Nem romaniai magyarok okosbolondom ! Erdelyi magyarok:-szekelyek !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:04

Az a baj velük, hogy feltehetően mindketten romániai magyarok, és amikor lebuknak a szemétkedéseikkel, ezzel takaróznak... Mint a romák, dettó, amikor szarban vannak, jön a "Hááá mostan azé, me cigány vagyok??"... Ezzel sem lehet visszaélni. Mindketten töbször voltak már tiltva a veszekedés-provokációik miatt, de nem tanulnak belőle, előbb-utóbb mindkettőből kijön a "baszogassunk-szóljunkbe" mentalitás... Undormány viselkedés...
:) na, asszem, én is felveszek egy új nicket.
de melyik arcom mutassam?
de melyik arcom mutassam?

A szöszi fiucskakat szereted ? Na latod ezt akartam tudni ! Miert tartott ilyen sokaig ? Egyböl mondhattad volna !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 19:59

Sanyikám, hát nem ismered meg magad a képen??? Te vagy a szép helyes szöszi fiúcska akinek telelőtték a pofikáját egy adag spemával... AZért, mert "véletlenül" felkerült a netre ez a kép rólad, ne reklámozd a többi gay oldalad, mert nem érdekel.
Hallgass te, nyomoroncok vagyunk!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

:D
Ez mar pletyka....ejnye-ejnye...
Es van pletyka topic ! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:43

Es van pletyka topic ! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

NEM TUDTAD???? Bakker, Szoni = volt Alinával, Szoni meg egy Sanyi nevű buher pasi. No comment...
De sztem azóta megint benyomott magának egy-két új álreget, az ilyenek nem tudnak meglenni enélkül.
De sztem azóta megint benyomott magának egy-két új álreget, az ilyenek nem tudnak meglenni enélkül.
Én is biztosra veszem, hogy van neki még egy pár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:40
Törölt felhasználó (69371)

én tudom is Katicikának mi a másik nick-je! sőt néha van egy harmadik is!
NEM TUDTAD???? Bakker, Szoni = volt Alinával, Szoni meg egy Sanyi nevű buher pasi. No comment...
De sztem azóta megint benyomott magának egy-két új álreget, az ilyenek nem tudnak meglenni enélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:42
De sztem azóta megint benyomott magának egy-két új álreget, az ilyenek nem tudnak meglenni enélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

Hu az alina az volt?:D A kurva életbe:D Mennyit húzták "párban" az agyam:D Verjem bele:D
Hu az alina az volt?:D A kurva életbe:D Mennyit húzták "párban" az agyam:D Verjem bele:D
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:31

Ha belegondolsz, pl.: ezeknek a népeknek van szükségük 2-3 nick-re, hogy önigazolásukat megtámogassák (Szoninak volt ugye volt az Alina alteregója, de sztem Katicika se maradt ki ebből). Sem nekem, sem neked nincs szükségünk arra, hogy saját magunknak kreált álregekkel igazoljuk, hogy "kiafaszagyerek". Mi is tévedünk, mi sem vagyunk hibátlanok, szarakodtunk már eleget, de ez a két lelki nyomoronc EZEN ÉLVEZKEDIK!!! EZ a gusztustalan nekem!
én tudom is Katicikának mi a másik nick-je! sőt néha van egy harmadik is!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:31

Ha belegondolsz, pl.: ezeknek a népeknek van szükségük 2-3 nick-re, hogy önigazolásukat megtámogassák (Szoninak volt ugye volt az Alina alteregója, de sztem Katicika se maradt ki ebből). Sem nekem, sem neked nincs szükségünk arra, hogy saját magunknak kreált álregekkel igazoljuk, hogy "kiafaszagyerek". Mi is tévedünk, mi sem vagyunk hibátlanok, szarakodtunk már eleget, de ez a két lelki nyomoronc EZEN ÉLVEZKEDIK!!! EZ a gusztustalan nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:17

én egyetértek veled, de ennek az lesz megint a visszhangja, hogy ugyanaz a két személy vagyunk csak más nick-en! ide látom! aki egy kicsit is értelmes az mögé lát a dolognak! van egy ember a GG-n aki egyszer mondott nekem egy nagy igazságot, és valóban úgy van, nem véletlen, hogy már ő is csak ritkán jár ide, mert pont az ilyenekből van elege, de ő maga nem akar vitázni, és pont ezért állok ki az igazamért, mert nem egyedüliként látom így a dolgot!
Még 1X elnézést. Kihagytam 2 napot (sok meló), olvasgattam visszafelé, ahonnan az utolsó bejegyzés volt, és ami érintett, válaszoltam, így jutottam el tom felhívásáig, ami utána volt. A jövőben (ismersz) tartani fogom ehhez magam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ha olvastad, akkor a jövőben ehhez tartsd magad
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:10

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézést, ezt tom figyelemfelhívása ELŐTT olvastam... De akkor is fenntartom! Katicika és Szoni ezen élvezkednek, hogy beszólhatnak 1-2-pár embernek (mondjuk vannak kedvenceik), aztán elbújnak "amögé", amit már említettem. Ennyi. Undormány amit művelnek, és fogalmam sincs, mit élveznek ezen. Feltehetően egyiknek sem jut normális szex, hogy ott vezessék le fele energiáikat.
én egyetértek veled, de ennek az lesz megint a visszhangja, hogy ugyanaz a két személy vagyunk csak más nick-en! ide látom! aki egy kicsit is értelmes az mögé lát a dolognak! van egy ember a GG-n aki egyszer mondott nekem egy nagy igazságot, és valóban úgy van, nem véletlen, hogy már ő is csak ritkán jár ide, mert pont az ilyenekből van elege, de ő maga nem akar vitázni, és pont ezért állok ki az igazamért, mert nem egyedüliként látom így a dolgot!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj velük, hogy feltehetően mindketten romániai magyarok, és amikor lebuknak a szemétkedéseikkel, ezzel takaróznak... Mint a romák, dettó, amikor szarban vannak, jön a "Hááá mostan azé, me cigány vagyok??"... Ezzel sem lehet visszaélni. Mindketten töbször voltak már tiltva a veszekedés-provokációik miatt, de nem tanulnak belőle, előbb-utóbb mindkettőből kijön a "baszogassunk-szóljunkbe" mentalitás... Undormány viselkedés...
Elnézést, ezt tom figyelemfelhívása ELŐTT olvastam... De akkor is fenntartom! Katicika és Szoni ezen élvezkednek, hogy beszólhatnak 1-2-pár embernek (mondjuk vannak kedvenceik), aztán elbújnak "amögé", amit már említettem. Ennyi. Undormány amit művelnek, és fogalmam sincs, mit élveznek ezen. Feltehetően egyiknek sem jut normális szex, hogy ott vezessék le fele energiáikat.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 17:38

az Erdélyiek is magyarok, sőt lehet jobban mint én! de!!! persze, hogy véded, sőt más is fogja aki régebb óta ismeri, de azért túlzásba viszi azt amit csinál, én meg nem fogom vele szemben hagyni magam, mert meg van róla a véleményem, ami sokkal rosszabb mint amit kiírtam! rólam is mindenkinek megvan a véleménye, akkor nekem is lehet a másikról, akár pozitív akár negatív is! itt nincs benyalás Prune-nak! és ugyanúgy Tom is észre vette, hogy Katicika szeret a tűzzel játszani!
Az a baj, hogy mindig felvesszük a kesztyűt. Van ez a sosembaszott férfigyűlölő Annaimádó liba,. meg a hozzávaló kiskancsó Szoni-Sanyi, akik ezen élvezkednek (nem lévén jobb dolguk és jobb szórakozásuk), hogy beszólogatnak az embereknek. Pitiáner banda...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:34

ez nem idgen gyűlölet! inkább Katicika gyűlölet!
mi a faszt pofázik bele mindenbe!

mi a faszt pofázik bele mindenbe!
Sanyikám, hát nem ismered meg magad a képen??? Te vagy a szép helyes szöszi fiúcska akinek telelőtték a pofikáját egy adag spemával... AZért, mert "véletlenül" felkerült a netre ez a kép rólad, ne reklámozd a többi gay oldalad, mert nem érdekel.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 09:23

azt a figyelem felhívást nem konkrétan írtam egy személyre, már régóta foglalkoztataja a gondolat az "agyamat", hogy egy-két topicban nem kellene pontot adni a hsz.-ekért!
Pl.:
- Figyelemfelhívás topic
- Help topic
- Képfeltöltés gyakorlása topic
- Képek beszúrása, technikai segédlet topic
- Ki az aki itt van, ugorjon be 1 percre topic
- stb...
az utóbbi 3 kifejezetten alkalmas pontgyűjtésre, mivel nem kell érdemben hozzászólni ezekhez a topic-okhoz, csak beszólni ill. úgy csinálni mintha csinálnál valamit. persze aki segítséget ad a másiknak, az érdemben tesz a fórum jó működéséért!
- Ja és a Fórum INTÉZKEDÉSEK topicban se járjon pont! :)))
Pl.:
- Figyelemfelhívás topic
- Help topic
- Képfeltöltés gyakorlása topic
- Képek beszúrása, technikai segédlet topic
- Ki az aki itt van, ugorjon be 1 percre topic
- stb...
az utóbbi 3 kifejezetten alkalmas pontgyűjtésre, mivel nem kell érdemben hozzászólni ezekhez a topic-okhoz, csak beszólni ill. úgy csinálni mintha csinálnál valamit. persze aki segítséget ad a másiknak, az érdemben tesz a fórum jó működéséért!
- Ja és a Fórum INTÉZKEDÉSEK topicban se járjon pont! :)))

Nézzen a rosseb! mára bőven elég volt, megyek rendet rakok fejérben.