Úgy, ahogy mondod, kedves Home!

Azért a többit se vedd figyelemen kívül!! Mert írtam ezen kívül még egy pár dolgot!!! Amiket nem ártana figyelembe venned és nem elmenni mellettük. Főleg Szonifiúka féléves hozzámállását...
Igen, már a nyelvem is kilóg - ahelyett, hogy egy dudoros faszt nyaldosna -, abbéli igyekezetemben, hogy bár egy agycsökevényre valló minimális nyomot felfedezhessek rád vonatkozólag!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 08:39

Törölt felhasználó (69371)

talán neked is fityeg?
THC....vagyis THX :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 08:52

OMG: OH...MY GOD...OHHHHH
neked írták? (nem néztem visza)
volt kb 10 éve egy klipp...valami latinos jellegű banda, két pasi egy csaj, mentek talán egy piros cabrio-ban, az ő nevük volt az OMG...vagy nem? a számuk elég jó volt...
volt kb 10 éve egy klipp...valami latinos jellegű banda, két pasi egy csaj, mentek talán egy piros cabrio-ban, az ő nevük volt az OMG...vagy nem? a számuk elég jó volt...
Ha nem veled kapcsolatban írták, lehet Okos Megfontolt Gazda is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 08:46

még egy rövidítést nem értek!
OMG, mi ez?
én Országos Moderálási Genyának gondolom :)))
OMG, mi ez?
OMG: OH...MY GOD...OHHHHH
volt kb 10 éve egy klipp...valami latinos jellegű banda, két pasi egy csaj, mentek talán egy piros cabrio-ban, az ő nevük volt az OMG...vagy nem? a számuk elég jó volt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 08:46
volt kb 10 éve egy klipp...valami latinos jellegű banda, két pasi egy csaj, mentek talán egy piros cabrio-ban, az ő nevük volt az OMG...vagy nem? a számuk elég jó volt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

OMG, mi ez?
OMG, mi ez?
OMG, mi ez?
OMG, mi ez?
talán neked is fityeg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 06:40
Törölt felhasználó (7767)

Szeretettel üdvözöllek, adminpöcske!
Hogy ityeg a fityeg?

Ezzel az írói vénával vissza kell vonulni a barlangba,a barlangostestel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 15:18

Ehhez a hsz-hez érdemi hozzászólásom lesz!Namármost, a pénisz és a vagina - ugyebár -, egymásnak valának teremtve eleve, egyik a verem, másik a verembeesett pozitúrájában a Nagy Szellem által végérvényesen így megerősítve. Közben melegebb éghajlatokon is volt egy kis fejlődés, de ez sokszor csak látszólagos volt, mint a humor, amely nézetütközött vaginálisan a péniszlesen leledző csajjal, aki megtévesztően viselkedett, és előszeretettel vibrizte levedző punciját, rácsöpögve még a kotnyeleskedők mohó orrára is, amelyet azok belevertek!Oda! A vaginába! De azért szították a tüzét, ezért néha órákon át magára engedte a kanokat, hogy kitárt, forrón tocsogó pinuskájába spricceljék péniszük vezúvi terhét, nagyokat sikítva élvezett el, orgazmusaira már a szabványügyi hivatal is felfigyelt és Katipill-G-orgazmia néven be is jegyezte.
Éjszaka aztán kifáradt fütyik során sétált végig, mohó ajkakkal hajolt rájuk, sorra szopta merevre a legreménytelenebb pozicióban kókadozó farkokat is, és kúratta sorra újra hevesen pulzáló pináját/ánuszát, nyelte, falta a gecit megállíthatatlanul, mélytorka úgy dolgozott, mint árvízi szivattyú a vészek idején...Így teltek, múltak az éjek s az évek, élete most már egyetlenegy gyönyörteljes szopásként folyik, amelyet csak egy-egy szaftos kúrásért szakít meg, sóvár teste fürdik az ondóban, miközben két keze sorra markolja meg a legkeményebb fütykösöket. És hiába: ez egy ilyen!
Éjszaka aztán kifáradt fütyik során sétált végig, mohó ajkakkal hajolt rájuk, sorra szopta merevre a legreménytelenebb pozicióban kókadozó farkokat is, és kúratta sorra újra hevesen pulzáló pináját/ánuszát, nyelte, falta a gecit megállíthatatlanul, mélytorka úgy dolgozott, mint árvízi szivattyú a vészek idején...Így teltek, múltak az éjek s az évek, élete most már egyetlenegy gyönyörteljes szopásként folyik, amelyet csak egy-egy szaftos kúrásért szakít meg, sóvár teste fürdik az ondóban, miközben két keze sorra markolja meg a legkeményebb fütykösöket. És hiába: ez egy ilyen!

Ehhez a hsz-hez érdemi hozzászólásom lesz!Namármost, a pénisz és a vagina - ugyebár -, egymásnak valának teremtve eleve, egyik a verem, másik a verembeesett pozitúrájában a Nagy Szellem által végérvényesen így megerősítve. Közben melegebb éghajlatokon is volt egy kis fejlődés, de ez sokszor csak látszólagos volt, mint a humor, amely nézetütközött vaginálisan a péniszlesen leledző csajjal, aki megtévesztően viselkedett, és előszeretettel vibrizte levedző punciját, rácsöpögve még a kotnyeleskedők mohó orrára is, amelyet azok belevertek!Oda! A vaginába! De azért szították a tüzét, ezért néha órákon át magára engedte a kanokat, hogy kitárt, forrón tocsogó pinuskájába spricceljék péniszük vezúvi terhét, nagyokat sikítva élvezett el, orgazmusaira már a szabványügyi hivatal is felfigyelt és Katipill-G-orgazmia néven be is jegyezte.

Szeretettel üdvözöllek, adminpöcske!
Hogy ityeg a fityeg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 21:11

én már csak azért is bezárnám! hisz Katicika kérte! egyszer jöjjön már neki valami össze! vagy ha pont az a célja, hogy épp ezért nem törlöd, mert ő azt kérte, akkor megint jót nevet a markába!

De hát ha egyszer Szoni az??? Leírhattam volna úgy is, hogy nemi identitása a heteroszexuálissal ellentétes, mineksorán előnyben részesíti a külső hím nemiszervek orális kielégítését, de ezen aktus során ő maga az, ki a péniszt szájába veszi és ejakulációig izgatja.
Ad 2.: Majd moderálom magam, ha az Adminok rámszólnak, te itt egy ugyanolyan kis senki vagy, mint én, a te figyelmeztetéseded leszarom.
Ad 3.: Amennyiben "vadparaszt" jelzőkkel illetsz, menyivel vagy jobb nálam?
Ad 4.: Tudod, az a nagy harci helyzet, hogy ez a FASSZOPÓ BUHER Szoni amióta ide járok (tavaly szeptembere óta rendszeresen kb.) úgy havonta-félhavonta megtalál magának, bekóstol ilyen-olyan ürügyekkel. Tudod mit? Majd én is "megtalállak" magamnak téged ilyen rendszerességgel, kb. olyan "kedvességgel", mint ő engem és majd meglátom, hogy kb. fél év után te ilyen türelmes leszel-e velem, és csak ekkor alkalmazol már velem szemben ilyen jelzőket.
Na erről ennyit.
Ad 2.: Majd moderálom magam, ha az Adminok rámszólnak, te itt egy ugyanolyan kis senki vagy, mint én, a te figyelmeztetéseded leszarom.
Ad 3.: Amennyiben "vadparaszt" jelzőkkel illetsz, menyivel vagy jobb nálam?
Ad 4.: Tudod, az a nagy harci helyzet, hogy ez a FASSZOPÓ BUHER Szoni amióta ide járok (tavaly szeptembere óta rendszeresen kb.) úgy havonta-félhavonta megtalál magának, bekóstol ilyen-olyan ürügyekkel. Tudod mit? Majd én is "megtalállak" magamnak téged ilyen rendszerességgel, kb. olyan "kedvességgel", mint ő engem és majd meglátom, hogy kb. fél év után te ilyen türelmes leszel-e velem, és csak ekkor alkalmazol már velem szemben ilyen jelzőket.
Na erről ennyit.
én már csak azért is bezárnám! hisz Katicika kérte! egyszer jöjjön már neki valami össze! vagy ha pont az a célja, hogy épp ezért nem törlöd, mert ő azt kérte, akkor megint jót nevet a markába!

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

De.....ez egy ilyen

Annak én is csak örülnék, ha elfelejtenél egy életre, sem kedvem, sem időm nincs a hozzád hasonló kis fasszopó buherekkel társalogni. A "habzás" pedig kizárólag miattad van, valahogy nem tudok kibékülni a fajtáddal. Szóval kopj le, mindannyian jobban járunk.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:29

Meguntalak. De a szadat azt törüld meg,nagyon habzik valamitöl !
( a piros bogyokat ne szedd palinkaval,latod hogy kibolondulsz ...)
Ne is lassalak többet !
Ne is lassalak többet !

Ne mongyá' mán ijjenököt, tezsvíröm, met bétejjesödik, oszt mögvakú'sz!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:29

Ne is lassalak többet !
Ne is lassalak többet !

Ne is lassalak többet !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 13. kedd 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 02:04
Ne is lassalak többet !

Inkább ilyen vagyok, mint egy kis faszevő görcs (lásd önmagad), akinek egyetlen szórakozása mások basztatása, egyetlen élvezet pedig az, ha itt kötözködhet, mert máshol már rég bevernék azt a nagy pofáját, de hát gyáva alakként a névtelenség és a nickek halmaza mögé bújva tudja járatni a száját... Inkább járok Opellel, mint a te lopott Csepel 28-as bringáddal, én ezért legalább megdolgoztam.
Inkább vagyok ilyen (mint aminek leírtál), mint egy szánnivaló kis pöcs (lásd ismét tenmagad), inkább élek így (felvállalva mindezt), minthogy hozzád hasonlóan meghasonultan a világgal beteges lélekkel szarakodjak mindenkivel.
Inkább vagyok ilyen "úriember", mint egy tanyasi paraszt (ismét lásd önmagad), aki nyomorék és amorf lelkét itt tudja csak kiönteni a világnak.
Inkább viselem ezt a stílust és titulust, mint legyek egy hozzád hasonló sunyi alak, egy kitaszított pária, aki csak így és ebben tud érvényesülni.
Inkább vagyok ilyen (mint aminek leírtál), mint egy szánnivaló kis pöcs (lásd ismét tenmagad), inkább élek így (felvállalva mindezt), minthogy hozzád hasonlóan meghasonultan a világgal beteges lélekkel szarakodjak mindenkivel.
Inkább vagyok ilyen "úriember", mint egy tanyasi paraszt (ismét lásd önmagad), aki nyomorék és amorf lelkét itt tudja csak kiönteni a világnak.
Inkább viselem ezt a stílust és titulust, mint legyek egy hozzád hasonló sunyi alak, egy kitaszított pária, aki csak így és ebben tud érvényesülni.
Tényleg? Szét lehet OFFolni egy Offtopicot?