És elsimíthatja a szemétségeidet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 17:07
Törölt felhasználó (69371)

egyébként örülük neki, hogy ADMIN lettél, ez most nem nyalás, mert legalább most minden topic-ban ott vagy nemcsak az enyémben! :)))
Kedves mádám! Gratulálok az adminságodhoz! Már látom mi lesz itt a jövőben! Tényleg ilyen jó ez a dákó gyerek? Mást ezért simán tiltanak, esetleg örökre! /még jó hogy lementettem az oldalt, mielőtt belenyúltál./
egyébként örülük neki, hogy ADMIN lettél, ez most nem nyalás, mert legalább most minden topic-ban ott vagy nemcsak az enyémben! :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 17:00

dako!vegyél vissza légyszi...jól megfértek itt mindketten

te még annyi sem vagy! és nem 9 évesen volt, és nem 140-el, csak 120-al!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 17:04
Törölt felhasználó (7767)

Pedig nem kéne bántani ezt a kis csudagyereket, többre hivatott ő a nap alatt! Nem semmi ő, aki már 9 évesen 140-nel tépette motorral, ászokat lépett le hanyag eleganciával tucatévesen a csodaverdájával, amelynek motorütemeit már az anyaméhben világosan meg tudta különböztetni és differenciálegyenletekben kifejezni azokat...Hát nem semmi! Mik vagyunk mi hozzá képest? Kis, nyeszlett, kipufogók füstjében fetrengő pondró "nyasgemek".

jah! csak feszt keresztbe akar tenni! de velem rábaszott! látod fel sem veszi a kesztyűt, mert lebukott, hogy észre vettem a tervezett kis játékát! most erre azt szerette volna mondani, hogy: "okosabb enged.............." de most is megelőztem! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 17:00

Pedig nem kéne bántani ezt a kis csudagyereket, többre hivatott ő a nap alatt! Nem semmi ő, aki már 9 évesen 140-nel tépette motorral, ászokat lépett le hanyag eleganciával tucatévesen a csodaverdájával, amelynek motorütemeit már az anyaméhben világosan meg tudta különböztetni és differenciálegyenletekben kifejezni azokat...Hát nem semmi! Mik vagyunk mi hozzá képest? Kis, nyeszlett, kipufogók füstjében fetrengő pondró "nyasgemek".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:43

Törölt felhasználó (60564)
VIP

Most aztán röpködnek ám a privik...szinte látom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:52

azt hiszed nem jöttem rá, hogy direkt provokáltál! azt vártad, hogy majd oda fogok reagálni? kis hülye! nyaldsgem! :)))
azt hiszed nem jöttem rá, hogy direkt provokáltál! azt vártad, hogy majd oda fogok reagálni? kis hülye! nyaldsgem! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:40

No lámcaak, tudod, hol kell ezt csinyá'ni!

más is kimondta már ezt ezen a fórumon, nem én vagyok az első!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:39
Törölt felhasználó (60564)
VIP

"akik ***! kuss!"
Ez barátom, idegengyűlölet, akárhogy is magyarázod...
(mod., magyarázat a #2851-ben: mmeprune)
Most aztán röpködnek ám a privik...szinte látom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:40

"akik ***! kuss!"
ez nem idgen gyűlölet! inkább Katicika gyűlölet!
mi a faszt pofázik bele mindenbe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 16:26

mi a faszt pofázik bele mindenbe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Katicika!!!
Nyeld le keresztbe! Az figyelem felhívás ta vakegér! minek okoskodol bele mindenbe! vedd észre magad! most már tudom mi a bajom azokkal, akik ***! kuss!
(mod., mert felesleges indulatokat szít:mmeprune)
Nyeld le keresztbe! Az figyelem felhívás ta vakegér! minek okoskodol bele mindenbe! vedd észre magad! most már tudom mi a bajom azokkal, akik ***! kuss!

Katicika!!!

Nem tudok segiteni titkos vagyaid kielegiteseben !
Itt kopogtass :Kopp-kopp !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 00:42
Itt kopogtass :Kopp-kopp !

Jártamban-keltemben én is barangoltam mindenfelé, hát mit nem találok? A mi "kedves" kis Szoni fórumozónkat:

Lám- lám, ő már megtalálta amit keresett, faszt a pofikájába, egy kis spermalövéssel. Ízlett, Sanyikám???

Lám- lám, ő már megtalálta amit keresett, faszt a pofikájába, egy kis spermalövéssel. Ízlett, Sanyikám???
Jártamban-keltemben én is barangoltam mindenfelé, hát mit nem találok? A mi "kedves" kis Szoni fórumozónkat:

Görögorszagban kötöttem ki,matrozkent,alig fordultam egyet-kettöt,hat ki a fax setal a tengermarton??!!
Tooni !!!!!!

Muschi-t vagy Muschel-t keres ? inkabb kagylot....
Tooni !!!!!!

Muschi-t vagy Muschel-t keres ? inkabb kagylot....

Méghogy semmi kivételezés??? Na és múltkor az a nagymellű szopós szájú szőke, akit először tiltottál, majd amikor 3X lerántott bő nyállal, gyorsan ingyen VIP tagságot kapott??? Nem beszélve arról, hogy néha még adminkodni is engeded egy kis cumiért...

Hiába no, igyexik az ember...

Figyelem felhívásom!!!
parhoz csatlakoznék | Nyitotta: bikus31 (2007.03.10 12:55)
bikus31 #1 | ma 12:55
parokat keresek
duplikálás!!!
(topic zárolva! indítója tiltva!)
parhoz csatlakoznék | Nyitotta: bikus31 (2007.03.10 12:55)
bikus31 #1 | ma 12:55
parokat keresek
duplikálás!!!

(topic zárolva! indítója tiltva!)