Miért nem küldted át a Spyware Terminatoromat, ahogy megigérted, he?!!!
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!
Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 17:18
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!
nekem a Spyware Terminator is rákérdez egyes programokra mikor telepítem őket, sőt mikor feltelepítettem a Spyware Terminator-t, akkor még mikor elindítottam az IE-t, még arra is rákérdezett. akkor ez azt jelentené, hogy ha valaki a gépem ellen merényleteket próbálna meg véghezvinni, akkor ugyanígy jelezne?
Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!
Lapos, teljesen lapos, élvezhetetlen ma!...Mondjátok mán: ez tényleg az OFF TOPIC?
Keryo personal. Minden indulni akaró kapcsolat előtt rákérdez.
Te melyiket használod? Mármint spy blokkolót használsz, vagy mit? Nekem is kellene valami jó fajta, mert van fenn a gépen 2 is, de egy ilyen süti vagy südi nyomkövetése mindig betalál! Jó lenne valami közel 90%-os progi ezek ellen! Ha tűzfalat használok az nem enged egy csomó mindent!
volt olyan luser hogy volt egy troján a gépén:)
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
+r, bocs.....
Torent!
Az még kevés, nem? Kiírtani egy egész utcát???!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Jogos!!!
Sejtettem... Annyiora "üvöltött" a szleng használata... HA majd lesz időd, próbáld ki az AA-t, sztem tetszene...
Ja, nem válaszoltál.. Szoktad valamelyik nyomni? AA, CS??? Mert ezek a rövidítések ott nagyon mennek...
Nekem egyszer már sikerült egy kis senkiházival kapcsolatban ennél konkrétabb infókat is megszereznem, de csak azért, mert a mélcím regisztrációjakor a levelező szolgáltatója kért (lehetőség szerint) egyéb adatokat is, a pancser meg is adta, ráadásul valódiakat...
Igazándiból télleg (kivételesen) segíteni akartam. Én is alkalmazom soxor a "lol"-t, meg az "OMG"-t, de gondoltam, hogy esetleg feltárom a "titkokat", meg azt is, h te tudod, mit is írsz. Ennyi... De szívesen.
Na, azt melegen ajánlom is! "Vazze", nem úgy "melegen", no!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!
Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?
Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 17:36

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...
Én is valami ilyesmire gondoltam. Indokolt esetben, vagy ahogy írod, ismeretség útján mindenkit be lehet azonosítani.

riska

Silvie