Na, helyben vagyunk... Katicika eljátszotta a nagyhalált, hogy ő mostan aztán végleg, meg teljesen, aztán visszaette a fene egy-két álreggel, amiket tiltottak, de csak nem hajlandó tényleg végképp lelépni. Aztán "véletlenül", az ismeretlenségből megjelenik egy gyanúsan ismerős, ékezet nélkül írogató "mucskos száju" okostojás, és hergelik a népeket.
Mekkora nyugalom volt, míg a pöttyös nem volt, és nélküle az ékezet nélküli se verte a nyálát... Nem volt vita, veszekedés szítás, provokáció, beszólás, stb. Most meg? Egymást felülmúlva kezdik a gecizést...
Istenem, mily nyugalom volt, míg ez a két pancser nem csinálta a fesztivált... Na, ez az arcpirítró, hogy két lelki rokkant szemétkedhet mindenkivel.
Mekkora nyugalom volt, míg a pöttyös nem volt, és nélküle az ékezet nélküli se verte a nyálát... Nem volt vita, veszekedés szítás, provokáció, beszólás, stb. Most meg? Egymást felülmúlva kezdik a gecizést...
Istenem, mily nyugalom volt, míg ez a két pancser nem csinálta a fesztivált... Na, ez az arcpirítró, hogy két lelki rokkant szemétkedhet mindenkivel.
Hogy miért kell állandóan magadat kukkolnod a tükörben, nem értem!
A zsepidet ne féltsd, másra figyelj: mi lesz ha egészen felkenődsz a kis piszke-négyszögekre?
Off-topikban lévén: csak amiben megegyeztünk!
(Csak a maga védelmében állandóan visszanyelvelni kényszerülő
: Katicika.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:41

(Csak a maga védelmében állandóan visszanyelvelni kényszerülő

ide figyelj pöttöském!
- jobb lesz, ha a lepénylesődet, a felette himbálózó töködet, ami a kezeiden lévő ujjacskáidat irányitja sokkal szerényebb fikázásra használnád, és kivennéd az orrodból a kisujjadat, valamint a könnycseppjeidet és a taknyodat a zsepidbe törölnéd,
mint egy veled szemben mindig is jószándékú, de való igaz, hogy szókimondó és kritikus adminba, aki odafigyel a csalókra, a hazugokra és a megtévesztőkre is!
(na ez jó hosszúra és magyartalanra sikerült, de nem is érsz többet, hogy összeszedjem magamat miattad)
- és mivel off topicban vagyunk, az önsajnáltatós nyálasan undorító szövegeddel együtt kinyalhatod a seggemet!
- csak egyet érsz el a haragoddal és a bosszúszomjaddal, hogy ezekbe a jelzőkbe foglak "belefojtani" és ezt követően lehúzni a budiba!
- jobb lesz, ha a lepénylesődet, a felette himbálózó töködet, ami a kezeiden lévő ujjacskáidat irányitja sokkal szerényebb fikázásra használnád, és kivennéd az orrodból a kisujjadat, valamint a könnycseppjeidet és a taknyodat a zsepidbe törölnéd,
mint egy veled szemben mindig is jószándékú, de való igaz, hogy szókimondó és kritikus adminba, aki odafigyel a csalókra, a hazugokra és a megtévesztőkre is!
(na ez jó hosszúra és magyartalanra sikerült, de nem is érsz többet, hogy összeszedjem magamat miattad)
- és mivel off topicban vagyunk, az önsajnáltatós nyálasan undorító szövegeddel együtt kinyalhatod a seggemet!
- csak egyet érsz el a haragoddal és a bosszúszomjaddal, hogy ezekbe a jelzőkbe foglak "belefojtani" és ezt követően lehúzni a budiba!

All right! Dako!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:39
Törölt felhasználó (69371)

én is csak irónikus akartam lenni vagy mi!

én is csak irónikus akartam lenni vagy mi!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:35

Szia, Dako!
Nehezebb ügyfeleket is moderáltam már, mint a GG-látogatók!
De nem vágyom admin-szerepkörre, legalábbis itt!
Amúgy, senki nem hiszi, de nem nyalok, és indokolt, bizonyított helyzetben vagyok könyörtelen. Csak akkor! Amúgy barátságos vagyok.
Amúgy, senki nem hiszi, de nem nyalok, és indokolt, bizonyított helyzetben vagyok könyörtelen. Csak akkor! Amúgy barátságos vagyok.

Szia, Dako!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:08

ha csendben maradsz! és nyalsz mindenkinek, de még akkor is könyörtelennek kell lenned! jó döntéshozónak, és nem szabad hamar ítélned! ezenkívűl legalább fél éves aktív szereplés a fórumban! ja és az ilyen rövid hsz.-eket felejtsd el!

ez az ékezet nélküli írásmód megtévesztően szoni-s!

ha csendben maradsz! és nyalsz mindenkinek, de még akkor is könyörtelennek kell lenned! jó döntéshozónak, és nem szabad hamar ítélned! ezenkívűl legalább fél éves aktív szereplés a fórumban! ja és az ilyen rövid hsz.-eket felejtsd el!

Na es gunduld el, enni akartam mucskos tesztat de csak lucskos lett belule...
(ha nem erted nezsd meg a duhongot). Azeee kellet a szamra vennem a lucskus-mucskus tesztat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 11:18

hát igen, akkor majdnem lebuktunk, hogy ikrek vagyunk!
és pont azok mutogatóztak, akik csinálták! csak azért, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet! szánalmas!

és pont azok mutogatóztak, akik csinálták! csak azért, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet! szánalmas!

hát igen, akkor majdnem lebuktunk, hogy ikrek vagyunk!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 10:55

Sztem is... Én (emlékezetem szerint) egyszer szóltam be poénból dako-nak, amin besértődött, de azt megbeszéltük. Igaz, dako???
Sőt, volt olyan, hogy "egyesek" egymás álregeinek véltek-gondoltak minket...

Sztem is... Én (emlékezetem szerint) egyszer szóltam be poénból dako-nak, amin besértődött, de azt megbeszéltük. Igaz, dako???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

nyú lehet home "barátunkkal" téveszt össze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 10:20

kik között???????????
Anthony-val sose volt problémám asszem!
Anthony-val sose volt problémám asszem!
kik között???????????
Anthony-val sose volt problémám asszem! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 09:28
Anthony-val sose volt problémám asszem! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen béke talán soha nem volt köztetek.És ez pont az offban.
(csak, nehogy sírás legyen a vége
)

Ilyen béke talán soha nem volt köztetek.És ez pont az offban.
(csak, nehogy sírás legyen a vége
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:23

köcce jól esik a fogadtatás egy két embertől!
nem jöttem volna vissza soha más reggel, én még ember vagyok! persze ha valaki szól, hogy reg-et akar változtatni az más!
nem jöttem volna vissza soha más reggel, én még ember vagyok! persze ha valaki szól, hogy reg-et akar változtatni az más!

köcce jól esik a fogadtatás egy két embertől!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 23:41

Naaaa, visszajöttél, öccse???
Ennek örülök, de komolyan!!! Ja, neked is úgy kellett volna, hogy más reggel, szépen színészkedve,stb...
Na, egy a lényeg, welcome újra itt!

Naaaa, visszajöttél, öccse???
Ennek örülök, de komolyan!!! Ja, neked is úgy kellett volna, hogy más reggel, szépen színészkedve,stb...
Na, egy a lényeg, welcome újra itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:59

hát vissza jöttem! az oldal mit sem változott! még az aljas, visszataszító, ellenségeskedő, kétszinű, álregekben gazdag, pofáján vastag börrel élő, e világra nem való "személyek" mindig itt rontják a levegőt! utálom ezt a hattyúhalál viziót! hibába magyarázkodik, szavában az őszinteség halovány látszata sincs! már nem szavahihető! már én sem bírom Tom-ot, azért mentem el, de igaza van! és legyen akármi is akkor is visszajössz ide, mert nem tudsz már úgy élni, hogy másnak ne okozz rosszat! magányos bezárkózott, ideggyenge, elmédben labilis vagy! már csak szánalomból engednek vissza! valószínű egy zárt osztályon lenne a helyed! jó lenne ha magadba fordulnál és elkondolkoznál azzal a maradék józan eszeddel ami még megmaradt! igen Katicika rólad beszélek! jöhetsz az áskálódással, de felesleges tőled már nem veszek fel semmit!
egyébként csak a saját topic-jaimba jöttem vissza, ha valakinek ez rosszul esik, akkor sajnálom!
egyébként csak a saját topic-jaimba jöttem vissza, ha valakinek ez rosszul esik, akkor sajnálom!
dako84!
- visszajöttél és itt vagy, OK (talán még valamilyen szinten örülök is neki)
- nem szorulok segítségre (habár egyetértek a hsz-ben foglaltakkal, ami nem rám vonatkozik), mert meg tudom védeni magamat egy ilyen kis álnok és hazug nőbe bújtatott nicnévvel szemben
- nem kötelező egy nicnéven leélnünk a fórumos életünket, mindenki olyat használ amilyet akar, csak lehetőleg ne többet, abból a célból, hogy másokat megtévesszen és becsapjon
- aki bejelenti, hogy meg kívánja változtatni nicnevét, azt tiszteletben tartjuk (valszeg meg van az oka rá), ezzel nincs semmi gond (mint ahohyan hipp ezt előre bejelentette, és minden OK volt ezzel kapcsolatban
- végül én miattam, ne menj el sehonnan, mert baromi nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy én itt (kizárólag csak egy kivétel van, de az illető súlyos személyiségi jogokat sértő bűncselekményt követett el korábban) bárkire is haragudnék (még pöttyös Katira sem), így rád sem, és nincs is semmi bajom veled (mint írtam butaságod miatt sértődtél meg, ami a te dolgod, de ne rám hivatkozz!)
- végül: egy admint nem bírni kell, hanem elfogadni, és nem szeretni kell!
Van egy elvem, ami az életem során mindig elkísért és mindig meggyőzőtt az igazamról, és ebben soha nem csalódtam!
így szól: "akit mindenki szeret, az egy kétszínű és jellemtelen ember, mert mindenkinek azt az arcát mutatja, amit elvárnak tőle"
Nos, én nem ilyen vagyok, és ezért ne is szeressen mindenki, bőven elég azok, akik ismernek, tudják ki vagyok, mi van a szívemben és a lelkemben, és ezek a barátaim tisztában vannak az emberekkel való kapcsolataim által levonható tulajdonságaimmal.
(majd, ha Te, és a hozzád hasonló tapasztalatlanabb fickók is 30 évig emberekkel foglalkoznak, és becsületesen felnevelnek három v. több gyereket, akkor lehet alapod/tok arra, hogy megkritizáljad/tok az emberségemet és az emberszeretetemet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:59
- visszajöttél és itt vagy, OK (talán még valamilyen szinten örülök is neki)
- nem szorulok segítségre (habár egyetértek a hsz-ben foglaltakkal, ami nem rám vonatkozik), mert meg tudom védeni magamat egy ilyen kis álnok és hazug nőbe bújtatott nicnévvel szemben
- nem kötelező egy nicnéven leélnünk a fórumos életünket, mindenki olyat használ amilyet akar, csak lehetőleg ne többet, abból a célból, hogy másokat megtévesszen és becsapjon
- aki bejelenti, hogy meg kívánja változtatni nicnevét, azt tiszteletben tartjuk (valszeg meg van az oka rá), ezzel nincs semmi gond (mint ahohyan hipp ezt előre bejelentette, és minden OK volt ezzel kapcsolatban
- végül én miattam, ne menj el sehonnan, mert baromi nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy én itt (kizárólag csak egy kivétel van, de az illető súlyos személyiségi jogokat sértő bűncselekményt követett el korábban) bárkire is haragudnék (még pöttyös Katira sem), így rád sem, és nincs is semmi bajom veled (mint írtam butaságod miatt sértődtél meg, ami a te dolgod, de ne rám hivatkozz!)
- végül: egy admint nem bírni kell, hanem elfogadni, és nem szeretni kell!
Van egy elvem, ami az életem során mindig elkísért és mindig meggyőzőtt az igazamról, és ebben soha nem csalódtam!
így szól: "akit mindenki szeret, az egy kétszínű és jellemtelen ember, mert mindenkinek azt az arcát mutatja, amit elvárnak tőle"
Nos, én nem ilyen vagyok, és ezért ne is szeressen mindenki, bőven elég azok, akik ismernek, tudják ki vagyok, mi van a szívemben és a lelkemben, és ezek a barátaim tisztában vannak az emberekkel való kapcsolataim által levonható tulajdonságaimmal.
(majd, ha Te, és a hozzád hasonló tapasztalatlanabb fickók is 30 évig emberekkel foglalkoznak, és becsületesen felnevelnek három v. több gyereket, akkor lehet alapod/tok arra, hogy megkritizáljad/tok az emberségemet és az emberszeretetemet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

hát vissza jöttem! az oldal mit sem változott! még az aljas, visszataszító, ellenségeskedő, kétszinű, álregekben gazdag, pofáján vastag börrel élő, e világra nem való "személyek" mindig itt rontják a levegőt! utálom ezt a hattyúhalál viziót! hibába magyarázkodik, szavában az őszinteség halovány látszata sincs! már nem szavahihető! már én sem bírom Tom-ot, azért mentem el, de igaza van! és legyen akármi is akkor is visszajössz ide, mert nem tudsz már úgy élni, hogy másnak ne okozz rosszat! magányos bezárkózott, ideggyenge, elmédben labilis vagy! már csak szánalomból engednek vissza! valószínű egy zárt osztályon lenne a helyed! jó lenne ha magadba fordulnál és elkondolkoznál azzal a maradék józan eszeddel ami még megmaradt! igen Katicika rólad beszélek! jöhetsz az áskálódással, de felesleges tőled már nem veszek fel semmit!
ide figyelj pöttöském!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 06:57

Törölt felhasználó (7767)

Emberebb vagyok most is, mint te, aki mindent, még a hazugságot is beveted annak érdekében, hogy valakit ellehetetleníts, kigúnyolj, csámcsogj rajta a csatlósaiddal. És ne provokálj, fenyegetőzz("de máshol ne kisérletezzzzzz"-féle szövegek), mert nincs erkölcsi alapod hozzá. Előttem nagyon lejárattad magad ezzel a kitalált klón-mesével. Aki ilyesmire képes, az nekem ne tartson erkölcsi prédikációt.
Na most aztán megkeveritek a ember lyányát...
Most akkor minden idegen és új nick mögött pettyeket lássak?
Katicika megint itt, vagy megint elreppent...
Dako meg megérkezett...
Most akkor minden idegen és új nick mögött pettyeket lássak?
Katicika megint itt, vagy megint elreppent...
Dako meg megérkezett...

csak azért kérdeztem, hogy az vagy-e aki a Hypp volt! csak ezért kérdeztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:53
Törölt felhasználó (94621)

Jól emlékszel, de én az "illetékessel" felvettem a kapcsolatot, és megindokoltam a váltást. Nem jószántamból tettem.
Jól emlékszel, de én az "illetékessel" felvettem a kapcsolatot, és megindokoltam a váltást. Nem jószántamból tettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:46

már hirtelen én sem emlékszem rá! DE!!!!!!!!!
én nem jöttem vissza más regekkel! ez a bosszantó, hogy tagadja, és mindig volt más rege! és ezt én rég tudtam, dokival nagyon rég beszéltünk erről, mindig tudtuk milyen reg mögé bújt!
tudtommal neked nem hypp volt a reged? vagy rosszul emlékszem?
én nem jöttem vissza más regekkel! ez a bosszantó, hogy tagadja, és mindig volt más rege! és ezt én rég tudtam, dokival nagyon rég beszéltünk erről, mindig tudtuk milyen reg mögé bújt!
tudtommal neked nem hypp volt a reged? vagy rosszul emlékszem?