A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2749   2007. 06. 04. hétfő 01:24
yanee84 yanee84
tudtam én,hogy nem lesz jó vége annak,hogy én ide irogatok. újfent kiderül,hogy én vagyok a szar. oké,ezt tényleg elbasztam,felbasztam egy csomó ember agyát, de sose fogja megérteni senki,hogy mit akarok. nyomorék balfasz vagyok szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1
#2748   2007. 06. 03. vasárnap 22:49
tom1019 tom1019 VIP Admin
Igazatok van!
És mi jár annak, akinek igaza van?
A pofája és TILTÁS! (még az off topicban is!)
Miért?
Megmagyarázom:
1. Ezerszer megbeszéltük, hogy a helyesírási (gépelési) hibák NEM KRITIZÁLHATÓAK a fórumban (különben kijavítottam a hibámat)!
2. Pont Ti ketten (vagy egyen) kellene tudnotok erről, akik folyamatosan cikizitek/cikiztétek a hibákat elkövetőket!

Mivel Szonit már vazi kivonta a fórumból kötözködése miatt 24 órára, ezért én (semmi harag és semmi bosszú alapon, csak és kizárólag következetességi szempontok figyelembevételével 1 hétre módosítom a tiltását, Katicikot meg egyenlőre "csak" 24 órára jegelem, hogy gondolkozzon mielőtt gúnyolódik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 03. vasárnap 22:18
A "kenel" a "kensz" ige helytelen "élőbeszédi" használata. De azért érthető, nem? vigyor2 wave
Most komolyan: Kennel: az az elkerített rész, ahol a kutyát tartják, illetve egy tenyésztő kutyái.
#2747   2007. 06. 03. vasárnap 22:18
X Törölt felhasználó (7767)
A "kenel" a "kensz" ige helytelen "élőbeszédi" használata. De azért érthető, nem? vigyor2 wave
Most komolyan: Kennel: az az elkerített rész, ahol a kutyát tartják, illetve egy tenyésztő kutyái.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 21:02
JOPOFA VAGY ! "mint a szart a kutyáim keneljeiből" Mi a fasz a kenel ? Kutyaol ? szomoru1
#2746   2007. 06. 03. vasárnap 21:44
Moncy Moncy
Na puff... Vége a műsornak...
Szoni 24 órás büntibe vonult...
#2745   2007. 06. 03. vasárnap 21:02
Szoni Szoni
JOPOFA VAGY ! "mint a szart a kutyáim keneljeiből" Mi a fasz a kenel ? Kutyaol ? szomoru1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 03. vasárnap 20:49
Szoni! jó úton haladsz, hogy kibasszál dakoval! de figyelmeztetlek, hogy téged foglak legelőszőr kipicsázni innen
(vagy véletlen álregnek, klónnak nézni)
és töröllek, sőt kitakarítalak, mint a szart a kutyáim kenneljeiből, valamint törlöm az össze hsz-det, amiben a képeid is benne lesznek (azokért pedig kár lenne, mert többségük "katicikásan" JÓ KÉPEK!
mf2 ravasz1
#2744   2007. 06. 03. vasárnap 20:59
Szoni Szoni
Na joooo NA!!! En voltam a diszno,a szavazasnal egy kicsit piszkapeti,oszt ez lett belölle. (De nem tudtam megallni..siros szmajli...)
Elnezest Kovi iranyaba,meg a szavazas,forgatokönnyvesek...stb. stb..na ..mindenkitöl.
Ilyen vagyok,mit csinaljak ?
nyes wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 03. vasárnap 20:43
Tudom, hogy OFF-ban vagyunk, DE...
amennyiben máshol baszakodtok, főleg a forgatókönyveknél, akkor kegyetlenül tiltani fogok! és még egy Kovi topicjairól (blogjáról) LESZÁLLNI, még ITT IS!!!
#2743   2007. 06. 03. vasárnap 20:49
Szoni! jó úton haladsz, hogy kibasszál dakoval! de figyelmeztetlek, hogy téged foglak legelőszőr kipicsázni innen
(vagy véletlen álregnek, klónnak nézni)
és töröllek, sőt kitakarítalak, mint a szart a kutyáim kenneljeiből, valamint törlöm az össze hsz-det, amiben a képeid is benne lesznek (azokért pedig kár lenne, mert többségük "katicikásan" JÓ KÉPEK!
mf2 ravasz1
#2742   2007. 06. 03. vasárnap 20:47
DrAnthony DrAnthony VIP
Értettem Főnök! Azért nem ártana ezt az adot személlyel is közölni!!! mf2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 03. vasárnap 20:43
amennyiben máshol baszakodtok, főleg a forgatókönyveknél, akkor kegyetlenül tiltani fogok! és még egy Kovi topicjairól (blogjáról) LESZÁLLNI, még ITT IS!!!
#2741   2007. 06. 03. vasárnap 20:43
#2740   2007. 06. 03. vasárnap 20:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Kis mocsok most téged nézett ki magának, mert velem megint befürdött, egy általánosságban leírt dolgot magára vett, aztán jól beégett, most veled is öngólt lőtt, mert magára vette azt, ami (lehet) hogy nem is neki szólt. Undorító ez az ürge. De fenntartom 3252-es hsz-em utolsó bekezdését!!!
Ez a nyomorult nem bírja ki, ha egy napig nem kötekszik senkivel, közben meg másoknak nyalja a fenekét, próbálja magát beédesgetni.
Gusztustalan. Sz....mas-t nem írhartok rá, mert megkértek, de ezzel együtt az. Ja, sajnálnom lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 06. 03. vasárnap 19:48
Kovi blogjából!

dako84 #249 | ma 19:48
kinek nem inge, nem veszi magára! de te ezekszerint vetted!
Válasz Szoni üzenetére (ma 19:27)
Szoni | ma 19:27
Röhelyes vagy.

Ugrás az eredeti hozzászólásra

Kovi[VIP][ADMIN] #248 | ma 19:39
Na, na gyerekek! Ne acsarkodjatok. Mindenki meg fogja kapni, ami jár neki!
Üdv
Kovi

Szoni #247 | ma 19:27
Röhelyes vagy.
Válasz dako84 üzenetére (ma 19:15)
dako84 | ma 19:15
talán akik alkottak azoknak nem jár pont, vagy lehet nem is ér a szavazatuk! nem rád gondolok, de valaki lefikázza a másikat, csak, hogy a saját esélyeit növelje! tudod kikre gondolok!

dako84 #246 | ma 19:15
talán akik alkottak azoknak nem jár pont, vagy lehet nem is ér a szavazatuk! nem rád gondolok, de valaki lefikázza a másikat, csak, hogy a saját esélyeit növelje! tudod kikre gondolok!
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (ma 17:09)
DrAnthony[VIP] | ma 17:09
Csak jelzem, nem tudom, más hogy van vele, de ma szavaztam elég sok forgatókönyvre, de egy fikarcnyí GG pontot sem írt jóvá egyetlen szavazatért sem.

Szoni #245 | ma 19:00
En is szavaztam..es ANNYI PONTOT KAPTAM,HOGY NO!!!!!
Csak jelzem, nem tudom, más hogy van vele, de ma szavaztam elég sok forgatókönyvre, de egy fikarcnyí GG pontot sem írt jóvá egyetlen szavazatért sem.

f1ck0 #244 | ma 17:14
Azt hittem csak nekem nem írta jóvá. Hát nem vagyok egyedül

DrAnthony[VIP] #243 | ma 17:09
#2739   2007. 06. 03. vasárnap 19:48
X Törölt felhasználó (69371)
Kovi blogjából!

dako84 #249 | ma 19:48
kinek nem inge, nem veszi magára! de te ezekszerint vetted!
Válasz Szoni üzenetére (ma 19:27)
Szoni | ma 19:27
Röhelyes vagy.

Kovi[VIP][ADMIN] #248 | ma 19:39
Na, na gyerekek! Ne acsarkodjatok. Mindenki meg fogja kapni, ami jár neki!
Üdv
Kovi

Szoni #247 | ma 19:27
Röhelyes vagy.
Válasz dako84 üzenetére (ma 19:15)
dako84 | ma 19:15

dako84 #246 | ma 19:15

Szoni #245 | ma 19:00
En is szavaztam..es ANNYI PONTOT KAPTAM,HOGY NO!!!!!

f1ck0 #244 | ma 17:14
Azt hittem csak nekem nem írta jóvá. Hát nem vagyok egyedül

DrAnthony[VIP] #243 | ma 17:09
#2738   2007. 06. 03. vasárnap 03:28
DrAnthony DrAnthony VIP
"Szoni #121 | tegnap 21:01
NYUGI... MINDIG FOGOM TUDNI HOVA KELLL menni..
Csak munkamtol függ...
Micsoda karakter !toloszekest felrugni ! ajjajjj...es meg se kerded,hogy van..."

Nem kell, hogy megkérdjem, tudom, hogy van!!!
eplus2

Hála Istennek nekem nem okoz sem lelkiismeret-furdalást, sem egyéb gátlást, hogy egy ilyet, mint te vagy, akár tolószékestől, akár anélkül felrúgjak. Vannak dolgok, melyek megcselekedhetőek, sőt, társadalmilag elfogadottak. A szennyet el kell takarítani, a gyomot ki kel gyomlálni, így (a hasonlattal élve) neked is ez a sorsod...
#2737   2007. 06. 03. vasárnap 03:24
DrAnthony DrAnthony VIP
"Szoni #120 | tegnap 20:54
Roman "testvereim" kikkel eggyütt nöttem fel a sors akaratabol, neveztek hazatlannak (tisztelet a tulnyomo kivetelnek).
Oda kerültünk,hogy büszke magyar anyanyelvü is HAZÁTLAN-nak nevez?
Hogy idetlenül vitaztunk az Ok.Szamomra.De van egy vonal mit nem lephetünk at.Nem itt.Feltetted az i-re a pontot. "

Van egy másik mondás, mit már neked szánok: "Kinek nem inge, ne vegye magára...". Ezt az inget önszántadból, magadtól húztad fel, így csak magadat okolhatod.

Vannak hsz-ek, mit célzottan neked szánok, s ezt jelzem is. Ezt te magadra vetted, így emiatt csak önmagad okolhatod. Miért nem replikázik ezért senki más??? Na ugye... Ezt megint bebuktad, magadat járattad le...

Azt, hogy milyen vonal nem léphető át, te ne tarts előadást, sőt szádra ne vedd, mert tenmagad vagy, ki minden létező határt átléptél már, te vagy, ki minden létező vonalat átléptél már, te vagy, ki minden írott és íratlan szabályt öntörvényűen semmibe vettél ás áthágtál, így eléggé idétlen, hogy te merészelsz erre hivatkozni...
Arra a bizonyos "i"-re a pontot már te sokkal korábban feltetted, így hogy ezt számonkéred rajtam, több, mint nevetséges.

De ha így is lenne, ÖRÜLNÉK neki. Ha sikerül elérni, hogy tudassam veled, mennyire lenézlek, és nekem ez nem csak egy kis vita, hanem harc az ellen, amit képviselsz (sorolhatnám, de csak érintőlegesen: köpönyegforgatás, szemétkedés, veszekedés szítás, aljasság, stb.), ami vagy. Hidd el, fogsz még ilyet eleget kapni tőlem. Hogy ne csak az "i"-n legyen a pont...
#2736   2007. 06. 03. vasárnap 03:12
DrAnthony DrAnthony VIP
Jelzem, ezzel együtt marhára jól érzem így magam. Ki-ki kedve szerint derülhet ezen, nevetségesnek veheti, szájíz kérdése...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:04
Jelzem, most marhára nevettségesek vagytok.......
#2735   2007. 06. 02. szombat 22:07
MmePrune MmePrune VIP Admin
jelzem, mindig marhára azok....
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:04
#2734   2007. 06. 02. szombat 22:04
Fögenyó Fögenyó
#2733   2007. 06. 02. szombat 20:22
DrAnthony DrAnthony VIP
Jaj-jaj, megint a mucskos szamra vettem... Jaj-jaj mileszmostan??? eplus2
#2732   2007. 06. 02. szombat 20:21
DrAnthony DrAnthony VIP
Szegeny diszgarfiaban szenvedu lucskoskabosztazabalo assziszi ha megigeri h eljon a gannyzsakos buliba maj mindenki lemongya... Legalabb van onkritikaja, h senki nem akar vele egy levegot szini... De engem akkor se tantorit el legalabb felrugom toloszekestul-mindenestul es leguritom a domboldalrul... eplus2
Most meg nyalizik ideoda, hatha elfelejtik mijen kismajom is valojaban... Az a baj h vannak akik szobaallnak meg vele... hehe
Na offoltam egy kicsikat bar a duhongobe is befert vona, de nem duhongok emiatt... hehe
#2731   2007. 06. 02. szombat 01:07
DrAnthony DrAnthony VIP
"A hinduizmusban az avatár egy Halhatatlan Lény inkarnációja (megtestesülése), vagy magáé a Legfelsőbb Lényé. A szanszkrit Avatāra szóból ered, amelynek jelentése „földreszállás”, mint ahogy rendszerint a halandó világba való leereszkedést is jelent valamilyen különleges céllal.

A kifejezés elsősorban a hinduizmusban használatos, Visnu, a Megtartó inkarnációira, akit sok hindu tisztel isteneként."

Szó sincs ló + szamár-ról, sztem az a szamár, aki ezt állítja... Hehehehe...
#2730   2007. 06. 02. szombat 01:05
DrAnthony DrAnthony VIP
HEHEHE!!! "Mucskos szaju" alreges fikahuszár álrege leléptetve... lol! nyes eplus2

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!