milyen Doki???? olyannal nem is vitáztam! csak Katicikával!
és kihagytad azt, hogy: Prune és dako közös élményei
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
és kihagytad azt, hogy: Prune és dako közös élményei

akkor meg miért kell ekkora feneket keríteni a dolognak?pontgyüjtögetés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 19:59

Törölt felhasználó (69371)

már rá jöttem hogy lehetett! valaki olyan volt, aki ismert engem, és tudta, hogy nézek ki! egyébként több emberrel is eljátszotta ezt! valószínű megszerezte a csaj jelszavát, vagy lehet a csaj mondta el neki valamikor! ugyanis a "hacker" a saját gépéről jelentkezett be, ezért sem a képe, sem a hangulatjelei nem látszottak a csajnak akié eredetileg a cím! ezért gondolom, hogy más gépről volt az illető! másrészt a gépembe nem nézhetett bele, ugyanis nincs megosztott mappám! és mivel tudta, hogy nézek ki, csak arra következtetek, hogy engem is ismer! szóval valaki egy jót szorakozott!
de én Pillével is együtt akarok lenni,nem csak Katicikával....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

már rá jöttem hogy lehetett! valaki olyan volt, aki ismert engem, és tudta, hogy nézek ki! egyébként több emberrel is eljátszotta ezt! valószínű megszerezte a csaj jelszavát, vagy lehet a csaj mondta el neki valamikor! ugyanis a "hacker" a saját gépéről jelentkezett be, ezért sem a képe, sem a hangulatjelei nem látszottak a csajnak akié eredetileg a cím! ezért gondolom, hogy más gépről volt az illető! másrészt a gépembe nem nézhetett bele, ugyanis nincs megosztott mappám! és mivel tudta, hogy nézek ki, csak arra következtetek, hogy engem is ismer! szóval valaki egy jót szorakozott!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 19:52

ha a tüzfal beállitásánál engedélyezted az MSN-t,akkor ne csodálkozz,hogy valaki azon keresztül lépett be a gépedbe...
ebben az esetben a tüzfal csak az MSN-t látja és nem a személyt(IP-t)aki használja.
ebben az esetben a tüzfal csak az MSN-t látja és nem a személyt(IP-t)aki használja.
Na, az az utolsó előtti könyv, egy kicsit dúrva!

megtaláltam te nyúltagyú! nem kell a segítséged! tudtam, hogy nem is fogsz segíteni! mert egy öntelt pöcs vagy!
az nem igaz, hogy 21 éves vagyok! neked még mindig nem erősséged a számtan! és már nem műszerész vagyok! de dícséred magad állandóan, csak szépen burkoltan! te úgy dicséred magad, hogy közben a másikat magad alá helyezed! ez az öndicséret te kis szarjankó!
ha a tüzfal beállitásánál engedélyezted az MSN-t,akkor ne csodálkozz,hogy valaki azon keresztül lépett be a gépedbe...
ebben az esetben a tüzfal csak az MSN-t látja és nem a személyt(IP-t)aki használja. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 21:20
ebben az esetben a tüzfal csak az MSN-t látja és nem a személyt(IP-t)aki használja. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

nyaldsgem! te voltál?
mindjárt kiderül ki volt az! csak azt nem értem a tűzfalam miért nem jelezte!

bazd meg! mekkora nagyképű vagy: "Nem is fogod. Az nem átlagfelhasználóknak való piszkálásra ezért van elrejtve."
én nem vagyok átlagfelhasználó, csak rég használtam és elfelejtettem, hogy merre van! tudod én dolgozni használom a gépet, és nem ilyenekkel foglalkozom mostanában! mér ajnározom magam? azért mert elmondom, hogy infós voltam! baszod elismertem, hogy ennek ellenére nem tudom, hogy hol van! te vagy egy öntelt --------! mindenki hülye rajtad kívűl igaz? mert te már megélted az életet, te mindent tudsz! akkor dugd fel a tudásodat a seggedbe, és takarodj árulkodni az adminoknak, hogy mekkora egy alpári paraszt vagyok! de nem érdekel, mert betelt a pohár! te mit képzelsz magadról! nem fogok meghunyászkodni előtted! pont én vagyok az ,hogy elismerem a hibáim, és azt ha tévedek! de te mindig azt akarod kimagyarázni belőle, hogy éretlen hülye vagyok! komolyan szánlak! és sajnálom a családod, ha van egyáltalán! mert lehet őket is csak képzeled, mint az, hogy kurva okos vagy!
én nem vagyok átlagfelhasználó, csak rég használtam és elfelejtettem, hogy merre van! tudod én dolgozni használom a gépet, és nem ilyenekkel foglalkozom mostanában! mér ajnározom magam? azért mert elmondom, hogy infós voltam! baszod elismertem, hogy ennek ellenére nem tudom, hogy hol van! te vagy egy öntelt --------! mindenki hülye rajtad kívűl igaz? mert te már megélted az életet, te mindent tudsz! akkor dugd fel a tudásodat a seggedbe, és takarodj árulkodni az adminoknak, hogy mekkora egy alpári paraszt vagyok! de nem érdekel, mert betelt a pohár! te mit képzelsz magadról! nem fogok meghunyászkodni előtted! pont én vagyok az ,hogy elismerem a hibáim, és azt ha tévedek! de te mindig azt akarod kimagyarázni belőle, hogy éretlen hülye vagyok! komolyan szánlak! és sajnálom a családod, ha van egyáltalán! mert lehet őket is csak képzeled, mint az, hogy kurva okos vagy!

azt tudom, hogy rejtett! szakközépben infós voltam, de rég nem nézegettem ezt a file-t, és nem tudom, hogy hol van!
nem találom azt a file-t, ami fel jegyzi, hogy milyen időpontban mi történik! ott akartam megnézni, hogy mi történt pontosan!
vazzeg azt hittem segít valaki! akkor pukkadj meg te is! az amúgy se gépen van!
mondtam,tele a géped szeméttel,lásd ANYA-LÁNYA #102-es hsz!

elég a saját szemetem,a tiedre nincs szükségem!

nyaldsgem! te voltál?
Ezért kell minden fontos dolgot azonnal cd-re menteni,igy nem érhet akkora baj!
(kárörvendö szmájli!!!!

valaki nem rég tört be a gépemre! olyanokat írt MSN-en keresztül, egy ismerős nevén keresztül, amiket a gépemen lévő képekről meg tudott állapítani! megtaláltam az összefüggéseket a mondani valója és a képeim között! valószínűleg le is lophatott képeket!
tök aljas módon beszélt velem, pedig csaj az ismerősöm! és most írt, hogy egy csomó mindenkinek írt ez a fasz az ő MSN címén keresztül!
tök aljas módon beszélt velem, pedig csaj az ismerősöm! és most írt, hogy egy csomó mindenkinek írt ez a fasz az ő MSN címén keresztül!