A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2989   2007. 07. 12. csütörtök 20:48
X Törölt felhasználó (94621)
Na most álljon meg a menet! az északi fényt neked tudnod kell, hogy én miért becsülöm. ha ez a jelenség nagyobb méreteket ölt akkor a rádióhullámok ugyebár jobban terjednek. Ionizáció meg ilyenek, de ebbe ne menjünk bele mert azt hiszik káromkodok. Mondok egy örömhírt /bár számodra nem biztos, hogy az/ elkerültük a 11 éves periódus alsó állását ami azt jelenti számomra, hogy jobb lesz a "kapás". csomagolok és megyek "horgászni". mivel kérdésemre nem kaptam választ úgy döntöttem az "ombucmanhoz" fordulok, neked annyi!
szép jóccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 12. csütörtök 20:26
Nos, ha eddig csak sejtettem, most már tökéletesen meggyőződtem róla, hogy szerencsés ember vagy: nemvárt módon még az illusztráció is megérkezett ehhez a vélekedésedhez. wink Ezt a véletlent! hehe eplus2
Szép estvét, kedves Hipp! wave Nézd, de csodálatos:

wave
#2988   2007. 07. 12. csütörtök 20:26
X Törölt felhasználó (7767)
Nos, ha eddig csak sejtettem, most már tökéletesen meggyőződtem róla, hogy szerencsés ember vagy: nemvárt módon még az illusztráció is megérkezett ehhez a vélekedésedhez. wink Ezt a véletlent! hehe eplus2
Szép estvét, kedves Hipp! wave Nézd, de csodálatos:

wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 12. csütörtök 12:16
Szia Katicika! Egyetértünk tényleg az.
#2987   2007. 07. 12. csütörtök 19:47
DrAnthony DrAnthony VIP
Ezt a mocsok álszenteskedést...

"Egyáltalán nem provokatív módon"... DE NAGYON IS!!!

"Segítem a munkátokat"... Nevetséges, senki sem kérte.

"Segítek a kézbalkezeskedőknek"... na ja, hogy utána meg a pofájukba vagdosd (mint nekem, hogy ilyen hülye, olyan hülye, meg neked kellett javítgatni)... Nevetséges.

Semmi nyuszisapka, álszent és felrévezető vagy megint... Amikor nekem "segítettél" annakidején, amikor az első pár képem nem ment fel rendesen, akkor utána kb 20X vágtad ezt a képembe, hogy ilyen+olyan hülye voltam ehhez.
Kifordul a belem az ilyen ocsmány álszent hazugságtól.
Nem vagy te admin, h javítgasd más képeit, főleg azért ne, hogy utána meg tündökölhess a "nagyság" fényében, és hogy utána lehülyézd az illetőt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:19
"2. katicika: (7 hsz.) felesleges képjavítás miatt kaphattál volna 24 órát (tőlem biztos)---> szokj le a javítgatásokról, van figyelemfelhívó topic az adminok részére, és itt még provokatív is a javításod (tudhattad hogy törlésre lesz itélve a topic, vazzzeg!)."(tom)
Tudod, hogy bármit kijavítok, "vazzzeg!"(idézet tetőled), és azt is, hogy egyáltalán nem provokatív módon, ezzel segítem a munkátokat, és segítek a kétbalkezeskedőknek is, hiszen más topikokba sem fog ezek után rosszul feltölteni.... Arra kell gondolnom, hogy az a bizonyos "nyuszisapka" esete forog fenn most is smile vigyor2 wave
Szép napot! smile
#2986   2007. 07. 12. csütörtök 14:19
"2. katicika: (7 hsz.) felesleges képjavítás miatt kaphattál volna 24 órát (tőlem biztos)---> szokj le a javítgatásokról, van figyelemfelhívó topic az adminok részére, és itt még provokatív is a javításod (tudhattad hogy törlésre lesz itélve a topic, vazzzeg!)."(tom)
Tudod, hogy bármit kijavítok, "vazzzeg!"(idézet tetőled), és azt is, hogy egyáltalán nem provokatív módon, ezzel segítem a munkátokat, és segítek a kétbalkezeskedőknek is, hiszen más topikokba sem fog ezek után rosszul feltölteni.... Arra kell gondolnom, hogy az a bizonyos "nyuszisapka" esete forog fenn most is smile vigyor2 wave
Szép napot! smile
#2985   2007. 07. 12. csütörtök 12:16
Szia Katicika! Egyetértünk tényleg az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 18:24
Szijja, ez reménytelen vállalkozás! eplus2 wave
Szép nappalizást! wave
Jé, az "estveledik"-et rajtam kivül más is használja!!!Nahát! smile wave
#2984   2007. 07. 12. csütörtök 04:42
f1ck0 f1ck0
nyes Jól van tom.1:0 oda.Mind1

Jó reggelt mindenkinek.
Ma hosszú napom lesz,de majd csak túlélem.
Csak lazán,faszán,de igazán kell témáznom.
Amgy így telt a tegnapom:
Mint,ahogy mondtam előbb is mondtam,lazán,faszán,de IGAZÁN nyes nyes

(remélem behozza.nekem most elég xar a net)
#2983   2007. 07. 11. szerda 23:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
alánlom figyelmedbe ezt a topicot, ha problémád van a farkadnak!
f1ck0 le akarja szopini magát-->KATT! mf2 nyes
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 23:32
tom.Viszked a farkam...áá hagyd majd én megvakarom.
Jajj a vakarástól felált!
Bekaphatod eplus2 mf2
#2982   2007. 07. 11. szerda 23:32
f1ck0 f1ck0
tom.Viszked a farkam...áá hagyd majd én megvakarom.
Jajj a vakarástól felált!
Bekaphatod eplus2 mf2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 11. szerda 23:13
kezdelek sajnálni... nyes ...most csurgott végig egy könny a szememből.... le az orcámon, egészen a péniszemig!... lenyalhatod! eplus2
#2981   2007. 07. 11. szerda 23:18
zelli zelli
Majd lenyalom, ha Én akarom! hehe finom
Nem megsértődtem, csak megbántódtam! Mert fájt!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 11. szerda 23:13
kezdelek sajnálni... nyes ...most csurgott végig egy könny a szememből.... le az orcámon, egészen a péniszemig!... lenyalhatod! eplus2
#2980   2007. 07. 11. szerda 23:13
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:19
Vettem kártyásat(70-es), de most meg az a problémám, hogy hajnal óta zsibbad az egész jobb oldalam. És a pötyögés kissé nehézkes!
De mindig legyőz a GG-függőség! ravasz1 idiota
#2979   2007. 07. 11. szerda 20:19
zelli zelli
Vettem kártyásat(70-es), de most meg az a problémám, hogy hajnal óta zsibbad az egész jobb oldalam. És a pötyögés kissé nehézkes!
De mindig legyőz a GG-függőség! ravasz1 idiota
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 10. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 10. kedd 16:14
Vodafon előfitetés (igaz 2 éves hűségnyilatkozattal műszik, de jelenleg ez a leggyorsabb, és ott használod ahol akarod - mobilis) nyes
#2978   2007. 07. 11. szerda 18:24
Szijja, ez reménytelen vállalkozás! eplus2 wave
Szép nappalizást! wave
Jé, az "estveledik"-et rajtam kivül más is használja!!!Nahát! smile wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 18:06
Doki!
A kurva életbe! én nem vállaltam semmilyen védnökséget a KA topicban. Olvasd már el légyszíves újra, hogy mit írtam neked és mit írtam a KA topicba, de az összeset! És elárulom neked a Casanaova barátunk az SURDA, de ha akarod tőle is megkérdezheted. Na akkor ezt is tisztáztuk. A KA topicot surda őkegyelmessége piszkos üzelmei miatt karoltam fel egy rövid időre, hogy ezzel is bosszantsam Sikerült, levettem a kezem a topicról. Nem ellened irányult értsd már meg. Gyere többször a nappaliba, és akkor több mindent meg fogsz érteni.
Kellemes délutánt neked!
#2977   2007. 07. 11. szerda 18:18
DrAnthony DrAnthony VIP
Szóval casanova = surdi??? nyes Piszkos üzelmek? ÁÁÁ, rémeket látsz...
Felkarolás vagy ideiglenes védnökség, egykutya, egyről beszélünk. Ja és ismétlem önmagam, vágom, h nem ellenem irányult...
Délutánt? Lassan estveledik... nyes
Sztem ne túlórázzunk ezen tovább...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 18:06
Doki!
A kurva életbe! én nem vállaltam semmilyen védnökséget a KA topicban. Olvasd már el légyszíves újra, hogy mit írtam neked és mit írtam a KA topicba, de az összeset! És elárulom neked a Casanaova barátunk az SURDA, de ha akarod tőle is megkérdezheted. Na akkor ezt is tisztáztuk. A KA topicot surda őkegyelmessége piszkos üzelmei miatt karoltam fel egy rövid időre, hogy ezzel is bosszantsam Sikerült, levettem a kezem a topicról. Nem ellened irányult értsd már meg. Gyere többször a nappaliba, és akkor több mindent meg fogsz érteni.
Kellemes délutánt neked!
#2976   2007. 07. 11. szerda 18:06
Doki!
Kellemes délutánt neked!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 11. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 17:48
Na, akkor majd széjjelnézek a nappaliban, mert még mindig nemtom, kijafranc az a casanova, de remélem surdi vagy valaki pm-ben megvilágosítja elmémet...
Na ja, az én érzékeny lelkem... Provokációra magas fokban rezonáló lelkületem (jelen esetben) csak minimális mértékben szenvedett csorbát (mily képzavar, de nekem tetszik), most nem keresem vissza, de megteheted, ha súlyos vagy annak érzett sérelem ért, nem szoktam ilyen visszafogott és óvatos lenni a visszavágóval... nyes
Szóval take it easy, jelen helyzetben nyugodt maradtam, csak tisztázni óhajtottam 1-2 kérdést. Mivel kijelentetted (és én hiszek neked), hogy egy sor sem irányult ellenem, így nincs miért ennek ellenkezőjét vélnem.
S nyugodt lehetsz te is, nem veszek véresen komolyan sok mindent, ez veled kapcsolatban az első eset volt, és tudod, szeretem tudni, hogy ki merre hány lépés, érted ugye? Már csak a későbbiekre vonatkozóan is. Ha figyeltél, tudhatod, hogy korábbiakban így sikerült némelyeket "kiismernem"... Ami által a későbbi orvtámadás nem ért felkészületlenül.
De veled kapcsoaltban megnyugodtam, a későbbiek folyamán is így fogok állni a dolgokhoz.

P.S.: Ha már "védnökséget" vállaltál a KA topci felett (mondván, h sokakat irritál), olvass vissza kérlek. Sok-sok hsz-szel ezelőtt kifejtettem a véleményem Annáról, de inkább a "kelemenannizmus"-ról. S ha jól sejtem, sokunkat nem a személye, hanem az általa képviselt igénytelenség igényességnek eladása, az általa megformált torz világszemlélet és -nézet az, ami zavar, s ami miatt a topicot is bojkottáljuk.
Javaslom, olvass vissza, és azért sok mindent meg fogsz érteni az én gondolkodásomból is. Ha mégsem (vagy nincs kedved), kifejtem neked jobban.
#2975   2007. 07. 11. szerda 17:55
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, pedzi már... Pár napig nincs szava, de aztán megint jön a nagyképű nyelvrondítással. Én kérek elnézést Grétsy Úrtól, a nevében is...
P.S.: Nem a "képes" beszédet nem értjük, hanem a magyartalan, zavaros, összefüggéstelen, lekezelő, lenéző, sorok közé sértést elrejtő, nagyképű dumát.
#2974   2007. 07. 11. szerda 17:52
f1ck0 f1ck0
Hogy bírsz betenni ennyi smájlit??????
#2973   2007. 07. 11. szerda 17:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Én sem, ezért volt, fura... De ezért is nem "haraptam" azonnal, tisztáztuk a dolgokat, ennyi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:24
Fred: Kövesi tartalák jelentkezem! wave

doki!
látszik, h nem olvasol be a nappaliba /vagy nem mindig/, mert az öreg barátunktól ez -talicska majom- sokkalta inkább becéző kedvesség, mint sértegetés! tehát Ő bármit írt jó szándékkal és kedvességgel, barátsággal írt nem pedig bántó szándékkal!

Én hipp részéről a bántó szándék leghalványabb jelét sem vettem eddig még észre!
#2972   2007. 07. 11. szerda 17:48
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, akkor majd széjjelnézek a nappaliban, mert még mindig nemtom, kijafranc az a casanova, de remélem surdi vagy valaki pm-ben megvilágosítja elmémet...
Na ja, az én érzékeny lelkem... Provokációra magas fokban rezonáló lelkületem (jelen esetben) csak minimális mértékben szenvedett csorbát (mily képzavar, de nekem tetszik), most nem keresem vissza, de megteheted, ha súlyos vagy annak érzett sérelem ért, nem szoktam ilyen visszafogott és óvatos lenni a visszavágóval... nyes
Szóval take it easy, jelen helyzetben nyugodt maradtam, csak tisztázni óhajtottam 1-2 kérdést. Mivel kijelentetted (és én hiszek neked), hogy egy sor sem irányult ellenem, így nincs miért ennek ellenkezőjét vélnem.
S nyugodt lehetsz te is, nem veszek véresen komolyan sok mindent, ez veled kapcsolatban az első eset volt, és tudod, szeretem tudni, hogy ki merre hány lépés, érted ugye? Már csak a későbbiekre vonatkozóan is. Ha figyeltél, tudhatod, hogy korábbiakban így sikerült némelyeket "kiismernem"... Ami által a későbbi orvtámadás nem ért felkészületlenül.
De veled kapcsoaltban megnyugodtam, a későbbiek folyamán is így fogok állni a dolgokhoz.

P.S.: Ha már "védnökséget" vállaltál a KA topci felett (mondván, h sokakat irritál), olvass vissza kérlek. Sok-sok hsz-szel ezelőtt kifejtettem a véleményem Annáról, de inkább a "kelemenannizmus"-ról. S ha jól sejtem, sokunkat nem a személye, hanem az általa képviselt igénytelenség igényességnek eladása, az általa megformált torz világszemlélet és -nézet az, ami zavar, s ami miatt a topicot is bojkottáljuk.
Javaslom, olvass vissza, és azért sok mindent meg fogsz érteni az én gondolkodásomból is. Ha mégsem (vagy nincs kedved), kifejtem neked jobban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 09:19
Kedves doki!
Amikor a hsz-emet elkövettem, én balga nem gondoltam az érzékeny lelkedre, sőt arra sem, hogy valaki ezt véresen komolyan fogja venni. Közlöm veled, egyetlen betű sem irányult ellened, ezért kérlek ebből a szemszögből boncolgassad az írásom. Az írásom elemzése alatt egy dologról elfeledkeztél, hogy engem KA személye egyáltalán nem érdekel, és a lényegen átsiklottál. Nem az említett személy magasztalása volt a célom, hanem egészen más. Ha nem látod az összefüggéseket, akkor légyszíves várd ki még az általam "Casanová"-nak titulált úriember jelentkezik. Doki! ez nem egy bírósági tárgyalás, ez a GG és nem kell mindent komolyan venni ami itt elhangzik. Ha megbántottalak volna ami nem állt szándékomban, megkövetlek. Ja és a majmokat talicskástól visszavonom, hangsúlyozom ez is csak egy személynek szólt, ő jól tudja miről van szó, érdekes módon ő nem sértődik meg ezek láttán.
Doki! ereszd magad egy kicsit el, ez a GG és itt nem kell mindent véresen komolyan venni. A DEKATO-t azt hittem én találtam ki, ebből is látszik mennyire nyomon követtem azt a bizonyos topicot. Katitól elnézést a plágiumért. A szőrös pinákról meg annyit dokikám, ott meg te nem vagy képben, mert én azért vállaltam ott védnökséget pontosan, mert sok embert irritált. Kezded már érteni doki? Bízom benne, hogy eloszlattam a kételyeid, és hidd el ha bajom lenne veled, sokkal egyenesebben fogalmaznék, és nem használnám fel egyik tündi-bündit sem, hogy ezt közöljem veled.
Remélem megbocsátottál öreg barátodnak, és ne olvass mindig szószerint, ez jót fog tenni neked és a hivatásodnak is.
Öreg barátod: hipp
#2971   2007. 07. 11. szerda 16:07
A vers senkihez sem viszonyítható, macskazembör, most is csak az Anna név "ihlette" a hozzászólásomat ott smile , s az elterelő halandzsáddal (bocs, ha sért, helyettesítheted Neked jobban megfelelővel és elfogadhatóval), ami - inkább a részedről(!) -, "nagy hiba és baromi ostobaság", offoltad az illető topikot smile smile smile ..De hát ezt már megszokhattam volna, hogy örökkön és ismételten nincs rajtam nyuszisapka! eplus2 hehe , hehe! smile Legalább szereztem neked egy kéjes pillanatot már "helyből", ami másnak csak nagy nekifutásból sikerül! eljen vigyor2 Köszönettel: nagy felfedezetted, a provokátor! smile smile smile (akkorát derültem ezen a kifejezésen és fogalmi zavaron, hogy a szomszédból átkopogtak, hagynám már abba a röhögést, mert felsírt a kicsi) smile smile wink Álmaim Adonisza, kedves Tom, kivánok Neked szép napot és további, felhőtlenül kéjes pillanatokat a GG-n! smile
Háeszem pojénkodás, sztem az offtopik megbírja! smile Szép napot mindenkinek! smile
Hipp! Teljesen egyetértek veled, ebben Tomnak tökigaza vagyon! A képes beszédet bizony nagyon sokan nem értik! smile wave
#2970   2007. 07. 11. szerda 10:27
worship (Én sem tudtam volna szebben megfogalmazni. Teljesen azonosulni és egyetérteni tudok minden soroddal, minden gondolatoddal!) worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 09:19
Kedves doki!
Amikor a hsz-emet elkövettem, én balga nem gondoltam az érzékeny lelkedre, sőt arra sem, hogy valaki ezt véresen komolyan fogja venni. Közlöm veled, egyetlen betű sem irányult ellened, ezért kérlek ebből a szemszögből boncolgassad az írásom. Az írásom elemzése alatt egy dologról elfeledkeztél, hogy engem KA személye egyáltalán nem érdekel, és a lényegen átsiklottál. Nem az említett személy magasztalása volt a célom, hanem egészen más. Ha nem látod az összefüggéseket, akkor légyszíves várd ki még az általam "Casanová"-nak titulált úriember jelentkezik. Doki! ez nem egy bírósági tárgyalás, ez a GG és nem kell mindent komolyan venni ami itt elhangzik. Ha megbántottalak volna ami nem állt szándékomban, megkövetlek. Ja és a majmokat talicskástól visszavonom, hangsúlyozom ez is csak egy személynek szólt, ő jól tudja miről van szó, érdekes módon ő nem sértődik meg ezek láttán.
Doki! ereszd magad egy kicsit el, ez a GG és itt nem kell mindent véresen komolyan venni. A DEKATO-t azt hittem én találtam ki, ebből is látszik mennyire nyomon követtem azt a bizonyos topicot. Katitól elnézést a plágiumért. A szőrös pinákról meg annyit dokikám, ott meg te nem vagy képben, mert én azért vállaltam ott védnökséget pontosan, mert sok embert irritált. Kezded már érteni doki? Bízom benne, hogy eloszlattam a kételyeid, és hidd el ha bajom lenne veled, sokkal egyenesebben fogalmaznék, és nem használnám fel egyik tündi-bündit sem, hogy ezt közöljem veled.
Remélem megbocsátottál öreg barátodnak, és ne olvass mindig szószerint, ez jót fog tenni neked és a hivatásodnak is.
Öreg barátod: hipp

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!