nekem is ilyen van a gépemhez kötve
A Magyar amatőrök-nél nem vetted észre,hogy nem egy
nő szerepel rajtuk? Vagy csak beirtál valamit?
nő szerepel rajtuk? Vagy csak beirtál valamit?
basszus...berozsdásodik a remingtonom

AVG
AWG,vagy AVG?
mert az Antivirus Guard-ot ismerem és hasznlom is.
mert az Antivirus Guard-ot ismerem és hasznlom is.
kabbe!

Dehogy idétlen! Csak ezek a mai suhancok már nem értik az ékes magyar beszídet!
/szerencsédre, mert a naprendszer összes adminjánál kérné azonnali kivégzésed, felnégyelésedet, majd máglyán történő elhamvasztásodat!
/
Engemet meg ne fenyegessé vele, felesleges, már régóta nem félek az ördögtől! /3105hsz./
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 18:28

Engemet meg ne fenyegessé vele, felesleges, már régóta nem félek az ördögtől! /3105hsz./

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Te Krapu,szerintem idétlen ez a szöveg amit nyomok! Ettől nem leszek magyarosabb! Csak nevetségesebb! Attól, hogy a középkori szöveget respektálom, még nem számít semmit!

igen,automatikusan frissiti önmagát

Roppant tanulságos történet van itt kibontakozóban...

Javitok : homi körte !

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 18:53

Te libafejű, nyomoronc körte!

Te libafejű, nyomoronc körte!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Körtefejü nyomoronc liba...
2007. 03. 18. vasárnap 18:28

Te Krapu,szerintem idétlen ez a szöveg amit nyomok! Ettől nem leszek magyarosabb! Csak nevetségesebb! Attól, hogy a középkori szöveget respektálom, még nem számít semmit!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 17:55

Törölt felhasználó (60564)

Tényleg, gyermeke lett az én Ludmillámnak? 400-éve próbálkozom de eddig nem jött össze! Ez Isteni jel!!! Világ, megszületett az új megváltód!!!! /reszkess/
Egyébként milyen tartásdíjról beszélsz???? Én követelek szerzői jogdíjat!!!! Elvégre nem mindenkinek adatik meg, hogy Krapulaxia leendő uralkodójának gyermekét nevelheti!!!!
Ja, el ne felejtsem:
Egyébként milyen tartásdíjról beszélsz???? Én követelek szerzői jogdíjat!!!! Elvégre nem mindenkinek adatik meg, hogy Krapulaxia leendő uralkodójának gyermekét nevelheti!!!!
Ja, el ne felejtsem:

szerintem idétlen ez a szöveg amit nyomsz! ettől nem leszel magyarosabb! csak nevetségesebb! attól, hogy a középkori szöveget respektálod még nem számít semmit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 18:19

Csak nehogy túl korai legyen rókanevetésű örömöd, te aljas Lilium auratum Lindl-tipró, te ....De mit is mondok itt ilyes dolgokat: ráduszítom az én hivatásos aranyszájú Marcius Porcius Cato Maioromat, aki #3103 ékes strófában énekelé meg a Disticha Catonis Anthonyensis oldalain az én dicsőségemet és mennybemenetelemet...Nos, majd ő a te futásodat és romlásodat is ellantozza, mindközönségesen elhúzza a nótádat, gézengúz, rongy rihevezér, te...te...sötétképű melanóma!

Csak nehogy túl korai legyen rókanevetésű örömöd, te aljas Lilium auratum Lindl-tipró, te ....De mit is mondok itt ilyes dolgokat: ráduszítom az én hivatásos aranyszájú Marcius Porcius Cato Maioromat, aki #3103 ékes strófában énekelé meg a Disticha Catonis Anthonyensis oldalain az én dicsőségemet és mennybemenetelemet...Nos, majd ő a te futásodat és romlásodat is ellantozza, mindközönségesen elhúzza a nótádat, gézengúz, rongy rihevezér, te...te...sötétképű melanóma!

Tényleg, gyermeke lett az én Ludmillámnak? 400-éve próbálkozom de eddig nem jött össze! Ez Isteni jel!!! Világ, megszületett az új megváltód!!!! /reszkess/
Ja, el ne felejtsem:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 09:17
Ja, el ne felejtsem:

Hászenhát én es ezt mondám,Te! Tudod, elkezdtem keresni a kegyem édes kis pici nénókáját, s hát valami Krapu nevű félnótással hetyegett a fű között/alatt, erre mondám: a fü alatt! De meg es fizet érte a galád: kiverem belőle az eltartást kegyem kicsi-pici nénikéje számára, aki épp megszülni készül a Spiverendi Thermo Nándor név alatt futó Krapu-fattyat!No, maj' meglátod!

most mond már meg mi a faszomat dicsekedtem! leírtam, hogy ezeket még nem vágom annyira, akkor most mi a fasz bajod van??? komolyan mondom nem értelek! tudom utálsz, de nem kell minden mögé a rosszat látni!
THX MmePrune[VIP][ADMIN]!
Na, szóval ez a liba azt állítja, hogy "sokat segítettem Neki...". MÁmmint nekem??? Ez nem normális, komolyan mondom...Segített, tényleg: permanens basztatásaival, beszólásaival fejlesztette szókincsem, megtanított türelemmel és kitartással viselni a hozzá hasonló senkiháziak viselkedését, segített megismerni az emberi aljasság mélységeit (mielőtt félreértené, az ő aljasságainak legalját), segített megismerni az emberi butaság és sötétség határtalan távlatait (szintén rá értve), segített felfedni előttem, hogy egy ember hogyan tud azon élvezkedni, hogy embertársait basztassa, kötözködjön, nagyképűen és lekezelően bánjon velük, segített sok olyan eddig nem vagy alig ismert emberi negatív tulajdonságot megláttatni, melyről nem hittem, hogy egyetlen emberbe szorulhatott... A további félreértések és belemagyarázások elkerülésére, mindezek nevezett Katicika jellemzői...
Szóval lehet árulkodni, hogy "ő kezdte" itt + ott, de nem ártana elfelejteni azt a sok-sok-sok basztatást és kötözködést, amit kapok és kaptam a részéről. SZóval még mindig fórban van...
Fenntartom, ebben a picsában annyi jóindulat van, mint egy adenocarcinoma-ban.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 14:56
Na, szóval ez a liba azt állítja, hogy "sokat segítettem Neki...". MÁmmint nekem??? Ez nem normális, komolyan mondom...Segített, tényleg: permanens basztatásaival, beszólásaival fejlesztette szókincsem, megtanított türelemmel és kitartással viselni a hozzá hasonló senkiháziak viselkedését, segített megismerni az emberi aljasság mélységeit (mielőtt félreértené, az ő aljasságainak legalját), segített megismerni az emberi butaság és sötétség határtalan távlatait (szintén rá értve), segített felfedni előttem, hogy egy ember hogyan tud azon élvezkedni, hogy embertársait basztassa, kötözködjön, nagyképűen és lekezelően bánjon velük, segített sok olyan eddig nem vagy alig ismert emberi negatív tulajdonságot megláttatni, melyről nem hittem, hogy egyetlen emberbe szorulhatott... A további félreértések és belemagyarázások elkerülésére, mindezek nevezett Katicika jellemzői...
Szóval lehet árulkodni, hogy "ő kezdte" itt + ott, de nem ártana elfelejteni azt a sok-sok-sok basztatást és kötözködést, amit kapok és kaptam a részéről. SZóval még mindig fórban van...
Fenntartom, ebben a picsában annyi jóindulat van, mint egy adenocarcinoma-ban.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

áthoztam, itt lehet folytatni
még egy offhsz valahol és lesz nemulass!
Szép "ALMA" CICIK a netről | Nyitotta: jaffjonson (2005.07.11 07:26)
Katicika #366| ma 14:47
Bocs, az igéző tekintetekben őkeme kezdte: DrAnthony[VIP] #1368 | 2007.03.16
Sztem MINDENKI tisztában van a te "jóindulatoddal"... hagyjá máááá... Nevetséges...
Válasz Katicika üzenetére (1352)" Csak úgy spontánul :) És mindezt azok után, hogy sokat segítettem Neki...
Kedves Szilva, miután elolvastad, tedd át ezt a hsz-emet az OFF TOPIC-ba, innen töröld.(Ne is tedd át, csak töröld!) Belefáradtam.
Kösz.
Sztem MINDENKI tisztában van a te "jóindulatoddal"... hagyjá máááá... Nevetséges...
Válasz Katicika üzenetére (1352)" Csak úgy spontánul :) És mindezt azok után, hogy sokat segítettem Neki...
Kedves Szilva, miután elolvastad, tedd át ezt a hsz-emet az OFF TOPIC-ba, innen töröld.(Ne is tedd át, csak töröld!) Belefáradtam.
Kösz.
áthoztam, itt lehet folytatni
Kösz.
Kösz.