A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2949   2007. 07. 10. kedd 08:56
surdapapa surdapapa
a mevvitatást? emlékeztem, h Te így írtad /bár azt hittem Te szándékosan írtad/.

én már a NEKATO megalakulása előtt betartottam azt amit írsz! az eddigi egyetlen tiltásom is ezért történt meg, igaz akkor magam provokáltam ki, mert szándékosan nem érdemiek voltak a többi képes topicba beírt hsz-eim! bár akkor azért általában ha vki előhozta akkor reagáltam rá, majd utánna kezdtem a süllyesztést!

én nem amiatt nem szólok se a Kanna topicba se a PH topicba mert tag vagyok, hanem mert semmit nem tudok róluk mondani. rosszat már mindent elmondtam, jót meg nem tudok /nem is lehet/ és pont!

szóval akkor lehet rád ezt modani:
megmaradsz nekato pártoló tagnak?!!!

de a fizetésemeléseddel mi lesz???
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 16:56
Csak röviden:Azért léptem ki,mert nemtudtam,hogy ez most komoly-nem komoly és inkább hagytam a p*csába.

Ezért most ne legyen harag,de már nem is szándékozom visszalépni.
Nem hivatalosan még én is nekato-tag leszek,(de csak így ilyen kisbetűs nekato smile ,)mert nem fogok én sem a KA topicba írni és ha úgy adódna hogy a toppon van megprobálok valami másik hírességhez írni valami normálisat,de még ez sem biztos.Csak az,hogy nem írok a KA topicba.

És mellékesen:Azt,hogy "mevvitatás" te is véletlenűl írtad?Mert én igen,hogy me(G)vitatás.
#2948   2007. 07. 09. hétfő 21:44
X Törölt felhasználó (7767)
Tom, nehogy kikelj ellenem a KAt miatt, mert kikaparom a két szemed! vigyor2 wave
#2947   2007. 07. 09. hétfő 18:27
f1ck0 f1ck0
Igen igazad van, akkor a nuf kilőve,nem jó smile .
Én is gondoltam rá,hogy csak magyarul nehéz kiejteni,de nem írtam le,mert hát elvégre magyarok vagyunk.
Az ötletekből viszont egyenlőre kifogytam.
Talán a GYTPH.(gyűlörünk téged...),de hát ez is...na majd még kigondolok egy jó nevet smile
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 17:30
Hello, én szívesen tárgyalok bárkivel, bármiről!
A Nephto-t ejteni nem nehéz, mert Én ezt ókori alapokon gondoltam, azaz ejtése egyszerűen: nefto!
(Fene a klasszikus műveltségemet! (fejbevágós szmájli) Csak ez sokszor nem jön elő!
De a Te ötleted se rossz, ejtése: nuf, csak ezt meg lehet néhány dyslexiás muff- nak fogja értelmezni! hehe
#2946   2007. 07. 09. hétfő 17:30
zelli zelli
Hello, én szívesen tárgyalok bárkivel, bármiről!
A Nephto-t ejteni nem nehéz, mert Én ezt ókori alapokon gondoltam, azaz ejtése egyszerűen: nefto!
(Fene a klasszikus műveltségemet! (fejbevágós szmájli) Csak ez sokszor nem jön elő!
De a Te ötleted se rossz, ejtése: nuf, csak ezt meg lehet néhány dyslexiás muff- nak fogja értelmezni! hehe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 16:32
A NEPHTO-t nehéz kiejteni meg hát abba miért ne írjunk?
Szerintem egy NUPH(nagyon útáljuk Paris Hiltont) jobb lenne.És amilyen hülyeségeket csinál majd azt egy csokorba gyűjtitek az útálatotok jeléül nyes .
Habár még a NUPH-ot is nehezebb kiejteni mint a NEKATO-t nyes
#2945   2007. 07. 09. hétfő 16:56
f1ck0 f1ck0
Csak röviden:Azért léptem ki,mert nemtudtam,hogy ez most komoly-nem komoly és inkább hagytam a p*csába.

Ezért most ne legyen harag,de már nem is szándékozom visszalépni.
Nem hivatalosan még én is nekato-tag leszek,(de csak így ilyen kisbetűs nekato smile ,)mert nem fogok én sem a KA topicba írni és ha úgy adódna hogy a toppon van megprobálok valami másik hírességhez írni valami normálisat,de még ez sem biztos.Csak az,hogy nem írok a KA topicba.

És mellékesen:Azt,hogy "mevvitatás" te is véletlenűl írtad?Mert én igen,hogy me(G)vitatás.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 12:05
ja én 7 közben vagyok, de mint ősnappalis még a nappaliba be se tettem a lábam...

tehát sztem kezdjük el a mevvitatást /a NEKATO elnökünk -doki- úgy látom itt van!/ osztán leffejjebb félbahaggyuk másnapig ...

tom Te mint tévedhetetlen?

sírok a röhögéstől!

#2944   2007. 07. 09. hétfő 16:32
f1ck0 f1ck0
A NEPHTO-t nehéz kiejteni meg hát abba miért ne írjunk?
Szerintem egy NUPH(nagyon útáljuk Paris Hiltont) jobb lenne.És amilyen hülyeségeket csinál majd azt egy csokorba gyűjtitek az útálatotok jeléül nyes .
Habár még a NUPH-ot is nehezebb kiejteni mint a NEKATO-t nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 15:38
Javaslom egy új klub létrehozását is, az alapszabályok ugyanazok, mint a Nekato-ban!
NEPHTO a klub neve, kvízkérdésként feltenném, milyen elnevezés ez? Surdi, ha elárulod, két hétig nem nyalhatsz! Meg kapsz Willy serpenyőjével is a pofádra! Megsúgom, nem nehéz! hehe
#2943   2007. 07. 09. hétfő 15:42
zelli zelli
Ez ilyen könnyű volt? Látszik, hogy most nem vagyok a topon! Yeah, Baby! ravasz1
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 15:41
A Paris Hiltonba se írjunk? nyes
#2942   2007. 07. 09. hétfő 15:41
Moncy Moncy
A Paris Hiltonba se írjunk? nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 15:38
Javaslom egy új klub létrehozását is, az alapszabályok ugyanazok, mint a Nekato-ban!
NEPHTO a klub neve, kvízkérdésként feltenném, milyen elnevezés ez? Surdi, ha elárulod, két hétig nem nyalhatsz! Meg kapsz Willy serpenyőjével is a pofádra! Megsúgom, nem nehéz! hehe
#2941   2007. 07. 09. hétfő 15:38
zelli zelli
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 07. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 15:31
Jelzés a NEKATO-nak és a tagoknak:

A KA topic a mai napon a top10-ből eltávolítva! nyes

Kéreném a tisztelt tagokat, hogy alapszabályzatunkak megfelelően minden más fórumozó és az adminok tiszteletben tartásával tüntessünk KA és topicja ellen! Semmi fikázás, kötözködés, mert felhozzák, simán csak figyelmen kívül hagyjuk! eplus2
#2940   2007. 07. 09. hétfő 12:06
surdapapa surdapapa
meg a tököd a földig!

csak nehogy túlságosan hirtelen álljon fel, mer akkor nagyon pofán csapod magad!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 15:37
kösz a kioktatást (különben egyetértek vele, de a nagy felelőség súlya már leér a seggemig), de
az admintársam megadta a véleményedre a választ! eplus2

menj aludni, és álmodj a pina és a fax egyesüléséről! hehe , hogy szűrjön át téged a bálna a protézisén...lol... nyes
#2939   2007. 07. 09. hétfő 12:05
surdapapa surdapapa
ja én 7 közben vagyok, de mint ősnappalis még a nappaliba be se tettem a lábam...

tehát sztem kezdjük el a mevvitatást /a NEKATO elnökünk -doki- úgy látom itt van!/ osztán leffejjebb félbahaggyuk másnapig ...

tom Te mint tévedhetetlen?

sírok a röhögéstől!

(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 15:03
Ja igen tényleg ott van. smile
De ha el szeretnék menni(vagy elmehetnék) akkor már régebben jelentkeztem volna.
Majd ezután legközelebb wink

ja és surdapapa: majd szólj,amikor alkalmasnak találod a "mevitatást".
#2938   2007. 07. 07. szombat 15:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Jelzés a NEKATO-nak és a tagoknak:

A KA topic a mai napon a top10-ből eltávolítva! nyes

Kéreném a tisztelt tagokat, hogy alapszabályzatunkak megfelelően minden más fórumozó és az adminok tiszteletben tartásával tüntessünk KA és topicja ellen! Semmi fikázás, kötözködés, mert felhozzák, simán csak figyelmen kívül hagyjuk! eplus2
#2937   2007. 07. 06. péntek 17:24
f1ck0 f1ck0
Máskor is nagyon szivesen tom.Csak szólj nyugodtan. nyes

Inkább csak pinákról álmodok(kivéve ha az én farkam van benne) nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 15:37
kösz a kioktatást (különben egyetértek vele, de a nagy felelőség súlya már leér a seggemig), de

menj aludni, és álmodj a pina és a fax egyesüléséről! hehe , hogy szűrjön át téged a bálna a protézisén...lol... nyes
#2936   2007. 07. 06. péntek 16:06
riska riska
Persze Tom-Tom navigator nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 15:32
biztosan igazad van, de még mindig jobb, ha itt tépik/jük egymást, mint más topicokat offoljunk!

viszont, valóban a durvább beszólásokra ott van a dühüngő!, tehát teljesen egyetértek, de nem kívánom nagyon itt sem korlátozni az esetlegesen kialakult, de normálisabb hangvételű vitákat!

(természetesen a 3453-om vicc volt feléd, remélem annak is vetted!) smile
#2935   2007. 07. 06. péntek 15:37
tom1019 tom1019 VIP Admin

(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:07
Na mind1 elég lesz ebből a sok veszekedéből.
-Igen a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése.Innen nézve elég lenézően és durvának látszik.Mert az.
-És te sem vagy tökéletes,mint ahogy én se(hiányzik belőlem a hiba bee1 ) és senki se.
Egy admintól szerintem többen elvárják,hogy közelebb legyen a tökéletességhez.Tudod...a nagy hatalommal nagy felelősség jár.(Ben bácsi rulz bee1 nyes )

amgy most nemtudom mit akartam írni a 2. bekezdéssel.:S
kezd látszani,hogy 25 órája nem aludtam szomoru1
Szűrd le belőle a tanulságot. vigyor0
#2934   2007. 07. 06. péntek 15:32
tom1019 tom1019 VIP Admin
biztosan igazad van, de még mindig jobb, ha itt tépik/jük egymást, mint más topicokat offoljunk!

viszont, valóban a durvább beszólásokra ott van a dühüngő!, tehát teljesen egyetértek, de nem kívánom nagyon itt sem korlátozni az esetlegesen kialakult, de normálisabb hangvételű vitákat!

(természetesen a 3453-om vicc volt feléd, remélem annak is vetted!) smile
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 06. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 15:05
Kedves Tom! Szerinted mire van a dühhöngő? Megfelelő hozzászólást a megfelelő helyre (topikba). Ti azért vagytok adminok, hogy a rendet fenntartsátok, és a hozzászólásaitok, vagy a megnyilvánulásaitok ne szüljön még több flame-t.
Az Off topik ne legyen flame központ (másnéven dühhöngő wink !

Továbi kellemes napot, és jó fórumozgatást!

Üdv Bandi
#2933   2007. 07. 06. péntek 15:05
riska riska
Kedves Tom! Szerinted mire van a dühhöngő? Megfelelő hozzászólást a megfelelő helyre (topikba). Ti azért vagytok adminok, hogy a rendet fenntartsátok, és a hozzászólásaitok, vagy a megnyilvánulásaitok ne szüljön még több flame-t.
Az Off topik ne legyen flame központ (másnéven dühhöngő wink !

Továbi kellemes napot, és jó fórumozgatást!

Üdv Bandi
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 06. péntek 12:17
igazad van, de húzzzz a pinába...lol... eplus2 ennél jobb és szebb helyre nem küldhetlek! hehe
Inkább itt piszkálják egymást a fórumozók mint más topikokat offoljanak! és az is belefér, hogy az adminokat basztassák... eplus2
--------------------------------------------------------------------
f1ck0-nak:
Nem sértődtem meg (sokszor írtam másoknak is, hogy egyszerűen nem lehet megsérteni egy admint, nem azért van...)
más:
- a lenézés és kötözködés nézőpont kérdése!
én is tudnék nem egy pld. felhozni, és mazsolázni a velem szemben alkalmazott hsz-k közül,
és nagyon ritkán vagyok durva (sőt, ezt itt és most vissza is utasítom)
- a visszaütést nálam mindig képletesen kell érteni, mert az üt rád vissza, amikor más is látja, hogy nincs minden esetben igazad, vagy esetleg rám, ha történetesen én tévedek (mert ügyi emberek vagyunk és nem tévedhetetlenek, halhatatlanok, mint a "hegylakó"! hehe

habár, ha jól belegondolok, én az vagyok! eplus2
#2932   2007. 07. 06. péntek 15:03
f1ck0 f1ck0
Ja igen tényleg ott van. smile
De ha el szeretnék menni(vagy elmehetnék) akkor már régebben jelentkeztem volna.
Majd ezután legközelebb wink

ja és surdapapa: majd szólj,amikor alkalmasnak találod a "mevitatást".
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 06. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
#2931   2007. 07. 06. péntek 14:43
MmePrune MmePrune VIP Admin
az idő itt van, a helyet még pontosítanunk kell
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 14:36
Hát igen nyes .
És törekedni kell a tökéletességre,úgyhogy:Mond a helyet az időt és... nyes
#2930   2007. 07. 06. péntek 14:38
f1ck0 f1ck0
OK.Amint szavazóképesek lesztek leírom az okát, bővebben ,hogy miért léptem ki.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:57
felhívom a figyelmed!
a NEKATO elnökségének egyetlen jelen lévő tagjakánt nem fogadom el a felmondásod!
amennyiben az elnökség szavazóképes lesz össze fog ülni és megtárgyalja a további sorsod!
én a magam részéről ott is javasolni fogom, hogy a felmondásod ne fogadjuk el!
amennyiben Te továbbra is ragaszkodni fogsz a felmondásodhoz béremelést fogok javasolni: minimálisan 5 bekaphatod mf3 /nap összegben! /és ebbe nem fog bele számítani a tomnak a Kanna topic előhozása miatti nemiszerev elfogyasztására tett ajánlataid/

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!