Ezt a topicot nem fogom használni,mert én soha nem OFFolok

Címzetted szerintem is édes, tágseggű, szivike,
! De - hsz-eiből itélve -, erőst tüzes!
(poén!)Remélem, ez nem bántja, és tudja poénnak v. viccnek venni az egészet! Amúgy nekem is szimpatikus, mióta tudom, hogy a szöszik a szíve csücskei!

Inkább ilyen vagyok, mint egy kis faszevő görcs (lásd önmagad), akinek egyetlen szórakozása mások basztatása, egyetlen élvezet pedig az, ha itt kötözködhet, mert máshol már rég bevernék azt a nagy pofáját, de hát gyáva alakként a névtelenség és a nickek halmaza mögé bújva tudja járatni a száját... Inkább járok Opellel, mint a te lopott Csepel 28-as bringáddal, én ezért legalább megdolgoztam.
Inkább vagyok ilyen (mint aminek leírtál), mint egy szánnivaló kis pöcs (lásd ismét tenmagad), inkább élek így (felvállalva mindezt), minthogy hozzád hasonlóan meghasonultan a világgal beteges lélekkel szarakodjak mindenkivel.
Inkább vagyok ilyen "úriember", mint egy tanyasi paraszt (ismét lásd önmagad), aki nyomorék és amorf lelkét itt tudja csak kiönteni a világnak.
Inkább viselem ezt a stílust és titulust, mint legyek egy hozzád hasonló sunyi alak, egy kitaszított pária, aki csak így és ebben tud érvényesülni. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:24
Inkább vagyok ilyen (mint aminek leírtál), mint egy szánnivaló kis pöcs (lásd ismét tenmagad), inkább élek így (felvállalva mindezt), minthogy hozzád hasonlóan meghasonultan a világgal beteges lélekkel szarakodjak mindenkivel.
Inkább vagyok ilyen "úriember", mint egy tanyasi paraszt (ismét lásd önmagad), aki nyomorék és amorf lelkét itt tudja csak kiönteni a világnak.
Inkább viselem ezt a stílust és titulust, mint legyek egy hozzád hasonló sunyi alak, egy kitaszított pária, aki csak így és ebben tud érvényesülni. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat gusztustalan,mert nincs izlesed ! Mar aki Opel-el furikazik annak meg biztos nincs !
Inkabb dicsergesd magad egy kicsit,azt tudod a legjobban ! Csak egyet nem tudsz: az elismerest ki kell erdemelni,nem lehet rabeszelni senkire.
Nyomoronc meg te vagy,mivel agyonfogalmazott szitkozodasaidban se vag a bicskad,es ezt te is erzed,ezert minösitesz mindenkit vitaidban,szülöket szidsz meg kocsmai verekedesre hivatkozol !
Ez mind nem arra az uriemberi mivoltra utal,miben nagyon szeretnel sütkerezni.
Inkabb dicsergesd magad egy kicsit,azt tudod a legjobban ! Csak egyet nem tudsz: az elismerest ki kell erdemelni,nem lehet rabeszelni senkire.
Nyomoronc meg te vagy,mivel agyonfogalmazott szitkozodasaidban se vag a bicskad,es ezt te is erzed,ezert minösitesz mindenkit vitaidban,szülöket szidsz meg kocsmai verekedesre hivatkozol !

Pedig jobban örülnék, ha a magadfajta langyos fazonokat részesítenéd "kitüntető" figyelmedben, engem meg elfelejtenél. Ugyanis én nem tartozom ebbe a kategóriába.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Székelységed nem jogosít fel sem arra, hogy paraszt légy, sem arra, hogy azon élvezkedj, hogyan tudsz emberekbe belekötni. Székelységed nem jogosít fel semmire, de főleg arra a tapló viselkedésre, melyet oly nagy hévvel űzöl. Székelységed egyvalamire jogosít fel: ezen oldal látogatására és mások baszogatása nélküli fórumozásra. A többi már csak alpári viselkedés, melyre nincs előjogod.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Na idézz már tőlem, kis hokker, ezt miből, melyik soromból olvastad ki, hogy én ezeket szeretem??? Azért kisfiam, mert te olyan meleg vagy, hogy a tükörtojás megsül rajtad, nem kell általánosítani és főleg nem kell azt gondolni, hogy mindenki kis
, mint tenmagad. Ja, tudom, most jön a védekezés, hogy nem magyarul gondolkodsz... Értem, ezért nem tudod értelmezni a magyarul leírt szavakat...
Nekem (sajna) a szöszi lányok jönnek be, a hozzád hasonló kis homokzsák fkák hidegen hagynak. De hát ne szégyelld nemi hovatartozásod, de van gay oldal, miért nem azokat látogatod, az a te világod. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:07

Nekem (sajna) a szöszi lányok jönnek be, a hozzád hasonló kis homokzsák fkák hidegen hagynak. De hát ne szégyelld nemi hovatartozásod, de van gay oldal, miért nem azokat látogatod, az a te világod. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A szöszi fiucskakat szereted ? Na latod ezt akartam tudni ! Miert tartott ilyen sokaig ? Egyböl mondhattad volna !

Ez a szmájli kurvajóóóóóóóóó!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 22:26

En csak riska elött szegyenlem magam,nem ilyesmire szanta a topicot.
Dehat gyarlok vagyunk no.
Szep almokat !
Meg kemeny akciot !
Szep almokat !
Meg kemeny akciot !

En csak riska elött szegyenlem magam,nem ilyesmire szanta a topicot.
Szep almokat !
Meg kemeny akciot !
Szep almokat !
Meg kemeny akciot !

Gondoltam én, hogy nem vagy az a mártír típus...
Nagyon helyes!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem a közmondas meg csak teoria....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:40

Törölt felhasználó (60564)
VIP

Hát te tudod...én átengedem a dicsőséget...

Hát te tudod...én átengedem a dicsőséget...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:38

Eggyel több,vagy kevesebb...
Kibirtunk meg többet is. Nem az a legeny ki üt,hanem ki birja..

Eggyel több,vagy kevesebb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:34

VIP

Higgaggyá má le! Mer kapsz egy parasztlengőt!
ezt nem tudtam kihagyni! :):):)
hát "a felkiáltójelek minél gyakoribb alkalmazása mindennapi fórumozásunk során"
vicc. be ne rágj nekem!
hát "a felkiáltójelek minél gyakoribb alkalmazása mindennapi fórumozásunk során"

vicc. be ne rágj nekem!
Lemaradtak a szmájlik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:34

VIP

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:24

Hat gusztustalan,mert nincs izlesed ! Mar aki Opel-el furikazik annak meg biztos nincs !

milyen tovább képzést???
látom, dako továbbképzést tartott!

En biztoson nem !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:06

Törölt felhasználó (7767)

Hallgass te, nyomoroncok vagyunk!

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:31

Ha belegondolsz, pl.: ezeknek a népeknek van szükségük 2-3 nick-re, hogy önigazolásukat megtámogassák (Szoninak volt ugye volt az Alina alteregója, de sztem Katicika se maradt ki ebből). Sem nekem, sem neked nincs szükségünk arra, hogy saját magunknak kreált álregekkel igazoljuk, hogy "kiafaszagyerek". Mi is tévedünk, mi sem vagyunk hibátlanok, szarakodtunk már eleget, de ez a két lelki nyomoronc EZEN ÉLVEZKEDIK!!! EZ a gusztustalan nekem!
Te is a kedvenceim köze tartozol !
Nem vetted eszre ?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:10
Nem vetted eszre ?

Elnézést, ezt tom figyelemfelhívása ELŐTT olvastam... De akkor is fenntartom! Katicika és Szoni ezen élvezkednek, hogy beszólhatnak 1-2-pár embernek (mondjuk vannak kedvenceik), aztán elbújnak "amögé", amit már említettem. Ennyi. Undormány amit művelnek, és fogalmam sincs, mit élveznek ezen. Feltehetően egyiknek sem jut normális szex, hogy ott vezessék le fele energiáikat.