jer ülj a számra!
de szemből ám!
hagy adjam meg Neked azt az engesztelő nyalást!
/nem tudtam, h Te találtad ki, de tök mindegy attól még nekem nem tetszik az 5let/
na de ha az én nyalásommal elért élvezettel nyered meg a versenyt már megérte fikáznom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:34
de szemből ám!
hagy adjam meg Neked azt az engesztelő nyalást!
/nem tudtam, h Te találtad ki, de tök mindegy attól még nekem nem tetszik az 5let/
na de ha az én nyalásommal elért élvezettel nyered meg a versenyt már megérte fikáznom!

én találtam ki te f@szkalap! és nyugodtan fikázd, mert nem érdekel...aki akar az részt vesz benne, aki nem annak :pofád lapos puttana!

én találtam ki te f@szkalap! és nyugodtan fikázd, mert nem érdekel...aki akar az részt vesz benne, aki nem annak :pofád lapos puttana!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:05

Teeeeeeee!
azt tudtam, h nem Te voltál az ötletgazda! vmelyik nappalis, ha jól emléxem...
de ugye nem akarjátok kötelezővé tenni, h teccen az élvezéshangverseny?!!!
de sztem túltárgyaltuk ...
mit írtál?
lehet, hogy én voltam, mert a nagy hülyeségeket inkább azonnal törlöm, mintsem hogy tiltsak miatta egy "törzslátogatót"!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 16:12
lehet, hogy én voltam, mert a nagy hülyeségeket inkább azonnal törlöm, mintsem hogy tiltsak miatta egy "törzslátogatót"!

EEEEEEE!!!!!!!Miért lett kimoderálva a #3383.hsz-em,amit (reggel)3:45kor írtam?!?!?!?!?!?!?!?ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Teeeeeeee!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:01
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

látod milyen vagy!
nem olvasol pontosan, csak fikázod mások ötleteit (mindjárt tiltalak 1 hétre...lol...
)
nem az én ötletem volt, csak segítettem benne!
de várj csak vazzzeg, majd jön az ötletgazdi, és ad a pofádra, és baxni foglak megvédeni!
nem olvasol pontosan, csak fikázod mások ötleteit (mindjárt tiltalak 1 hétre...lol...

de várj csak vazzzeg, majd jön az ötletgazdi, és ad a pofádra, és baxni foglak megvédeni!

látod milyen vagy!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 13:58

tom igazad van!
itt vok az offban, de mégis az időjárásba való volt az! mert időjárás miatt csináltad ...
nem akartam a saját topicjába betenni, pont az ellenpropaganda miatt.
itt vok az offban, de mégis az időjárásba való volt az! mert időjárás miatt csináltad ...
tom igazad van!
EEEEEEE!!!!!!!Miért lett kimoderálva a #3383.hsz-em,amit (reggel)3:45kor írtam?!?!?!?!?!?!?!?ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Kathy, óóó, Kathy, sztem jobban jársz, ha az ipari áramot biztatod, tán az nem annyira finnyás, mint én, és az megb.sz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:00
Törölt felhasználó (7767)

Biztatom, de mindhiába!

Hogy egyesek milyen figyelmetlenek... gyurka, MmePrune, ajánlom figyelmetekbe #3382-es hsz-em második bekezdését!!!
jaaaaaaaaajjjjj kata! hát címet adj neki, ne a paradicsomi fényt várd
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:16

Reménytelen...Én azt hiszem, hogy így fogom várni az idők végezetéig, hogy a paradicsomi fényből egyszer csak megjelenjen, rámboruljon...

Reménytelen...Én azt hiszem, hogy így fogom várni az idők végezetéig, hogy a paradicsomi fényből egyszer csak megjelenjen, rámboruljon...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:04

nem bíztatni kéne, te lyány! hanem kapni magad, aztán odamenni hozzá...széttárt lábakkal eléfeküdni és a fülébe susogni: tégy magadévá doki!
nem bíztatni kéne, te lyány! hanem kapni magad, aztán odamenni hozzá...széttárt lábakkal eléfeküdni és a fülébe susogni: tégy magadévá doki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztatom, de mindhiába!

Nah...akkor már csak a Dokinak kell bejadnija a derekát...

Biztatom, de mindhiába!

Biztatom, de mindhiába!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 07:45

Érdekes de nekem is pont ez jutott eszembe
mikor Doki és Katicika lewelezését olwastam...
Naaa...dugjátok szét 1mást és béke lesz...

Érdekes de nekem is pont ez jutott eszembe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 23:10

Esküszöm hányinger kerülget...
Doki lehet csak jól meg kellene d..od Katicikát és akkor békében lennétek

A hányingerrel egyetértek, nekem is forog a gyomrom, amikor Katalin "műveit" látom (lásd: #3364).
Ha meg 2. sorodra reagálok: Akkor inkább egy szerzetesrend...
Nincs az az Isten vagy pénz, h ezzel a némberrel (ezen kívül, h itt meggyalázom) bármit is tegyek. Sztem meg ráadásul tőfrigid, ezért ennyire pasiellenes.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 23:10
Ha meg 2. sorodra reagálok: Akkor inkább egy szerzetesrend...

Epeömlés??? Nevetséges vagy... Sajna Kathy, megint szopatlak, de nem kicsit, alázlak, amennyire lehet, és még észre sem veszed... De azlrt tudod, nekem mi lenne igazán szép este???
Ja, és kisaranyod neked a Sz. haverod, mondtam már. Azt is, hogy hála Istennek az ember barátait megválogathatja, a te színvonalad meg sem közelíti annak a lehetőségét, hogy ezen kívül szóba álljak veled.
Na, büfizz egy sort a cumi után, és írd meg azt a csúnya visszavágót, már úgy várom... Ja, és ne pityeregj, ma este neked ezt dobta a gép... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 22:44
Toncsikám, ma valahogy annyira édes cukorfalat vagy, hogy nem tudok berágni rád, még epeömléses rohamaid közben se!
Kösz ezt a szép estét, nagyon hálás vagyok Neked érte. Pá, kisaranyom, belbikélj szépen!

Na, büfizz egy sort a cumi után, és írd meg azt a csúnya visszavágót, már úgy várom... Ja, és ne pityeregj, ma este neked ezt dobta a gép... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Toncsikám, ma valahogy annyira édes cukorfalat vagy, hogy nem tudok berágni rád, még epeömléses rohamaid közben se!

Tudom, hogy most nagyban kreálod a következő girbegudba "visszavágódat", ahogy érzem, 2 nap is kell, mire összehozod. Sok sikert hozzá... Na, nem alázlak tovább, mert rámszólnak... Nem kell smilei, majd 2 nap múlva a nyelvrondítás, szokás szerint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 22:44
Kösz ezt a szép estét, nagyon hálás vagyok Neked érte. Pá, kisaranyom, belbikélj szépen!

Tudod, Kata, én TÉGED sanyargatlak...
Atyaég, másfél nap kellett ennek a kiötléséhez???
Ehhez elég gyengécske... Semmitmondás? Ja, ha neked műveletlen, 2 elemis páriának szavaim nem mondanak semmit, sajna a te szégyened, érdekes, rajtad kívül mindenki más érti. Javaslom, ne elégedj meg azzal, hogy a 8 osztályt 2 első és 6 második szintjén jártad csak ki, kezd újra, javadra válna. Akkor tán nem csak nyáladzó pöszítések és férges devianciák hullanának tolladból (légyen az akár keyboard).