A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2729   2007. 06. 02. szombat 01:03
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, helyben vagyunk... Katicika eljátszotta a nagyhalált, hogy ő mostan aztán végleg, meg teljesen, aztán visszaette a fene egy-két álreggel, amiket tiltottak, de csak nem hajlandó tényleg végképp lelépni. Aztán "véletlenül", az ismeretlenségből megjelenik egy gyanúsan ismerős, ékezet nélkül írogató "mucskos száju" okostojás, és hergelik a népeket.
Mekkora nyugalom volt, míg a pöttyös nem volt, és nélküle az ékezet nélküli se verte a nyálát... Nem volt vita, veszekedés szítás, provokáció, beszólás, stb. Most meg? Egymást felülmúlva kezdik a gecizést...

Istenem, mily nyugalom volt, míg ez a két pancser nem csinálta a fesztivált... Na, ez az arcpirítró, hogy két lelki rokkant szemétkedhet mindenkivel.
#2728   2007. 06. 01. péntek 22:51
X Törölt felhasználó (7767)
Hogy miért kell állandóan magadat kukkolnod a tükörben, nem értem! smile A zsepidet ne féltsd, másra figyelj: mi lesz ha egészen felkenődsz a kis piszke-négyszögekre? smile Off-topikban lévén: csak amiben megegyeztünk! smile
(Csak a maga védelmében állandóan visszanyelvelni kényszerülő wink : Katicika.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 31. csütörtök 21:41
ide figyelj pöttöském!
- jobb lesz, ha a lepénylesődet, a felette himbálózó töködet, ami a kezeiden lévő ujjacskáidat irányitja sokkal szerényebb fikázásra használnád, és kivennéd az orrodból a kisujjadat, valamint a könnycseppjeidet és a taknyodat a zsepidbe törölnéd,
mint egy veled szemben mindig is jószándékú, de való igaz, hogy szókimondó és kritikus adminba, aki odafigyel a csalókra, a hazugokra és a megtévesztőkre is!
(na ez jó hosszúra és magyartalanra sikerült, de nem is érsz többet, hogy összeszedjem magamat miattad)
- és mivel off topicban vagyunk, az önsajnáltatós nyálasan undorító szövegeddel együtt kinyalhatod a seggemet!
- csak egyet érsz el a haragoddal és a bosszúszomjaddal, hogy ezekbe a jelzőkbe foglak "belefojtani" és ezt követően lehúzni a budiba! mf2 nyes ravasz1
#2727   2007. 06. 01. péntek 20:59
zelli zelli
All right! Dako!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 06. 01. péntek 20:39
én is csak irónikus akartam lenni vagy mi! alien2
#2726   2007. 06. 01. péntek 20:39
X Törölt felhasználó (69371)
én is csak irónikus akartam lenni vagy mi! alien2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:35
Szia, Dako!
Nehezebb ügyfeleket is moderáltam már, mint a GG-látogatók!
De nem vágyom admin-szerepkörre, legalábbis itt!
Amúgy, senki nem hiszi, de nem nyalok, és indokolt, bizonyított helyzetben vagyok könyörtelen. Csak akkor! Amúgy barátságos vagyok.
vigyor2
#2725   2007. 06. 01. péntek 20:35
zelli zelli
Szia, Dako!
Nehezebb ügyfeleket is moderáltam már, mint a GG-látogatók!
De nem vágyom admin-szerepkörre, legalábbis itt!
Amúgy, senki nem hiszi, de nem nyalok, és indokolt, bizonyított helyzetben vagyok könyörtelen. Csak akkor! Amúgy barátságos vagyok.
vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:08
ha csendben maradsz! és nyalsz mindenkinek, de még akkor is könyörtelennek kell lenned! jó döntéshozónak, és nem szabad hamar ítélned! ezenkívűl legalább fél éves aktív szereplés a fórumban! ja és az ilyen rövid hsz.-eket felejtsd el! alien2 eplus2
#2724   2007. 06. 01. péntek 20:16
ez az ékezet nélküli írásmód megtévesztően szoni-s! eplus2
#2723   2007. 06. 01. péntek 20:08
ha csendben maradsz! és nyalsz mindenkinek, de még akkor is könyörtelennek kell lenned! jó döntéshozónak, és nem szabad hamar ítélned! ezenkívűl legalább fél éves aktív szereplés a fórumban! ja és az ilyen rövid hsz.-eket felejtsd el! alien2 eplus2
#2722   2007. 06. 01. péntek 15:36
DrAnthony DrAnthony VIP
Na es gunduld el, enni akartam mucskos tesztat de csak lucskos lett belule... nyes (ha nem erted nezsd meg a duhongot). Azeee kellet a szamra vennem a lucskus-mucskus tesztat... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 11:18
hát igen, akkor majdnem lebuktunk, hogy ikrek vagyunk! eplus2
és pont azok mutogatóztak, akik csinálták! csak azért, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet! szánalmas! shakehead
#2721   2007. 06. 01. péntek 11:18
hát igen, akkor majdnem lebuktunk, hogy ikrek vagyunk! eplus2
és pont azok mutogatóztak, akik csinálták! csak azért, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet! szánalmas! shakehead
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 10:55
Sztem is... Én (emlékezetem szerint) egyszer szóltam be poénból dako-nak, amin besértődött, de azt megbeszéltük. Igaz, dako???
Sőt, volt olyan, hogy "egyesek" egymás álregeinek véltek-gondoltak minket... hehe
#2720   2007. 06. 01. péntek 10:55
DrAnthony DrAnthony VIP
Sztem is... Én (emlékezetem szerint) egyszer szóltam be poénból dako-nak, amin besértődött, de azt megbeszéltük. Igaz, dako???
Sőt, volt olyan, hogy "egyesek" egymás álregeinek véltek-gondoltak minket... hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 10:22
nyú lehet home "barátunkkal" téveszt össze!
#2719   2007. 06. 01. péntek 10:22
surdapapa surdapapa
nyú lehet home "barátunkkal" téveszt össze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 10:20
kik között???????????

Anthony-val sose volt problémám asszem!
#2718   2007. 06. 01. péntek 10:20
kik között???????????

Anthony-val sose volt problémám asszem!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 09:28
Ilyen béke talán soha nem volt köztetek.És ez pont az offban. eljen (csak, nehogy sírás legyen a vége nyes )
#2717   2007. 06. 01. péntek 09:28
new1 new1
Ilyen béke talán soha nem volt köztetek.És ez pont az offban. eljen (csak, nehogy sírás legyen a vége nyes )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:23
köcce jól esik a fogadtatás egy két embertől!

nem jöttem volna vissza soha más reggel, én még ember vagyok! persze ha valaki szól, hogy reg-et akar változtatni az más! alien2
#2716   2007. 06. 01. péntek 08:23
köcce jól esik a fogadtatás egy két embertől!

nem jöttem volna vissza soha más reggel, én még ember vagyok! persze ha valaki szól, hogy reg-et akar változtatni az más! alien2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 23:41
Naaaa, visszajöttél, öccse??? eljen nyes Ennek örülök, de komolyan!!! Ja, neked is úgy kellett volna, hogy más reggel, szépen színészkedve,stb... nyes Na, egy a lényeg, welcome újra itt!
#2715   2007. 05. 31. csütörtök 23:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Naaaa, visszajöttél, öccse??? eljen nyes Ennek örülök, de komolyan!!! Ja, neked is úgy kellett volna, hogy más reggel, szépen színészkedve,stb... nyes Na, egy a lényeg, welcome újra itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:59
hát vissza jöttem! az oldal mit sem változott! még az aljas, visszataszító, ellenségeskedő, kétszinű, álregekben gazdag, pofáján vastag börrel élő, e világra nem való "személyek" mindig itt rontják a levegőt! utálom ezt a hattyúhalál viziót! hibába magyarázkodik, szavában az őszinteség halovány látszata sincs! már nem szavahihető! már én sem bírom Tom-ot, azért mentem el, de igaza van! és legyen akármi is akkor is visszajössz ide, mert nem tudsz már úgy élni, hogy másnak ne okozz rosszat! magányos bezárkózott, ideggyenge, elmédben labilis vagy! már csak szánalomból engednek vissza! valószínű egy zárt osztályon lenne a helyed! jó lenne ha magadba fordulnál és elkondolkoznál azzal a maradék józan eszeddel ami még megmaradt! igen Katicika rólad beszélek! jöhetsz az áskálódással, de felesleges tőled már nem veszek fel semmit!

egyébként csak a saját topic-jaimba jöttem vissza, ha valakinek ez rosszul esik, akkor sajnálom!
#2714   2007. 05. 31. csütörtök 22:03
tom1019 tom1019 VIP Admin
dako84!
- visszajöttél és itt vagy, OK (talán még valamilyen szinten örülök is neki)
- nem szorulok segítségre (habár egyetértek a hsz-ben foglaltakkal, ami nem rám vonatkozik), mert meg tudom védeni magamat egy ilyen kis álnok és hazug nőbe bújtatott nicnévvel szemben
- nem kötelező egy nicnéven leélnünk a fórumos életünket, mindenki olyat használ amilyet akar, csak lehetőleg ne többet, abból a célból, hogy másokat megtévesszen és becsapjon
- aki bejelenti, hogy meg kívánja változtatni nicnevét, azt tiszteletben tartjuk (valszeg meg van az oka rá), ezzel nincs semmi gond (mint ahohyan hipp ezt előre bejelentette, és minden OK volt ezzel kapcsolatban
- végül én miattam, ne menj el sehonnan, mert baromi nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy én itt (kizárólag csak egy kivétel van, de az illető súlyos személyiségi jogokat sértő bűncselekményt követett el korábban) bárkire is haragudnék (még pöttyös Katira sem), így rád sem, és nincs is semmi bajom veled (mint írtam butaságod miatt sértődtél meg, ami a te dolgod, de ne rám hivatkozz!)
- végül: egy admint nem bírni kell, hanem elfogadni, és nem szeretni kell!
Van egy elvem, ami az életem során mindig elkísért és mindig meggyőzőtt az igazamról, és ebben soha nem csalódtam!
így szól: "akit mindenki szeret, az egy kétszínű és jellemtelen ember, mert mindenkinek azt az arcát mutatja, amit elvárnak tőle"
Nos, én nem ilyen vagyok, és ezért ne is szeressen mindenki, bőven elég azok, akik ismernek, tudják ki vagyok, mi van a szívemben és a lelkemben, és ezek a barátaim tisztában vannak az emberekkel való kapcsolataim által levonható tulajdonságaimmal.
(majd, ha Te, és a hozzád hasonló tapasztalatlanabb fickók is 30 évig emberekkel foglalkoznak, és becsületesen felnevelnek három v. több gyereket, akkor lehet alapod/tok arra, hogy megkritizáljad/tok az emberségemet és az emberszeretetemet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:59
hát vissza jöttem! az oldal mit sem változott! még az aljas, visszataszító, ellenségeskedő, kétszinű, álregekben gazdag, pofáján vastag börrel élő, e világra nem való "személyek" mindig itt rontják a levegőt! utálom ezt a hattyúhalál viziót! hibába magyarázkodik, szavában az őszinteség halovány látszata sincs! már nem szavahihető! már én sem bírom Tom-ot, azért mentem el, de igaza van! és legyen akármi is akkor is visszajössz ide, mert nem tudsz már úgy élni, hogy másnak ne okozz rosszat! magányos bezárkózott, ideggyenge, elmédben labilis vagy! már csak szánalomból engednek vissza! valószínű egy zárt osztályon lenne a helyed! jó lenne ha magadba fordulnál és elkondolkoznál azzal a maradék józan eszeddel ami még megmaradt! igen Katicika rólad beszélek! jöhetsz az áskálódással, de felesleges tőled már nem veszek fel semmit!

egyébként csak a saját topic-jaimba jöttem vissza, ha valakinek ez rosszul esik, akkor sajnálom!
#2713   2007. 05. 31. csütörtök 21:41
tom1019 tom1019 VIP Admin
ide figyelj pöttöském!
- jobb lesz, ha a lepénylesődet, a felette himbálózó töködet, ami a kezeiden lévő ujjacskáidat irányitja sokkal szerényebb fikázásra használnád, és kivennéd az orrodból a kisujjadat, valamint a könnycseppjeidet és a taknyodat a zsepidbe törölnéd,
mint egy veled szemben mindig is jószándékú, de való igaz, hogy szókimondó és kritikus adminba, aki odafigyel a csalókra, a hazugokra és a megtévesztőkre is!
(na ez jó hosszúra és magyartalanra sikerült, de nem is érsz többet, hogy összeszedjem magamat miattad)
- és mivel off topicban vagyunk, az önsajnáltatós nyálasan undorító szövegeddel együtt kinyalhatod a seggemet!
- csak egyet érsz el a haragoddal és a bosszúszomjaddal, hogy ezekbe a jelzőkbe foglak "belefojtani" és ezt követően lehúzni a budiba! mf2 nyes ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 31. csütörtök 06:57
Emberebb vagyok most is, mint te, aki mindent, még a hazugságot is beveted annak érdekében, hogy valakit ellehetetleníts, kigúnyolj, csámcsogj rajta a csatlósaiddal. És ne provokálj, fenyegetőzz("de máshol ne kisérletezzzzzz"-féle szövegek), mert nincs erkölcsi alapod hozzá. Előttem nagyon lejárattad magad ezzel a kitalált klón-mesével. Aki ilyesmire képes, az nekem ne tartson erkölcsi prédikációt.
#2712   2007. 05. 31. csütörtök 14:28
Moncy Moncy
Na most aztán megkeveritek a ember lyányát...
Most akkor minden idegen és új nick mögött pettyeket lássak?
Katicika megint itt, vagy megint elreppent...
Dako meg megérkezett...

wave
#2711   2007. 05. 31. csütörtök 13:56
csak azért kérdeztem, hogy az vagy-e aki a Hypp volt! csak ezért kérdeztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 31. csütörtök 13:53
Jól emlékszel, de én az "illetékessel" felvettem a kapcsolatot, és megindokoltam a váltást. Nem jószántamból tettem.
#2710   2007. 05. 31. csütörtök 13:53
X Törölt felhasználó (94621)
Jól emlékszel, de én az "illetékessel" felvettem a kapcsolatot, és megindokoltam a váltást. Nem jószántamból tettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:46
már hirtelen én sem emlékszem rá! DE!!!!!!!!!
én nem jöttem vissza más regekkel! ez a bosszantó, hogy tagadja, és mindig volt más rege! és ezt én rég tudtam, dokival nagyon rég beszéltünk erről, mindig tudtuk milyen reg mögé bújt!

tudtommal neked nem hypp volt a reged? vagy rosszul emlékszem?

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!