Felhúztam jól magam megint a politikán, szóval most boldog vagyok!
ez az erme masik oldala a TÜNDERKERTBEN?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, ez egy másik oldal kerti tündérének a szűzérméje....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom tetszik a smiley-s oldal :-)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ühüm!!!!!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
imadom azt a csavaros gobe eszedet!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Csavaros, mint a malac farka...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyit változott, hogy ma a keddel van tele... a melóról meg inkább egy szót se, hogy a faszom rakjam bele...
Inkább megpróbálok pozitívan hozzáállni!
Hurrá, már kedd van és boldog vagyok, hogy itt lehetek a munkahelyen és teljes odaadással építhetem a főnököm "sarokházát"!!! (hogy felejtenék ki az alapból a cementet...)
Hurrá, már kedd van és boldog vagyok, hogy itt lehetek a munkahelyen és teljes odaadással építhetem a főnököm "sarokházát"!!! (hogy felejtenék ki az alapból a cementet...)

(...)hogy a faszom rakjam bele..."
Látom, nálad is megvan a pozitív hozzáállás...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg a Tamásnál is megvan: most függesztette fel a "Felvidék"-et.Mondhatni: csak úgy kisujjból. Szép gesztus.Pedig az emberek, ha kibeszélik magukból az őket éppen égetően foglalkoztató - úgy érzik: halasztást nem bíró - problémákat, biztosan a szexhez is eltalálnak. Csak egy kis tolerancia szükségeltetik.... ÜdvKatinka

"Illendően" elfogadom, de nem helyeselhetem.Katalin
Ha szexszel kapcsolatosan említed a "honi rög"-öt, akkor igen!
Fehéregyházán, az Ispán-kútnál sorban ki vannak állva, csak az árban kell megegyezni velük.

Én is...
Csak tényleg egy picit :-)

riska

Sharon