Csak megvan a 2000. hozzászólás! :D Yeah!
Attól még, hogy látam azért nem is rántok rá :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Rá se ránts,az ágyban már mindegy a magasság
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:41

El is felejtettem írni, hogy Csütörtökön az üzletünkben bent volt Sophie Sweet!
Azt hittem, hogy káprázik a szemem mikor megláttam. Hiheteltlen, hogy élőben is úgy néz ki mint képeken. Nagyon szép csaj, csak nagyon meglepődtem, hogy sokkal alacsonyabb, mint amilyennek a képeken látszik. Kb. 160-170cm
Azt hittem, hogy káprázik a szemem mikor megláttam. Hiheteltlen, hogy élőben is úgy néz ki mint képeken. Nagyon szép csaj, csak nagyon meglepődtem, hogy sokkal alacsonyabb, mint amilyennek a képeken látszik. Kb. 160-170cm
El is felejtettem írni, hogy Csütörtökön az üzletünkben bent volt Sophie Sweet!
Tanács? Aki ezt komolyan gondolja annak ez alap.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ja,ne adj azért tanácsot a következöknek

tiszta szerencse,hogy ilyen hülye

Nem hiszem, hogy lenyúlták a címeket, ha igen akkor is logolták az illetős és valszeg lesznek jogi következményei. De erről inkább az oldal rendszergazdája és tulajdonosa többet tudna mondani.
De figy, ha annyira komoly hakker lett volna a gyerek aki megprobálta feltörni az oldalt, aza a minimum, hogy egy proxin keresztűl teszi, és nem a saját azonosítójával jön fel a netre. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 11:20
De figy, ha annyira komoly hakker lett volna a gyerek aki megprobálta feltörni az oldalt, aza a minimum, hogy egy proxin keresztűl teszi, és nem a saját azonosítójával jön fel a netre. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Most akkor lenyulták a címeket,vagy nem?
Azonkívül,hogy az enterneteseket blokkolták,tettek-e jogi,biztonsági intézkedéseket?
Azonkívül,hogy az enterneteseket blokkolták,tettek-e jogi,biztonsági intézkedéseket?
Most akkor lenyulták a címeket,vagy nem?
Le akarták nyúlni az összes email címet illetve a felhasználó adatokat, ha jól tudom, és azonosították az illetőt akkor egy Enternetes ügyfél volt. Mivel, hogy ez sikerült ezért blokkolták az összes Enternet felhasználót, így akinek az ENTERNETnél van előfizetése (mint ahogy nekem is), nem látogathatta az oldalt.
Mondjuk proxin keresztül sikerült elérnem, de olyan lassú volt, hogy lejárt a személyi igazolványom mire eljutottam az OFF Topikhoz :) A dühhöngőbe szerettem volna bejutni, de nem vártam meg mire betölt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 10:21
Mondjuk proxin keresztül sikerült elérnem, de olyan lassú volt, hogy lejárt a személyi igazolványom mire eljutottam az OFF Topikhoz :) A dühhöngőbe szerettem volna bejutni, de nem vártam meg mire betölt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

????????? Mi történt, mondd már nekem is?
????????? Mi történt, mondd már nekem is?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 23:14

Kurvára örülök neki, hogy egy rohadt szemét fel akarjta törni az oldalt, és az Enternetesek nem érhetik el. A fene az email lopós fajátáját! Én is Enternetes vagyok, egy szutyok proxin keresztűl látogatom az oldalt, remélem minél előbb megoldjátok, mert így elég gáz.
Látom sikerült megoldani a problémát :)
Kurvára örülök neki, hogy egy rohadt szemét fel akarjta törni az oldalt, és az Enternetesek nem érhetik el. A fene az email lopós fajátáját! Én is Enternetes vagyok, egy szutyok proxin keresztűl látogatom az oldalt, remélem minél előbb megoldjátok, mert így elég gáz.

Lassan egy éve nem frissült a chat ranglista.....
Elköszönő topic: Mára ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak van annyi rutinjuk, hogy nem fogaznak...

Tom.
Ok, csak a farkam a jányoké legyen...
Ok, csak a farkam a jányoké legyen...

Ez így van egyszer már túl léptük, de sajnos a topik története során sok volt a moderálás, és így csak 1982 hozzászólás van.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nos...valamiért nekem úgy tűnik, hogy már túl is vagyunk rajta
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)