Igen, a megállóban el akartam küldeni az sms-emet erre, de tele volt a memória és nem tudtam elküldeni.
szóval még lesz alkalmunk, hogy kielégítsük egymást és KÖLCSÖNÖSEN!! Én nem vagyok önző!:-)))
És most egyelőre a barátságod is jól esik nagyon!! (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 21. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval még lesz alkalmunk, hogy kielégítsük egymást és KÖLCSÖNÖSEN!! Én nem vagyok önző!:-)))
És most egyelőre a barátságod is jól esik nagyon!! (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 21. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én felajánlottam ma is az orális kényeztetést......
Én ezt inkább úgy mondanám, hogy amióta nem kaptam meg, azóta folyamatosan romlik a testi állapotom!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 21. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

:-)))
Pedig tőlem kaptál kezelést is!!
Pedig tőlem kaptál kezelést is!!
Hogy le tud robbanni az ember egyik napról a másikra...-) Annyira komolyan vettem az áltáppénzt, mire dolgozni megyek, tényleg beteg lettem:-)
Igen. Van bajom rendesen: még az új cipő is feltörte a lábom:-((
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 21. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 15:20
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 21. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Baby!
Látom, csa döcög a netem!
Melyikkel mentél?
41-essel?
Melyikkel mentél?
41-essel?
Szia Baby!
Melyikkel mentél?
41-essel?
Melyikkel mentél?
41-essel?
Silverman, Kedves, hazértem!:-)
engem érdekelsz de nemtudom a privid
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 20. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 20. hétfő 21:27
Törölt felhasználó (368461)
Admin

ááááááááá, én nem írok többet ide.......teljesen felesleges, olyan, mintha magammal beszélgetnék!
Akit érdeklek, megtalál priviben...
Na csókolom..... és további jó szórakozást, ha ez annak nevezhető!

ááááááááá, én nem írok többet ide.......teljesen felesleges, olyan, mintha magammal beszélgetnék!

annyira lassan megy ez a kibas*ott, takarítás, ill. el sem kezdtem.....Nincs meg a napi "adagom", enélkül meg nehéz..:-(((
Mindenki a nyertes lottószelvényt keresi biztosan!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 06. 19. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 19. vasárnap 23:45

KIHALT A GOLDENGATE! ILYEN HOSSZÚ IDEJIG TARTÓ CSENDET MÉG NEM LÁTTAM!
Nem sokat, csak 6 órát késik!
Vagy mégsem! Csak rosszúl jár a szerver órája :D
KIHALT A GOLDENGATE! ILYEN HOSSZÚ IDEJIG TARTÓ CSENDET MÉG NEM LÁTTAM!
Akkor töröld légyszíves a HÍRDETÉSEK topicot. Ja és bocs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 19. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 19. vasárnap 20:06
Admin

Gondolom, az meg senkit nem érdekel, miért vagyok nagyon szomorú. Mivel úgy sem fogja senki megkérdezni, így elmondom: elvesztettem a strandon az egyik arany fülbevalóm, amit nagyon szerettem:-( Mivel nem vagyok gazdag, így nem lesz helyette másik...Fáj a szívem

Gondolom, az meg senkit nem érdekel, miért vagyok nagyon szomorú. Mivel úgy sem fogja senki megkérdezni, így elmondom: elvesztettem a strandon az egyik arany fülbevalóm, amit nagyon szerettem:-( Mivel nem vagyok gazdag, így nem lesz helyette másik...Fáj a szívem

Látom elég aktív a topic! :)
Udv!
Ha valakit erdekel, van ket elado allojegyem a U2 Muncheni koncertjere augusztus 3-ara!
Hivatalosan mar nem lehet kapni - egy ora alatt sold out volt!
Bye
Ha valakit erdekel, van ket elado allojegyem a U2 Muncheni koncertjere augusztus 3-ara!
Hivatalosan mar nem lehet kapni - egy ora alatt sold out volt!
Bye
Én is jártam így, amikor gyenge volt a netszolgáltatóm teljesítménye, nem töltődtek a linkek a jóistennek sem....Én aztán - nemtudomkaként- vírustalanítottam, máshonnan próbáltam megközelíteni, oszt semmi! Aztán a "felvilágosodás" korában egyszerűen kikapcsoltam a gépet, és csak másnap lőttem be újra. Ha szerencsém volt, hát működött, mint a pinty... ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 17. péntek 21:16
Admin

Most már jó lett, csak elég fura volt, hogy 2 órán kersztül ezzel szórakoztam és semmi!:-)