A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3301   2007. 12. 15. szombat 14:06
X Törölt felhasználó (7767)
Charlotte-nak:
(A válaszodat a dokinak az úgymond "elértésről" meg elengedem a fülem mellett: te is tudod, hogy ez belemagyaráció.)(Nappali)
Elnézésedet kérem, ha megbántottalak (vagy ha bárkit is megbántottam) volna!
Szép hétvégét!
#3302   2007. 12. 15. szombat 15:15
FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)DrAnthony[VIP][ADMIN] #1664 | 2007.12.15. 14:39
Már ha nő az illető. És ha pasi??? ÁÁÁÁ, mindjárt kérek neki egy kis ban-t, és majd kiderül.

Doki, a bocsánatkérésedre hangsúlyozottan igényt tartok! Egyebedre még akkor sem, ha egyedüli képviselője lennél nemednek e kies árnyékvilágon! nyes És melléduma nyet! ejnye1 vigyor2
#3303   2007. 12. 15. szombat 17:10
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Majd elnézést kérek, ha:
1.: Minden kibaszarintott álreged törlöd és soha többet nem használod.
2.: Szépen külön-külön egyesével priviben, majd nyilvánosan is elnézést kérsz mindenkitől (ehhez valszeg külön topicot kell nyitni), akit megtévesztettél, sértegettél, átvertél, akit basztattál, megbántottál, akivel aljaskodtál, akivel nyíltan vagy burkoltan mocskolódtál, akit kifiguráztál, akivel szemétkedtél, akit céltáblának használtál, akivel aljas voltál, akivel tetű módon viselkedél itt a fórumon (akár velem is kezdheted).
3.: Ha mindez megvan, akkor szépen hajolj le, hajolj tovább, egészen addig, míg meg nem látod a saját hátsódat, majd tovább feszülve nyald ki a saját feneked!
Ha mindezt megteszed (kizárólag a kedvemért), akkor egye fene, elgondolkodom azon, amit írtál. De addig, ne reménykedj.
Nekem egy ilyen ármányos, aljaskodó, mocskoszájú, alpári, semmirekellő, hazug, képmutató alak ne határozza meg, hogy mikor kérjek bocsánatot!!!
El kellene gondolkodnod, hogy elébb neked kellene mindazon vétked miatt elnézést kérned (akár elsődlegesen tőlem), amit itteni működésed alatt elkövettél. Majd akkor lehet "hangsúlyozottan" igényt tartanod bocsánatkérésre. Járj elöl jó példával: kérj elnézést elébb te tőlem, majd tomtól, majd charlott-tól, majd (ahogy írtam) számbavéve mindenkit, akivel eddig szemét voltál.
Erről ennyit.
Innentől kezdve meg írkálhatsz ide mindenfélét ezügyben, lesz.rom nagy ívben, nem fogok rá válaszolni (borítékolom szokásos idiotizmusod: "képzelődöm", meg "elmegyógyintézet", meg "kezeltessem elmebajom", és a szokásos szöveged).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 12. 15. szombat 15:15
FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)DrAnthony[VIP][ADMIN] #1664 | 2007.12.15. 14:39
Már ha nő az illető. És ha pasi??? ÁÁÁÁ, mindjárt kérek neki egy kis ban-t, és majd kiderül.

Doki, a bocsánatkérésedre hangsúlyozottan igényt tartok! Egyebedre még akkor sem, ha egyedüli képviselője lennél nemednek e kies árnyékvilágon! nyes És melléduma nyet! ejnye1 vigyor2
#3304   2007. 12. 15. szombat 18:07
Tökéletes "körképet" kaptam ezúttal f@szfejségedről, és ezzel el is értem azt, amit akartam: a szemét kitakarta, felfedte önnönmagát, és kiborult a kukából az útfélre ebben a hsz-edben is. A minden lében kanál ügyvédbojtár most sem hazudtolja meg önmagát: hazudik gátlástalanul, eszeveszetten.Tőlem "egy ilyen ármányos, aljaskodó, mocskoszájú, alpári, semmirekellő, hazug, képmutató alak" ne is kérjen "bocsánatot!!!", mert csak bemocskolna vele!
És a lesz@rás részemről is ül: nincs miért várnod, hogy válaszoljak ezentúl a fekáliától spriccogó szavaidra. Mindazonáltal megtiltom, - amennyiben mással váltok szót bárhol a fórumon, bárki lettlégyen is az, -, hogy beleverd sem admini, sem sz@rrágói szimatszervedet, várj a sorodra, míg hozzádszólok.(azt ugyan várhatod!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 15. szombat 17:10
Majd elnézést kérek, ha:
1.: Minden kibaszarintott álreged törlöd és soha többet nem használod.
2.: Szépen külön-külön egyesével priviben, majd nyilvánosan is elnézést kérsz mindenkitől (ehhez valszeg külön topicot kell nyitni), akit megtévesztettél, sértegettél, átvertél, akit basztattál, megbántottál, akivel aljaskodtál, akivel nyíltan vagy burkoltan mocskolódtál, akit kifiguráztál, akivel szemétkedtél, akit céltáblának használtál, akivel aljas voltál, akivel tetű módon viselkedél itt a fórumon (akár velem is kezdheted).
3.: Ha mindez megvan, akkor szépen hajolj le, hajolj tovább, egészen addig, míg meg nem látod a saját hátsódat, majd tovább feszülve nyald ki a saját feneked!
Ha mindezt megteszed (kizárólag a kedvemért), akkor egye fene, elgondolkodom azon, amit írtál. De addig, ne reménykedj.
Nekem egy ilyen ármányos, aljaskodó, mocskoszájú, alpári, semmirekellő, hazug, képmutató alak ne határozza meg, hogy mikor kérjek bocsánatot!!!
El kellene gondolkodnod, hogy elébb neked kellene mindazon vétked miatt elnézést kérned (akár elsődlegesen tőlem), amit itteni működésed alatt elkövettél. Majd akkor lehet "hangsúlyozottan" igényt tartanod bocsánatkérésre. Járj elöl jó példával: kérj elnézést elébb te tőlem, majd tomtól, majd charlott-tól, majd (ahogy írtam) számbavéve mindenkit, akivel eddig szemét voltál.
Erről ennyit.
Innentől kezdve meg írkálhatsz ide mindenfélét ezügyben, lesz.rom nagy ívben, nem fogok rá válaszolni (borítékolom szokásos idiotizmusod: "képzelődöm", meg "elmegyógyintézet", meg "kezeltessem elmebajom", és a szokásos szöveged).
#3305   2007. 12. 16. vasárnap 00:41
yanee84 yanee84
mindenesetre furcsa, hogy mindenki faszfej. itt valami összeesküvés lehet... ki ez a katicika?
#3306   2007. 12. 16. vasárnap 00:42
yanee84 yanee84
egyesek kurvára ráérnek egymással veszekedni. kezd hasonlítani a politikára! ezt nem lehetne bannolni innen???? violent
#3307   2007. 12. 16. vasárnap 00:59
Szia, főnök, hát nem ismersz meg?!...Hát az a bizonyos faszfej nevezetű déligyümölcs volnék! smile nem lennél az indám-ágam-gyükerem? vigyor2 wave
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 00:41
mindenesetre furcsa, hogy mindenki faszfej. itt valami összeesküvés lehet... ki ez a katicika?
#3308   2007. 12. 16. vasárnap 01:03
f1ck0 f1ck0
Kati, tom, Honnan nektek ez a laza avatar?
#3309   2007. 12. 16. vasárnap 01:09
Katt fent jobbra az "Adatmódosítás"-fülre, oszt a világ elsötétül smile , akkor a megjelenő táblában "Adatmódosítás" ismét, legörgeted az avatárhoz, "Tallózás"-ra klikkelsz, aztán a gépedre lementett, neked tetsző képre duplán rákattanva máris bepottyansz a GG-fórumra az új avatárral(persze, kövesd a megjelenő utasításokat!), lemented az adatmódosítást alul, oszt kész! smile
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 01:03
Kati, tom, Honnan nektek ez a laza avatar?
#3310   2007. 12. 16. vasárnap 01:13
vazelinator vazelinator VIP Admin
igaza van ez a topic nem a a veszekedésre van hanem off témákra...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 00:42
egyesek kurvára ráérnek egymással veszekedni. kezd hasonlítani a politikára! ezt nem lehetne bannolni innen???? violent
#3311   2007. 12. 16. vasárnap 01:13
f1ck0 f1ck0
Kösz
Kész smile

vagy mégsem...:S
#3312   2007. 12. 16. vasárnap 01:15
f1ck0 f1ck0
próba
off

na mindegy...
#3313   2007. 12. 16. vasárnap 01:32
Azért azt el kell mondanom: nekem hatodszori próbálkozásra sikerült! smile Azt hittem, csak nekem ennyire nehéz...Próbálkozz!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 01:15
próba
off

na mindegy...
#3314   2007. 12. 16. vasárnap 02:57
X Törölt felhasználó (60564)
Csak kiváncsi vagyok, nekem sikerült-e?! Ezért merő pontvadászatból úgy csinálok, mintha neked válaszolnék... hehe wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 01:32
Azért azt el kell mondanom: nekem hatodszori próbálkozásra sikerült! smile Azt hittem, csak nekem ennyire nehéz...Próbálkozz!
#3315   2007. 12. 16. vasárnap 12:03
X Törölt felhasználó (60564)
no, hajnalban lecseréltem, délre eltűnt... erre varrjon gombot valaki... confused
#3316   2007. 12. 16. vasárnap 14:08
f1ck0 f1ck0
off az offban
próba num.3

sikertelenűl...
mod.2
siker! smile
#3317   2007. 12. 16. vasárnap 14:10
f1ck0 f1ck0
na nekem 3x-a sikerült:P
de vissza változott:S
#3318   2007. 12. 16. vasárnap 18:26
Erre csak azt tudom mondani:
Nincs jogod neked itt semmit és senkinek megtiltani!!!
Szóval erről ennyit.
Az meg, hogy ki a hazug, azt legbelül úgyis tudod. Még ha félsz is bevallani önmagadnak.

Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál... mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 18:07
Tökéletes "körképet" kaptam ezúttal f@szfejségedről, és ezzel el is értem azt, amit akartam: a szemét kitakarta, felfedte önnönmagát, és kiborult a kukából az útfélre ebben a hsz-edben is. A minden lében kanál ügyvédbojtár most sem hazudtolja meg önmagát: hazudik gátlástalanul, eszeveszetten.Tőlem "egy ilyen ármányos, aljaskodó, mocskoszájú, alpári, semmirekellő, hazug, képmutató alak" ne is kérjen "bocsánatot!!!", mert csak bemocskolna vele!
És a lesz@rás részemről is ül: nincs miért várnod, hogy válaszoljak ezentúl a fekáliától spriccogó szavaidra. Mindazonáltal megtiltom, - amennyiben mással váltok szót bárhol a fórumon, bárki lettlégyen is az, -, hogy beleverd sem admini, sem sz@rrágói szimatszervedet, várj a sorodra, míg hozzádszólok.(azt ugyan várhatod!)
#3319   2007. 12. 16. vasárnap 18:34
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Doki fölösleges!!!!!!!Múlt héten volt egy kezdeményezésem azt hittem veszi a lapot de látod ő ezt élvezi.Én egyszerüen nem reagálok egy hsz sem smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 16. vasárnap 18:26
Erre csak azt tudom mondani:
Nincs jogod neked itt semmit és senkinek megtiltani!!!
Szóval erről ennyit.
Az meg, hogy ki a hazug, azt legbelül úgyis tudod. Még ha félsz is bevallani önmagadnak.

Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál... mf1
#3320   2007. 12. 16. vasárnap 18:42
Ha figyelted, a mocskolódásra nem reagáltam... hehe De azért hogy megtiltson nekem valamit?
Ráadásul egyre erősebb a meggyőződésem, hogy K nem is nő, hanem pasi. Vagy travi... hehe
Tojok a fejére, annyit már megtanultam tomtól, charlotte-tól, Szilvától, hogy ha nem reagálnak a szarakodására, az sokkal jobban idegesíti.
Most speciel provokálni akart, de nem jött össze neki... crazya
Kicsit el van tűnva hálistennek, sztem a magassarkút próbálja a szőrős 46-os lábára... eplus2
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:34
Doki fölösleges!!!!!!!Múlt héten volt egy kezdeményezésem azt hittem veszi a lapot de látod ő ezt élvezi.Én egyszerüen nem reagálok egy hsz sem smile

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!