyitottam akkor nem gondoltam volna, hogy ennyi flame lesz. Egyszerűen csak hülyéskedésnek nyitottam meg. Tehát egy-két poén beszólás, a nap OFF-ja stb.. Tehát ami más fórumokban az OFF topik szerepe.
Kérek mindenkit, hogy próbáljon meg a megfelelő hangvételben beszélni. Ne spanoljátok egymást feleslgesen! Elég a napi stressz is amit átélünk ebben a világban. Ide kikapcsolódni jön az ember, nem flameket olvasni. Ha fel akarom magam húzni akkor elolvasom Tóta W. Árpi cikkét!
#2924   2007. 07. 06. péntek 10:23
riska riska
Látom ez a topik igencsak kezd eldurvulni, mikor megnyitottam akkor nem gondoltam volna, hogy ennyi flame lesz. Egyszerűen csak hülyéskedésnek nyitottam meg. Tehát egy-két poén beszólás, a nap OFF-ja stb.. Tehát ami más fórumokban az OFF topik szerepe.
Kérek mindenkit, hogy próbáljon meg a megfelelő hangvételben beszélni. Ne spanoljátok egymást feleslgesen! Elég a napi stressz is amit átélünk ebben a világban. Ide kikapcsolódni jön az ember, nem flameket olvasni. Ha fel akarom magam húzni akkor elolvasom Tóta W. Árpi cikkét!
#2923   2007. 07. 06. péntek 10:16
f1ck0 f1ck0
OK úgy lessz...és izé..hát..tényleg bekapod...mert akkor bekaphatod nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 08:42
amit nekem válaszolsz, azt lécccci nekem címezd...még a végén magamra veszem a bekaphatodat, és kénytelen leszek bekapni smile wink
#2922   2007. 07. 06. péntek 10:14
f1ck0 f1ck0
jajj tom hadjuk már azt a K.A topicot.Látod még az offban is róla írnak. nyes
Engem már nem érdekel..

Épp ellenkezőleg.Te kötözköttél velem.Én csak nem hagytam annyiban.És inkább ne üssön vissza.Nem lenne fer küzdelem mert én béna vagyok(nem bírok ütni) nyes
Nem kellene mindenen megsértődnöm...nem kellene olyan durván és lenézően válaszolni+kötözködni.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 08:37
okoska!
- van egy statisztika Kannácska topicjával kapcsolatban (csak figyelmesen át kellene olvasgatnod, hogy kit és mennyire érdekel a topic, és én hányszor hoztam fel!)
- nem kellene mindenem megsértödnöd, még a jelzőimen sem (csupa "szeretetből" becézgetlek, viszont szimpátiát nem várok) hehe
- nem szerencsés, ha ez miatt a többi topicban is kötözködsz az adminnal, mert visszaüthet...lol... mf2 eplus2
#2921   2007. 07. 06. péntek 08:42
amit nekem válaszolsz, azt lécccci nekem címezd...még a végén magamra veszem a bekaphatodat, és kénytelen leszek bekapni smile wink
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 23:23
Az előző-kb 1300 karakteres- hsz emet nem küldte el.Úgyhogy újra kell írnom.Már csak naggyából.
Lusta vagyok megint félórát gépelni.:-(

Nahh:Azzal,hogy a linket áthelyezték nekem nem volt semmi bajom.Többször le lett írva,hogy miért szúrtam be oda.(stbstbblala...röviden)

Tudom használni a smájlikat.Az első amolyan célozgatós,mert..
(blablabla... ...)mind1 talán az elsőt nem kellett volna.
A 2.viszont nagyon is tudatos volt.
Ugyan is eléggé bunkón válaszoltál már bocs(fenét!én kérjek bocsánatot?Te bezzeg egyből felháborodtál a smájlin)És mire írtad,hogy okoskodok?

-igen a másodikban az "előbbit" alkalmaztam rád.
De gondolom eddig is meg volt rólam a véleményetek....
(ezek után meg hajjajj...)

Ja és már megint majdnem elfelejtettem:Bekaphatom?!Tényleg?!Megengeded?!Kösz nem...
De te befogod kapni! eplus2
Készítek rólad 1 vodoo bábut és... hehe (na ez félreérthetetlenül vicc volt smile )
#2920   2007. 07. 06. péntek 08:37
na, ezzel egyetértek! nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 02:14
Csak megjegyzésben, éppen még abban az állapotban vagyok, hogy csak finoman mf1 megjegyzem, hogy a Tarzanos Csita is tudott festeni! hehe crazya Csak éppen nem végezte el a képzőművészetit! eplus2 vigyor1
#2919   2007. 07. 06. péntek 08:37
okoska!
- van egy statisztika Kannácska topicjával kapcsolatban (csak figyelmesen át kellene olvasgatnod, hogy kit és mennyire érdekel a topic, és én hányszor hoztam fel!)
- nem kellene mindenem megsértödnöd, még a jelzőimen sem (csupa "szeretetből" becézgetlek, viszont szimpátiát nem várok) hehe
- nem szerencsés, ha ez miatt a többi topicban is kötözködsz az adminnal, mert visszaüthet...lol... mf2 eplus2
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 23:26
Ja meg azt is írtam a "nahh:" után,hogy Én azt sem bánom ha mostantól chatelsz magaddal a kanna topicban smile
#2918   2007. 07. 06. péntek 02:14
zelli zelli
Csak megjegyzésben, éppen még abban az állapotban vagyok, hogy csak finoman mf1 megjegyzem, hogy a Tarzanos Csita is tudott festeni! hehe crazya Csak éppen nem végezte el a képzőművészetit! eplus2 vigyor1
#2917   2007. 07. 05. csütörtök 23:26
f1ck0 f1ck0
Ja meg azt is írtam a "nahh:" után,hogy Én azt sem bánom ha mostantól chatelsz magaddal a kanna topicban smile
#2916   2007. 07. 05. csütörtök 23:23
f1ck0 f1ck0
Az előző-kb 1300 karakteres- hsz emet nem küldte el.Úgyhogy újra kell írnom.Már csak naggyából.
Lusta vagyok megint félórát gépelni.:-(

Nahh:Azzal,hogy a linket áthelyezték nekem nem volt semmi bajom.Többször le lett írva,hogy miért szúrtam be oda.(stbstbblala...röviden)

Tudom használni a smájlikat.Az első amolyan célozgatós,mert..
(blablabla... ...)mind1 talán az elsőt nem kellett volna.
A 2.viszont nagyon is tudatos volt.
Ugyan is eléggé bunkón válaszoltál már bocs(fenét!én kérjek bocsánatot?Te bezzeg egyből felháborodtál a smájlin)És mire írtad,hogy okoskodok?

-igen a másodikban az "előbbit" alkalmaztam rád.
De gondolom eddig is meg volt rólam a véleményetek....
(ezek után meg hajjajj...)

Ja és már megint majdnem elfelejtettem:Bekaphatom?!Tényleg?!Megengeded?!Kösz nem...
De te befogod kapni! eplus2
Készítek rólad 1 vodoo bábut és... hehe (na ez félreérthetetlenül vicc volt smile )
#2915   2007. 07. 05. csütörtök 20:52
"okoska" !
- tanuld meg a szmájli jeleket jól használni (mert vannak rosszindulatú bemutatások jelei, és vannak célzatos, de barátságos jelek is)!
- amennyiben Te az előbbit alkalmaztad rám, az nem túl jó fényben tűntet fel téged egy mesterségesen gerjesztett poénos "vitában" (az érintettségedet senki nem vitatta)!
- a magyarázatot a linked áthelyezésére megkaptad, a statisztikámat a "felhozókról" olvashatod a megfelelő helyen 3435 hsz-ben)!

és, hogy el ne felejtsem: Te is bekaphatod! mf2
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről ennyit.

Nem néztem utánna,hogy hogy is kezdtetek el vitatkozni + hogy viccelődtök e vagy nem.
Elég egyértelműnek tűnt.
(naggyából: )Surdapapa(meg mások) utálják Kelemen Annát és elegük van abból,hogy mindíg felhozza valaki a topicot és ebből lett a NEKATO.
Na mind1 nem érdekel.

És nem is akartam köztetek igazságot tenni("okoskodni") csak olyat írtam ami rám is tartozik.

Ja és bekaphatod! mf3
#2914   2007. 07. 05. csütörtök 19:34
nincs olyan topic, hogy videók...de nem is kell, mert ha belefért a vicces videókba, akkor belefér a poénokba is...hidd el, hogy így is elég átláthatatlan néha a fórum, semmi szükség egy 4. topicra, ahova vicces, poénos, mókás, tréfás dolgokat be lehet tenni...erről ennyit
(azért jelölve csak, mert az én "istenem" még vet rá egy pillantást, ha úgy gondolja, akkor ő még megmentheti)
egyébként tom asszem átrakta a kannába...ott van a legjobb helyen
Erről ennyit.

Elég egyértelműnek tűnt.
Na mind1 nem érdekel.

Ja és bekaphatod! mf3
#2913   2007. 07. 05. csütörtök 18:03
f1ck0 f1ck0
Erről ennyit.

Elég egyértelműnek tűnt.
Na mind1 nem érdekel.

Ja és bekaphatod! mf3
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 05. csütörtök 15:18
a topicot nem töröltük, csak zárolta az admin, mert van olyan topic bőven + a GG-nek külön rovata, ahová a vicces és poénos videók megtekinthetőek!
(ha figyelmesebbben olvasnál minket, és értenéd a vicccet -surdival való "vitánkat"- akkor most nem okoskodnál, és nem kérdeznél hülyeséget!)
#2912   2007. 07. 05. csütörtök 15:21
surdapapa surdapapa
1:1

egyenlítettél!

te lagalább annyira geci vagy, mint én!

fickó:
én is betartom, csak én mást értek ez alatt!
tommal a figyelemfelhívásban és a nappaliban lévő "vitánkat" hoztuk át ide a helyére!

az első kérdésedre, én mint alapító tag kötelességemnek érzem hogy válaszoljak: a válaszom megtalálható a figyelemfelhívás topic 1302-es hszében!

bocs tom, most látom Te is válaszoltál!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 05. csütörtök 15:15
ha másra nem, akkor legalább arra jó volt, hogy behúztalak a "csőbe"! remélem jól szórakoztál Annácskánál! mf2 eplus2 nyes
#2911   2007. 07. 05. csütörtök 15:18
a topicot nem töröltük, csak zárolta az admin, mert van olyan topic bőven + a GG-nek külön rovata, ahová a vicces és poénos videók megtekinthetőek!
(ha figyelmesebbben olvasnál minket, és értenéd a vicccet -surdival való "vitánkat"- akkor most nem okoskodnál, és nem kérdeznél hülyeséget!)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 15:15
Egy hsz erejéig én is beszállok a vitátokba.

1:Hol vannak a NEKATO tagok?
Kelemen Anna a toplistán és senki nem ír sehova,hogy lejjeb csússzon.
2:Nem azért nem mertem berakni a K.A topicba a videót,mert "megfélemlítettek",hanem mert
a.)Betartom az anthony által leírtakat és "soha semmien körülmények között nem írok oda".
b.)Azért,mert mint mondtam ez önmagában is elég poén.

3:Végig bírtátok nézni a videót? smile
Az utolsó 2 mondata miatt mostantól komolyan veszem ezt a NEKATO-t még ha már ti nem is.

U.I.:Miért kellett törölni azt a topicot? boxer Tök fasza lett volna csak vicces videókat nézegetni ott.
#2910   2007. 07. 05. csütörtök 15:15
f1ck0 f1ck0
Egy hsz erejéig én is beszállok a vitátokba.

1:Hol vannak a NEKATO tagok?
Kelemen Anna a toplistán és senki nem ír sehova,hogy lejjeb csússzon.
2:Nem azért nem mertem berakni a K.A topicba a videót,mert "megfélemlítettek",hanem mert
a.)Betartom az anthony által leírtakat és "soha semmien körülmények között nem írok oda".
b.)Azért,mert mint mondtam ez önmagában is elég poén.

3:Végig bírtátok nézni a videót? smile
Az utolsó 2 mondata miatt mostantól komolyan veszem ezt a NEKATO-t még ha már ti nem is.

U.I.:Miért kellett törölni azt a topicot? boxer Tök fasza lett volna csak vicces videókat nézegetni ott.

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!