fúbasszameg...én meg kijavítottam...nem láttam, hogy hüje kérés volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:01

Törölt felhasználó (60564)

Egyébként a Madam-ot meg ne basztasd a hüje kéréseiddel, a sperma nem is spriccű messzire, ha a fecskendő jól bele van telepítve a termékeny televényedbe!!!

Mi a', mi? Még neked áll fennebb(naná!), hogy én nem óvasokk, mi? Há' hogyne néztem vón' az útmutatót: valamiféle Toldi Miki kapta elé a sliccibű', oszt avval mutogatott, hogy nem oda Buda...vagyhogy oda Buda??? Ládd, mán nem tom visszajidézni, ollyan súlyos függeléke vót az útmutatónak, hogy csuda, meg es simiztem jettembe', no. De erre meg mán a sarkcsillagot kezdte mutogatni, tejjesen megbizhatatlanul mágneses viharba kerű't, oszt el kellett bú'tatnom a csúnyámba', míg az a Spíver elvonult.Aztán meg már nem mutatta az utat - vagyhogy ippeghogy azt mutatta vón egész búsan köpködve rája?! -,s térkép, elérési út, minden elmúlt, s még le se mentettem! Méghogy én idegellek tígödöt, mikó tejjesön te vagy mindönnek az okja!Maj' adok én neköd a rezonátorbú', ne se féjjé'!

Egyébként a Madam-ot meg ne basztasd a hüje kéréseiddel, a sperma nem is spriccű messzire, ha a fecskendő jól bele van telepítve a termékeny televényedbe!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 17:36

Törölt felhasználó (7767)

Miért nem küldted át a Spyware Terminatoromat, ahogy megigérted, he?!!!
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!
Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!

Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!

Mit kavarsz te itt nekem!!! Mééé nem óvasod-e rendesen a használati útmutatót!!!??? Nekem is olyan spivár terminem van, és tök jó! A mútkor jött egy vírus, de a termo izé jól szarrá lőtte, géppel együtt! Egyépként meg elküldtem tudd meg! Eredeti jugoszláv nyelven, biztos az a szar explorered átkomfirmálta! A rezonátort meg úgy fogd, hogy a csöve feléd áljon!!! Húúú de fölidegesítetté!!!

Miért nem küldted át a Spyware Terminatoromat, ahogy megigérted, he?!!!
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 17:18

Törölt felhasználó (60564)

Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!

nekem a Spyware Terminator is rákérdez egyes programokra mikor telepítem őket, sőt mikor feltelepítettem a Spyware Terminator-t, akkor még mikor elindítottam az IE-t, még arra is rákérdezett. akkor ez azt jelentené, hogy ha valaki a gépem ellen merényleteket próbálna meg véghezvinni, akkor ugyanígy jelezne?
Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!

Lapos, teljesen lapos, élvezhetetlen ma!...Mondjátok mán: ez tényleg az OFF TOPIC?

Keryo personal. Minden indulni akaró kapcsolat előtt rákérdez.
és illegális? :)))
az opera mivel jobb mint az IE? próbáltam használni, de nem csíptem.
neked kijelzik ezek a tűzfalak, ha valaki támadni akar ill. kutakodni? mert nekem pl a spy blokkolóknál leírja, hogy figyelmeztet a pillanatnyi behatolásokról, de nekem még egyszer sem szólt ez a köcsög!
az opera mivel jobb mint az IE? próbáltam használni, de nem csíptem.
neked kijelzik ezek a tűzfalak, ha valaki támadni akar ill. kutakodni? mert nekem pl a spy blokkolóknál leírja, hogy figyelmeztet a pillanatnyi behatolásokról, de nekem még egyszer sem szólt ez a köcsög!
Te melyiket használod? Mármint spy blokkolót használsz, vagy mit? Nekem is kellene valami jó fajta, mert van fenn a gépen 2 is, de egy ilyen süti vagy südi nyomkövetése mindig betalál! Jó lenne valami közel 90%-os progi ezek ellen! Ha tűzfalat használok az nem enged egy csomó mindent!
volt olyan luser hogy volt egy troján a gépén:)
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
+r, bocs.....
Torent!

Az még kevés, nem? Kiírtani egy egész utcát???!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:35

Törölt felhasználó (7767)

Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Jogos!!!

Sejtettem... Annyiora "üvöltött" a szleng használata... HA majd lesz időd, próbáld ki az AA-t, sztem tetszene...

Ja, nem válaszoltál.. Szoktad valamelyik nyomni? AA, CS??? Mert ezek a rövidítések ott nagyon mennek...
Nekem egyszer már sikerült egy kis senkiházival kapcsolatban ennél konkrétabb infókat is megszereznem, de csak azért, mert a mélcím regisztrációjakor a levelező szolgáltatója kért (lehetőség szerint) egyéb adatokat is, a pancser meg is adta, ráadásul valódiakat...