Az általam beszúrt képek is ott készültek, csak éppen belső és nem külső felvételek! :)
Mielőtt bárki mást gondolna:
MEGINT HAZUDOTT hp!
Én ott voltam azon az ominózus padon, 20.45.-21.15. között. Barna bőrkabátban, farmerben, fehér ingben voltam. Elszívtam 2 cigit, de senki nem jött oda, hogy "Bakker, te vagy DrAnthony? Na, én meg hp vagyok, akkor rendezzük le a dolgot!". Egy hajléktalankülsejű fószer ugyan ott sündörgött (először azt hittem, ő az), de csak cigit lejmolt.
Szóval:
NEM MERT ELJÖNNI, így BESZARI, GYÁVA ÉS NAGYPOFÁJÚ alak! Aki csak a száját jártatja, hogy így szétverné a fejem, meg úgy, meg a fogaim, de eljönni nem mert. Féltette a tyúkszaros életét. De az is lehet, hogy csak berúgott a kannásbortól, és nem tudott lábra állni. Mindegy, miért, de egy a lényeg:
NEM JÖTT EL, ÍGY ÖRÖKRE MAGÁRA ÉGETTE A GYÁVASÁG BÉLYEGÉT!!!
MEGINT HAZUDOTT hp!
Én ott voltam azon az ominózus padon, 20.45.-21.15. között. Barna bőrkabátban, farmerben, fehér ingben voltam. Elszívtam 2 cigit, de senki nem jött oda, hogy "Bakker, te vagy DrAnthony? Na, én meg hp vagyok, akkor rendezzük le a dolgot!". Egy hajléktalankülsejű fószer ugyan ott sündörgött (először azt hittem, ő az), de csak cigit lejmolt.
Szóval:
NEM MERT ELJÖNNI, így BESZARI, GYÁVA ÉS NAGYPOFÁJÚ alak! Aki csak a száját jártatja, hogy így szétverné a fejem, meg úgy, meg a fogaim, de eljönni nem mert. Féltette a tyúkszaros életét. De az is lehet, hogy csak berúgott a kannásbortól, és nem tudott lábra állni. Mindegy, miért, de egy a lényeg:
NEM JÖTT EL, ÍGY ÖRÖKRE MAGÁRA ÉGETTE A GYÁVASÁG BÉLYEGÉT!!!
Na, én 19.45-kor léptem le innen. Úgy, hogy Debrecenben voltam. Te még 20.29-kor nagyban fórumoztál. Szóval nem elég, hogy egy GYÁVA FÉREG vagy, de még ráadásul HAZUG IS.
GYÁVA ÉS HAZUG ALAK VAGY, ez nem vitás.
GYÁVA ÉS HAZUG ALAK VAGY, ez nem vitás.
Na, tom, ha arra jártál, azért nem láttál semmit, mert ez a szájhős nem mert eljönni. ÉN OTT VOLTAM. Ha tényleg arra jártál, láthattál azon a padon, barna bőrkabátban voltam, kék farmerben, fehér ingben. Mme Prune ismeri az arcom is, ha gondolod, kérd el tőle a fényképem, és ha tényleg arra jártál, láthattál is, arcról is felismerhetsz. Azért nem volt balhé, mert vártam rá 30 percet. Ennyi egy randira is elég, NEM JÖTT EL, ennyi nekem elég volt arra, hogy láthassam, egy gyáva senkiházi.
Üdvözöllek. Kérdeznék tőled valamit barátom: Te mit tennél, ha békés, örömmel teli fórumozásod közben valaki beléd kötne? Szerintem nem hagynád. Mit tennél akkor, ha emiatt ez a személy felháborodna, és nagyképűen, lekezelően beszélne veled, azt éreztetné, hogy te egy senki vagy, és egyáltalán, arra sincs jogod, hogy visszaszólj neki. Ha még ez után a magatartása után is válaszolni mernél neki, ez az illető el kezdene veled a lehető legundorítóbb, legmocskosabb módon viselkedni, becsmérelne, szidalmazna, becsületedbe gázolna. TE TŰRNÉD? Nem hiszem. Ha ezen fel lennél háborodva, akkor mit tennél, ha ezek után provokátorod meg próbálna befeketíteni, hamis rágalmakkal, hazugságokkal elérni, hogy tiltsanak a fórumról? Hagynád? Nem hiszem. Te mit tennél, ha azt látnád, hogy sokan rászólnak, hogy hagyja abba a mocskolódását, de azt le se szarná, csak folytatná a rágalmazó és mocskolódó hadjáratát ellened? Mit tennél, ha azt látnád, hogy az Adminok is figyelmeztetik, hogy az OFF-on kívüli topicokban ne hergelje tovább az embereket, ne veszekedjen, de ennek ellenére ezt csinálná? Mit tennél, ha te régen befejezted volna már a vitát, de ez az illető mindenhol megtalálna magának, provokálna, hergelne, szitkozódna és mocskolódna veled? Belenyugodnál? Nem hiszem...
MERT homepictures EZT MŰVELTE VELEM!!!
Tudod, barátom, ez az ALAPVETŐ különbség közte és közöttem. Ő pusztán a mocskolódás, a vita, a szennyes és gusztustalan viselkedés öröméért csinálja ezt az egészet, míg én csak az igazamért harcolok, és MINDENKIÉRT. Mert ha ezt most ráhagyom, akkor el fog itt szabadulni a pokol. Lehet, hogy Te leszel a következő. Mert ha ezt ráhagyom, ennél jobban el fog vele szaladni a paci, és azt fogja hinni, hogy innentől kezdve bármit megtehet bárkivel. Érted?
Most játssza itt a mártírt, hogy sajnálja, hogy nem vetettek ennek véget, meg eljátssza a nagyhalált, hogy ilyen+olyan igazad van, pedig ez is csak egyike álszent hazugságainak. Többször lett figyelmeztetve a veszekedés befejezésére, én többször jeleztem mindenkinek, hogy befejeztem, 1 egész napig nem vettem tudomást róla, ezért ő volt az, aki a figyelmeztetések ellenére folytatta a vitát, 1 napon át provokált, szidalmazott. SOSEM akarta ezt befejezni, tehát ha neked ezt állítja, HAZUDIK. Olvass vissza, ha nem hiszel nekem.
MERT homepictures EZT MŰVELTE VELEM!!!
Tudod, barátom, ez az ALAPVETŐ különbség közte és közöttem. Ő pusztán a mocskolódás, a vita, a szennyes és gusztustalan viselkedés öröméért csinálja ezt az egészet, míg én csak az igazamért harcolok, és MINDENKIÉRT. Mert ha ezt most ráhagyom, akkor el fog itt szabadulni a pokol. Lehet, hogy Te leszel a következő. Mert ha ezt ráhagyom, ennél jobban el fog vele szaladni a paci, és azt fogja hinni, hogy innentől kezdve bármit megtehet bárkivel. Érted?
Most játssza itt a mártírt, hogy sajnálja, hogy nem vetettek ennek véget, meg eljátssza a nagyhalált, hogy ilyen+olyan igazad van, pedig ez is csak egyike álszent hazugságainak. Többször lett figyelmeztetve a veszekedés befejezésére, én többször jeleztem mindenkinek, hogy befejeztem, 1 egész napig nem vettem tudomást róla, ezért ő volt az, aki a figyelmeztetések ellenére folytatta a vitát, 1 napon át provokált, szidalmazott. SOSEM akarta ezt befejezni, tehát ha neked ezt állítja, HAZUDIK. Olvass vissza, ha nem hiszel nekem.
Nem azért léptem le, mert befejeztem, hanem mert azért, mert én komolyan gondoltam, hogy "megbeszélem" veled ezt a dolgot személyesen, és ha mertél volna eljönni, akkor feltehetően ma már nem ugatnál itt, mint egy idegbajos rendőrkutya. Nem adtam fel, csak ellentétben veled, én nem a levegőbe beszélek.
Na, erről ennyit.
Most ismét mennem kell, de ne azért, mert megijedtem, ennyire volt időm. De nyugodt lehetsz droid-kiméra-hp, még visszajövök. Megmondtam neked, sosem lesz a tiéd az utolsó szó!!!
CSAK SZOPATUNK!!!! CSAK SZOPATUNK!!!
Most ismét mennem kell, de ne azért, mert megijedtem, ennyire volt időm. De nyugodt lehetsz droid-kiméra-hp, még visszajövök. Megmondtam neked, sosem lesz a tiéd az utolsó szó!!!
CSAK SZOPATUNK!!!! CSAK SZOPATUNK!!!
Faci din taran rege,si obtii un tiran.
Ezert nem lehet mindenkiböl Admin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 11:41

Törölt felhasználó (69371)

csak azért mert beismertem, hogy igen is szeretnék admin lenni (bár nem vagyok alkalmas rá), mindenki jön nekem, ez roppantúl lelomboz! és nem azért írtam a TUNING-topicba, hogy ne töltsön több képet, mert azt akarom hogy úgy legyen ahogy én akarom, de egy idő után kifogyunk mindenből és a topic megy a süllyesztőbe! érted ezt?
Tegnap hajnalban egy 16 éves bajai kislány sok-sok szenvedés árán eltávozott tőlünk...
Életének utolsó 12 hónapja alatt blogot írt és ezzel ezreket döbbentett rá, hogy bár az életben vannak rossz dolgok, de koránt sem azok a legrosszabbak amiket mi annak hiszünk...sokan tanulhatnánk tőle.....igen én is de még mennyit....aki esetleg olvasta,végigkísérte az tudja miről van szó:(((remélem ide az off topikban meg lehet tűrni a hozzászólásomat
tov ábbi szép estét....
Életének utolsó 12 hónapja alatt blogot írt és ezzel ezreket döbbentett rá, hogy bár az életben vannak rossz dolgok, de koránt sem azok a legrosszabbak amiket mi annak hiszünk...sokan tanulhatnánk tőle.....igen én is de még mennyit....aki esetleg olvasta,végigkísérte az tudja miről van szó:(((remélem ide az off topikban meg lehet tűrni a hozzászólásomat

Nyugodjon békében.
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 19:41
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP

Tegnap hajnalban egy 16 éves bajai kislány sok-sok szenvedés árán eltávozott tőlünk...
tov ábbi szép estét....

ment 1 privi. már linkbeszúrást annyiszor elszúrtam h Rádhagyom ha gondolod linkeld be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 19:47
Törölt felhasználó (7767)

Nyugodjon békében.
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne???
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne???
Na, akkor te hazug szájhős, te nyomorult hazug, te gyáva féreg:
A pad mellet van egy fa. Na, mit reklámozott a plakát, ami a fára volt kiragasztva??? Ha ott voltál, látnod kellett, mert eléggé feltűnő volt.
Na????????????
A pad mellet van egy fa. Na, mit reklámozott a plakát, ami a fára volt kiragasztva??? Ha ott voltál, látnod kellett, mert eléggé feltűnő volt.
Na????????????
K.O. neked, mert megint HAZUDTÁL, mint permanenesen tetted itt. MINDE gyalázatos szavad csak egy hazugság, minden szavai rágalom és mocskolódás.
Hazug nyomoronc vagy!
Hazug nyomoronc vagy!
Akkor feladtad tehát. Beismerted, hogy HAVZUG GYÁVA ALAK VAGY, egy SZÁJHŐS, egy lelki toprongy, egy amorf torzó!
YESSSS!!!! GYŐZTEM!!!! hp-senkiházi-droid-kiméra FELADTA!!!
YESSS!!! GYŐZELEM!!!
YESSSS!!!! GYŐZTEM!!!! hp-senkiházi-droid-kiméra FELADTA!!!
YESSS!!! GYŐZELEM!!!
"Ha egy földművesből király lesz, zsarnokká válik". (szabad fordítás, román népi bölcsesség).
Nagy tisztelettel arra kérnélek, hogy ez egy magyar fórum, magyar site, lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek.
Minden tiszteletem a romániai magaroknak, a székelyeknek, az erdélyi magyaroknak, mert gyakran magyarabbak nálunk, gyakran hazafiabbak is. Nem tudom, te ez vagy-e, de román nyelvű hsz-edből erre következtetek. Ha nem így van, elnézést.
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 14:21
Nagy tisztelettel arra kérnélek, hogy ez egy magyar fórum, magyar site, lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek.
Minden tiszteletem a romániai magaroknak, a székelyeknek, az erdélyi magyaroknak, mert gyakran magyarabbak nálunk, gyakran hazafiabbak is. Nem tudom, te ez vagy-e, de román nyelvű hsz-edből erre következtetek. Ha nem így van, elnézést.
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Faci din taran rege,si obtii un tiran.

Egy kerdes:
-Ha francia vagy angol forditasban teszem be...akkor is megkertel volna hogy "lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek." ?
(különben Ch.Pinot Duclos -tol van az idezet, Editura Albatros, Cugetari franceze, Colectia Cogito 1972) ( 3 lej 20 bani)
Roman nepi bölcsesseg? Sokmindent a magukenak nyilvanitottak...ha tetszett nekik...
Egyebkent mutuj szekely vagyok.Hogy milyen nyelven nyilatkozom,az en szabad valasztasom.Az idezet szerintem romanul a "legzamatosabb",a legkifejezöbb,tehat ezert romanul. Sajnos,minden nyelvnek meg van a sajat szepsege. akkor is ha nem tetszik.
Viszaterve hozzad:
-A most ket heti piszkallasom (tudatosan,tervezve,nem indulatbol) fölösleges volt. Az utobbi napokban bemutattad sajat magadtol a "masik" arcodat.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 20:02
-Ha francia vagy angol forditasban teszem be...akkor is megkertel volna hogy "lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek." ?
(különben Ch.Pinot Duclos -tol van az idezet, Editura Albatros, Cugetari franceze, Colectia Cogito 1972) ( 3 lej 20 bani)
Roman nepi bölcsesseg? Sokmindent a magukenak nyilvanitottak...ha tetszett nekik...
Egyebkent mutuj szekely vagyok.Hogy milyen nyelven nyilatkozom,az en szabad valasztasom.Az idezet szerintem romanul a "legzamatosabb",a legkifejezöbb,tehat ezert romanul. Sajnos,minden nyelvnek meg van a sajat szepsege. akkor is ha nem tetszik.
Viszaterve hozzad:
-A most ket heti piszkallasom (tudatosan,tervezve,nem indulatbol) fölösleges volt. Az utobbi napokban bemutattad sajat magadtol a "masik" arcodat.

"Ha egy földművesből király lesz, zsarnokká válik". (szabad fordítás, román népi bölcsesség).
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm.
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm.
vannak ilyen földreszállt angyalok akiknek a végső másodpercig ott csillog az élni akarás a szemükben és a hihetetlen szenvedések mellett is képesek arra h példát mutassanak h vegyük észre mennyi szépség van körülöttünk amit mi természetesnek veszünk ők viszont meglátják...rövid kis élete erre volt hivatott felhívni a figyelmet és arra h gondolkodjunk el mikor panaszkodunk piti hülyeségeken:((
Egy válasz: IGAN, akkor főleg, de sztem akkor az Adminok is átirányíottak volna a GG angol vagy német szekciójába.
A "román népi bölcsesség"-et nem én találtam ki, így találtam a neten, mivel nem tudok románul. Rákerestem, ezt dobta.
Azt hiszem, én normálisan és kultúráltan szóltam hozzád, kérlek, maradjunk is ennél a hangnemnél. Hogy ki milyen arcát mutatja, azt nem kell hangsúlyoznunk, hiszen te már régen, többször is bemutatkoztál. MINDEN arcoddal.
Szóval javaslom, a későbbiekben maradjunk annál a kultúrált hangnemnél, amivel én szóltam hozzád, tisztességes és bántás legkisebb szándéka nélküli kéréssel. Ha ezzel megbántottalak, ne haragudj, és kérlek, ne kezdj el személyeskedni, a kérésem nem erről szólt. Megértettél? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 20:37
A "román népi bölcsesség"-et nem én találtam ki, így találtam a neten, mivel nem tudok románul. Rákerestem, ezt dobta.
Azt hiszem, én normálisan és kultúráltan szóltam hozzád, kérlek, maradjunk is ennél a hangnemnél. Hogy ki milyen arcát mutatja, azt nem kell hangsúlyoznunk, hiszen te már régen, többször is bemutatkoztál. MINDEN arcoddal.
Szóval javaslom, a későbbiekben maradjunk annál a kultúrált hangnemnél, amivel én szóltam hozzád, tisztességes és bántás legkisebb szándéka nélküli kéréssel. Ha ezzel megbántottalak, ne haragudj, és kérlek, ne kezdj el személyeskedni, a kérésem nem erről szólt. Megértettél? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kerdes:
Viszaterve hozzad:
Viszaterve hozzad:

Csak egy arcom van. A "masikat" mindig valami cellal hasznaltam,hogy hamarabb elerjek,lassak valamit. A tiltasokat is szo nelkül vallaltam,mivel be volt szamitva.
Egy par elejtett idegennyelvü szoert nem fognak senkit atiranyitani. Sehova. A mai vilagban egyszerüen hozzatartozik a tarsadalom többszinüsegehez,es ez jol van igy.
Szereny megjegyzes,szemelyeskedes nelkül:
"Kinek igaza van,nem kell sokat magyarazzon."
(Szekely közmondas)
Tudod mire ertem.
Egy par elejtett idegennyelvü szoert nem fognak senkit atiranyitani. Sehova. A mai vilagban egyszerüen hozzatartozik a tarsadalom többszinüsegehez,es ez jol van igy.
Szereny megjegyzes,szemelyeskedes nelkül:
"Kinek igaza van,nem kell sokat magyarazzon."
(Szekely közmondas)
Tudod mire ertem.
Na man bubukalsz?
Mint eszrevettetek mindenkinek az agyara ment a hülyesegetek. Biztos nehez beismerni,föleg ha eddig fajultak a dolgok,de akkor is lehet huzni egy vonalat,es mondani: Ok,ez volt felejtsük el,mivel egyik se gondolta ugy,ahogy irta (tul sok indulat meg büszkeseg vezerelte ujjacskaitokat).Mindketten müvelt embernek tartjatok magatokat,de egy felcentis lepesre nem vagytok kepesek? Mindegy melyik üti be elöször: Le van baszva ne haragudj..
Es vonjatok boldogann tovabb a gyököt...
Mint eszrevettetek mindenkinek az agyara ment a hülyesegetek. Biztos nehez beismerni,föleg ha eddig fajultak a dolgok,de akkor is lehet huzni egy vonalat,es mondani: Ok,ez volt felejtsük el,mivel egyik se gondolta ugy,ahogy irta (tul sok indulat meg büszkeseg vezerelte ujjacskaitokat).Mindketten müvelt embernek tartjatok magatokat,de egy felcentis lepesre nem vagytok kepesek? Mindegy melyik üti be elöször: Le van baszva ne haragudj..
Es vonjatok boldogann tovabb a gyököt...