A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2889   2007. 06. 30. szombat 20:58
tom1019 tom1019 VIP Admin
egyetértek, mehet!
és ha ez sem elég, akkor én is nyitok még vagy 5 kannás topicot! és akkor csak mi maradunk ketten a fórumban játszani, szórakozni és szexelni!

eplus2 (és toll a fülükbe a NEKATO-soknak!) mf2 nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 30. szombat 20:54
sőőőt! nyitok a szex kategóriában egy "kanna szexuális szokásai" topicot...a képes kategóriában egy "kanna élete képekben"-t...a társkeresőben: "ki akar velem dugni közben kannára gondolva?"-t...a nappaliban pedig "kanna hálószobájában"-t
akkora pörgés lesz itt hehe vigyor2 nyes
#2888   2007. 06. 30. szombat 20:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
sőőőt! nyitok a szex kategóriában egy "kanna szexuális szokásai" topicot...a képes kategóriában egy "kanna élete képekben"-t...a társkeresőben: "ki akar velem dugni közben kannára gondolva?"-t...a nappaliban pedig "kanna hálószobájában"-t
akkora pörgés lesz itt hehe vigyor2 nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 30. szombat 20:50
ne csináld már teee smile nem látod a nagy lehetőséget benne? smile én majd mindig felhozom kannát...erre ők teleírják a hírességek többi topicját...teljesen fellendül a fórum hehe eplus2 vigyor5
#2887   2007. 06. 30. szombat 20:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne csináld már teee smile nem látod a nagy lehetőséget benne? smile én majd mindig felhozom kannát...erre ők teleírják a hírességek többi topicját...teljesen fellendül a fórum hehe eplus2 vigyor5
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 30. szombat 20:21
aki belép a NEKATO-ba azt tiltom 1 hétre! mf2 eplus2
#2886   2007. 06. 30. szombat 20:21
aki belép a NEKATO-ba azt tiltom 1 hétre! mf2 eplus2
#2885   2007. 06. 30. szombat 15:05
Szoni Szoni
Hehe-heee... NEKATO...forradalom-ellenforradalom,hogy mik vannak ! wow1
Most hogy tovabb ? confused
Meg lesz alapitva a MEDUGAN ? (megdugnamannacskat) hehe hehe nyes
#2884   2007. 06. 30. szombat 07:25
gazosgyuri gazosgyuri
Höhö!
Ez tetszik...naná lesz segítek...kiwáncsi lettem
nagyon az ellen lépéseire... nyes
Csináltatok magamnak polót,hogy NEKATO TAG WAOK A GéGé-n.... hehe
#2883   2007. 06. 30. szombat 03:02
f1ck0 f1ck0
Hát nekem eddig sem esett nehezemre megállni,hogy ne írjak bele úgyhogy miért ne...jelentkezem tagnak.
Ha tényleg ennyire útáljátok a KA topicot akkor én leteszem az esküt,hogy amint feljön én megpróbálom -egyéb topicokba való írással- lejjebb csusszantani(persze érdemben).

Na most T/1-ben beszélek mitha már tag lennék. smile
Ha tényleg betartjuk az általad leírtakat,akkor valahogy jelezni kellene,hogyha emiatt írtunk valamelyik topicba.
Pl a sarokba írnánk valami olyasmit,hogy: /NEKATO!/
Vagy valamit,hogy nyoma legyen.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 01:05
Na, hogy igazi OFF is legyen:

A NEKATO (NEm írunk a KA TOpicba) szervezet alapszabályzata:

1./ Ahogy a szervezet neve is mondja, a tagok vállalják, hogy soha és semmilyen körülmények között nem írnak a KA topicba.
2./ Ezt akkor is vállalják, ha a KA topicot "egyesek" felhozzák, provokálva a NEKATO tagok jóérzését.
3./ A tagok érzésük és idejük szerint vállalják, hogy KA topic esetleges felhozatala esetén a Hírességek kategória egyéb topicjaiba (természetesen a topicnak megfelelő, nem semmitmondó) megfelelő hozzászólást írnak, így gondoskodnak a KA topic top10-ből való eltüntetéséről.
4./ A tagok idejük és lehetőségükhöz mérten erősítik egyéb esetekben is a Hírességek kategória egyéb topicjait, hogy belátható időn belül a KA topic hozzászólások tekintetében is a többi topic mögé (megérdemelt helyére) kerüljön.
5./ Amennyiben a tagok mégis véleményezni kívánnak valamit KA-val vagy a topicjával kapcsolatban, akkor azt kizárólag itt, az OFF-ban vagy a Dühöngőben teszik meg. Ekkor is minden más fórumozó maximális tiszteletben tartásával, főleg az Adminok irányában.
6./ Amennyiben a tagokat nyíltan is provokálják KA-val más topicban, vagy a KA topic felhozatalával, akkor is tudomásul veszik, h más szabad fórumozását nem korlátozhatják, ennek hangot nem adhatnak, sem sértéssel sem más módon. (Dühöngeni persze ér..., de személyeskedés nélkül). Tiltakozásunk egyetlen módja a topic bojkottja és az egyéb Hírességek topicok erősítése.

Tagok:

DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)

Várom a jelentkezőket!!!
#2882   2007. 06. 30. szombat 01:53
zelli zelli
Igenis, a szabályzatot tudomásul vettem. Jelentkezem NEKATO-tagnak!
Zelli wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 01:05

1./ Ahogy a szervezet neve is mondja, a tagok vállalják, hogy soha és semmilyen körülmények között nem írnak a KA topicba.
2./ Ezt akkor is vállalják, ha a KA topicot "egyesek" felhozzák, provokálva a NEKATO tagok jóérzését.
3./ A tagok érzésük és idejük szerint vállalják, hogy KA topic esetleges felhozatala esetén a Hírességek kategória egyéb topicjaiba (természetesen a topicnak megfelelő, nem semmitmondó) megfelelő hozzászólást írnak, így gondoskodnak a KA topic top10-ből való eltüntetéséről.
4./ A tagok idejük és lehetőségükhöz mérten erősítik egyéb esetekben is a Hírességek kategória egyéb topicjait, hogy belátható időn belül a KA topic hozzászólások tekintetében is a többi topic mögé (megérdemelt helyére) kerüljön.
5./ Amennyiben a tagok mégis véleményezni kívánnak valamit KA-val vagy a topicjával kapcsolatban, akkor azt kizárólag itt, az OFF-ban vagy a Dühöngőben teszik meg. Ekkor is minden más fórumozó maximális tiszteletben tartásával, főleg az Adminok irányában.
6./ Amennyiben a tagokat nyíltan is provokálják KA-val más topicban, vagy a KA topic felhozatalával, akkor is tudomásul veszik, h más szabad fórumozását nem korlátozhatják, ennek hangot nem adhatnak, sem sértéssel sem más módon. (Dühöngeni persze ér..., de személyeskedés nélkül). Tiltakozásunk egyetlen módja a topic bojkottja és az egyéb Hírességek topicok erősítése.

Tagok:

DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)

Várom a jelentkezőket!!!
#2881   2007. 06. 30. szombat 01:05
DrAnthony DrAnthony VIP

Tagok:

DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)

Várom a jelentkezőket!!!
#2880   2007. 06. 25. hétfő 07:09
X Törölt felhasználó (7767)
Vigyor és alaptalan rágalmazás nélkül erre gondoltam:

"tom1019[VIP][ADMIN] #151 | 2007.06.10
Kár volt beleírnod, mert ha 3 hónapig (vagy egész nyáron) minden nap bulit szerveznénk a nap 24 órájában, akkor TE BIZTOSAN EGYÉB ELFOGLALTSÁGRA HIVATKOZVA NEM ÉRNÉL RÁ!
(megkérlek, amíg szép magyarsággal tudlak kérni, húzzzz a pi**ába ebből a topicból!)
(amennyiben még egyszer beírsz bármilyen GG fórumos v. nappalis bulikkal kapcsolatos "kedves és elnézős" hsz-t, akkor tiltalak a téma OFF-lása miatt!)
Válasz Katicika, üzenetére (2007.06.06)"

Úgyhogy nincs miért "vigyorizz" és célozgass a nicknevemre,mert csak ezen írok, ellentétben minden más állításoddal. Szép hetet neked. wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 22:06
de csak ezen a nicnéven! hehe
#2879   2007. 06. 24. vasárnap 22:06
de csak ezen a nicnéven! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 24. vasárnap 17:33
Megkérek mindenkit, hogy - lévén teljes jogú tagja a GG-fórumosok népes táborának -, senki ne vonja kétségbe azon jogomat, hogy bármelyik rovathoz , amelyhez másoknak, "hasonszőrűeknek", megadatott hozzászólniuk, én is hozzászólhassak, kifejthessem véleményemet, válaszolhassak a hozzám intézett kérdésekre! Köszönöm: Katinka
(Bocs, késve olvastam egy "hozzámszólás"-t. Elnézéseteket kérem.)
Szép vasárnapestvét kivánok mindenkinek! wave
#2878   2007. 06. 24. vasárnap 17:33
X Törölt felhasználó (7767)
Megkérek mindenkit, hogy - lévén teljes jogú tagja a GG-fórumosok népes táborának -, senki ne vonja kétségbe azon jogomat, hogy bármelyik rovathoz , amelyhez másoknak, "hasonszőrűeknek", megadatott hozzászólniuk, én is hozzászólhassak, kifejthessem véleményemet, válaszolhassak a hozzám intézett kérdésekre! Köszönöm: Katinka
(Bocs, késve olvastam egy "hozzámszólás"-t. Elnézéseteket kérem.)
Szép vasárnapestvét kivánok mindenkinek! wave
#2877   2007. 06. 23. szombat 20:04
Szoni Szoni
Hat sokan nem emlegettek mig odavotam ...de Ö csak beszurt egy-ket hszbe.....

smile
#2876   2007. 06. 23. szombat 12:07
f1ck0 f1ck0
Nézem én.Értem is.Nyugi.És ezúton szeretnék bocsánatot kérni,ha egy kicsit bunkókára,vagy értetlenkére sikerült a tegnapi hsz-em.Tudod tegnap,volt egy kicsi bennem(pia)...
Bocs wave
#2875   2007. 06. 22. péntek 23:22
Igazi OFF, MERT ITT A GG-ben a HEJESIRÁS NEM SZÁMIT!!! eplus2

Nagyon érdekes kérelmet kapott az egyik ismerősöm.
Én sem vagyok túl jó helyesíró, de, hogy valaki egyetlen szót sem tud leírni helyesen, még véletlenül sem.
Gondolom nem fog itt a neten rátalálni a levélre. Elnézést kérek tőle, hogy nyilvánosságra hozom, de nem magán levélnek íródott, egy cégnek küldte.

" Méltonsági kérelem
Tisztelt ikazkato ur avala kéréselfortulok önhoz hogy melék épületekhejsék összetől mifelk to melet lakom és lapos tejü és eső miat is meg fajog alapszata volt igy összetöl belvisz miatt en afelpecsüsnek meg mondam kérem az ön segítcségét."

Na ezt értelmezzétek.
Nem sok nyelvtan órán vett részt az illető.
#2874   2007. 06. 22. péntek 22:53
nézd időnként a szmájlikat is, amiket bebigyesztek nektek! hehe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 22:15
azaz OFFF.Szóval akkor OFFFFolok amikor akarko.VAgy neem? smile

modding:Csak az egyik felétr akarta elküldeni.Még szerencse,hogy "előnétztem" és másolás beillesztés...
#2873   2007. 06. 22. péntek 22:15
f1ck0 f1ck0
azaz OFFF.Szóval akkor OFFFFolok amikor akarko.VAgy neem? smile

modding:Csak az egyik felétr akarta elküldeni.Még szerencse,hogy "előnétztem" és másolás beillesztés...
#2872   2007. 06. 22. péntek 22:15
f1ck0 f1ck0
És ha azt mondom,hogy túl fáradt voltam hogy megkeressem az elköszönő topicot? smile
Az meg,hogy offoltam az OFF topicot az olyan mintha poénkodnák a "poénok" topicban.Vagy nem? nyes .Mert hát --->OFF
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 22. péntek 20:34
Ja-ja, igen most már emlékszem, én voltam a bűnös, én tötöltem, mert offoltad az OFF topicot az udvarias elköszönéseddel... eplus2
Különben van Elköszönő topik, v. a nappalit este sokan olvassák...pá... hehe wave
#2871   2007. 06. 22. péntek 20:34
Ja-ja, igen most már emlékszem, én voltam a bűnös, én tötöltem, mert offoltad az OFF topicot az udvarias elköszönéseddel... eplus2
Különben van Elköszönő topik, v. a nappalit este sokan olvassák...pá... hehe wave
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 15:29
Azt írtam: Szép jó reggelt megyek aludni smile
Ja és bocs,hogy offoltam a vitátokat.(vagy valami ilyesmit)
De nem gondoltam volna,hogy..... Végül is off.Na mindegy.
#2870   2007. 06. 22. péntek 15:29
f1ck0 f1ck0
Azt írtam: Szép jó reggelt megyek aludni smile
Ja és bocs,hogy offoltam a vitátokat.(vagy valami ilyesmit)
De nem gondoltam volna,hogy..... Végül is off.Na mindegy.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 22. péntek 14:09
mit írtál?
lehet, hogy én voltam, mert a nagy hülyeségeket inkább azonnal törlöm, mintsem hogy tiltsak miatta egy "törzslátogatót"! nyes

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!