Igazándiból télleg (kivételesen) segíteni akartam. Én is alkalmazom soxor a "lol"-t, meg az "OMG"-t, de gondoltam, hogy esetleg feltárom a "titkokat", meg azt is, h te tudod, mit is írsz. Ennyi... De szívesen.
Na, azt melegen ajánlom is! "Vazze", nem úgy "melegen", no!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:23

Törölt felhasználó (60564)

Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!

Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:16

Törölt felhasználó (7767)

Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?

Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 17:36

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...

Én is valami ilyesmire gondoltam. Indokolt esetben, vagy ahogy írod, ismeretség útján mindenkit be lehet azonosítani.

gondolom azért tud ilyen faxa rövidítéseket, mert több fórumon is osztja az észt! ha ki írja rendesen én is lefordítottam volna! de ő felvághat hisz ő itt a nagy valaki (a nagy szar), és csak rövidítget meg teszi magát mint egy fürdős kurva! :))) de kár is a szó, hisz nem fogja fel szegénykém!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 16:01

OMG: Oh my God! = Istenem!
ROFL: Roll On (the) Floor Laughing = A földön fetrengve rögöhni
WTF: What te Fuck? = Mi a franc? (Felkiáltás, mi van, mi történt, nem értem...)
WTFH: What the fucink hell? = Mi a pokol? (mint előző)
Unskilled: Tapasztalatlan, ismeretek nélküli
Noob (Noobie): Kezdő, újonc, amatőr.
Wannabe, wannabe szindróma:
Ugye mindnyájan találkoztunk már olyan emberekkel, akik új munkahelyre kerülve, normális esetben hónapokkal, súlyosabb esetben hetekkel indulás után ( nagyon súlyos esetben az első napon ) meg vannak győződve róla, hogy ők már magasan a többi beginner felett ( súlyos esetben mindenki felett ) állnak bármilyen tekintetben, és annak ellenére, hogy semmit nem tettek le az asztalra, pénzt nem látott a cég belőlük és ki sincsenek a szarból, azt hiszik, hogy ők a basszájba, továbbá parancsolgatni próbálnak más, normális viselkedésű beginnereknek. ( és ezáltal főnökeiknek keresztbe tenni ).
LOL: Laughing Out Loudly = Harsányan nevetni.
LMAO: Laughing My Ass Out = Szétröhögtem a seggem.
Kis segítség, beleszólás nélkül.
Ugye mindnyájan találkoztunk már olyan emberekkel, akik új munkahelyre kerülve, normális esetben hónapokkal, súlyosabb esetben hetekkel indulás után ( nagyon súlyos esetben az első napon ) meg vannak győződve róla, hogy ők már magasan a többi beginner felett ( súlyos esetben mindenki felett ) állnak bármilyen tekintetben, és annak ellenére, hogy semmit nem tettek le az asztalra, pénzt nem látott a cég belőlük és ki sincsenek a szarból, azt hiszik, hogy ők a basszájba, továbbá parancsolgatni próbálnak más, normális viselkedésű beginnereknek. ( és ezáltal főnökeiknek keresztbe tenni ).
AA, CS vagy BF??? Én a magam részéről AA fun vagyok. Hooah!
OMG: Oh my God! = Istenem!
legyél jó! tégy okosságokat! menj és kvízzelj, meg vizeld össze magad!
különben is okosabb enged, szamár meg szenved!
hopsz ez a szamarakra nézve sértés! inkább bornyú vagy! hehehe!
hopsz ez a szamarakra nézve sértés! inkább bornyú vagy! hehehe!
nekem nem a kultúrámat fizetik meg, hanem az eszemet, műszaki tudásom van! tira-tira! bebe!
te dicsekszel folyamatosan, tőled mindenki hülyébb, te vagy mr. ész a merész! haha!
te dicsekszel folyamatosan, tőled mindenki hülyébb, te vagy mr. ész a merész! haha!
szerintem bekaphatod, mert én szerintem most többet keresek, mint te a 25 éves munkaviszonyoddal! mondjuk ganajászásból nem lehet megélni!
nem kell! tegnap tankoltam 10-esért! (nem 10 euro-ért) és látszik milyen analfabéta vagy, mert leírtam, hogy utálom a tuc-tuc zenét! de látszik mennyire értesz a zenéhez! nagyon művelt vagy, csak azért mert kiskorodban végigszántották a pofád!
szánalmas vagy! mindjárt elsírom magam, annyira sajnállak! nekem legalább az van benne, nem úgy mint neked, mert a tiédbe csak egy légy zümmög, azért vagy ilyen bogaras!
különben is aki mondja másnak, az mondja magára, te mondtad magadra, lófasz a pofádba!
különben is aki mondja másnak, az mondja magára, te mondtad magadra, lófasz a pofádba!
a másik én feltünősködöm??? lapátfaszát!
nem is tudom a KVÍZ-be is ki löki megint a kérdéseket! ez a buzgómócsingság!
nem is tudom a KVÍZ-be is ki löki megint a kérdéseket! ez a buzgómócsingság!

és még én mondom/állítom magamról, hogy mindent mindenkinél jobban tudok???!!!???
szerintem neked sem ártana magadba nézned és rájönni mekkora pöcs vagy! te hiszed magadról, hogy mindent mindenkinél jobban tudsz! jösz itt a nadzolós dumáddal, de én is lökhetnék egy pár olyan dolgot, amit szerintem ha 3-szor addig élnél, mint ameddig fogsz (mondjuk az nem lesz sok, mert ha van isten akkor megszabadít minket tőled), akkor sem értenéd meg!
szerintem neked sem ártana magadba nézned és rájönni mekkora pöcs vagy! te hiszed magadról, hogy mindent mindenkinél jobban tudsz! jösz itt a nadzolós dumáddal, de én is lökhetnék egy pár olyan dolgot, amit szerintem ha 3-szor addig élnél, mint ameddig fogsz (mondjuk az nem lesz sok, mert ha van isten akkor megszabadít minket tőled), akkor sem értenéd meg!
üdvözlet, home! elmúlt a tegnapi elmebaj?

aha! szóval te senki vagy! világos! eddig is tudtam! örülök, hogy végre észhez tértél és beismered!

akkor nem értem miért nem fogadtad meg a tanácsát, és miért vitázol mindig valakivel!