Igen, utal a nicknevem valamire, de nem arra, amire gondolsz.
Az Iron Maiden egyik száma a Charlotte, the harlot (C., a kurva), és mikor nicknevet kellett választani, ez a név ugrott be először.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 05. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Iron Maiden egyik száma a Charlotte, the harlot (C., a kurva), és mikor nicknevet kellett választani, ez a név ugrott be először.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 05. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A nick neved utal valamire?
Ha igen akkor boldog névnapot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 05. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 14:30
Ha igen akkor boldog névnapot!

Törölt felhasználó (21812)

Szia Mia!
(bocs, nem tudtam kihagyni...)
Szóval, milyen zenekarokat szeretek. Vegyes lesz a lista, és nyilván nem teljes. A legnagyobb kedvenceket felsorolom azért:
Iron Maiden, Judas Priest, RHCP, Threshold, Jethro Tull, Uriah Heep, Depeche Mode.
És küldöm mindenkinek, aki szereti
Szóval, milyen zenekarokat szeretek. Vegyes lesz a lista, és nyilván nem teljes. A legnagyobb kedvenceket felsorolom azért:
Iron Maiden, Judas Priest, RHCP, Threshold, Jethro Tull, Uriah Heep, Depeche Mode.

Szia Mia!

Hahó sehun senki csak én bacom itt az időmet senkimás nem????
Akkor..off...
Bár van pár kedves topic amit kihagyok... köszönhetően az ál-nak...
Hacsak valami nagyszerű megoldásra nem jutnak kedves infék... akik teljesen elszigetelődnek a probléma megoldásától, biztos okkal...
Bár van pár kedves topic amit kihagyok... köszönhetően az ál-nak...
Hacsak valami nagyszerű megoldásra nem jutnak kedves infék... akik teljesen elszigetelődnek a probléma megoldásától, biztos okkal...
Igazad van, ezért is váltottam:D Sokszínűségemnek csak a már ismert, csillagharcosmoderátormesterarc titulus felel meg:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 28. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 28. szerda 13:20

Vidám kétujjú kézműves.... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Azért ezt a főmoderátor dolgot előbb szavazásra kéne bocsátani, nem? Eddig csak elnöknek akartad megszavaztatni magad. Azt még támogatnám is, na de hogy moderátor legyél...

Azért ezt a főmoderátor dolgot előbb szavazásra kéne bocsátani, nem? Eddig csak elnöknek akartad megszavaztatni magad. Azt még támogatnám is, na de hogy moderátor legyél...

Vidám kétujjú kézműves.... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 27. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 21:35

Törölt felhasználó (38040)

Kedves Werther526. Irigykutya úgy érti, hogy legyél vidám kétujjú kézműves. Ha máshogy értené már letiltottam volna, mert én vagyok a FŐMODERÁTOR mától:D
Kedves Werther526. Irigykutya úgy érti, hogy legyél vidám kétujjú kézműves. Ha máshogy értené már letiltottam volna, mert én vagyok a FŐMODERÁTOR mától:D
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 06. 27. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 19:18

WAZZE WERTHER526 HA TE ILYEN KIBASZOTTUL OKOS VAGY AKKOR MI FASZÉRT VEGYÜLSZ ILYEN ALANTAS OLDALAKRA MINT A GG. KI A FASZ VAGY TE HOGY BÁRKI IS INDITOTTA A TOPICOT AKKOR TE 1BŐL LEFIKÁZOD, HA TE OLYAN OKOS AKKOR TE MIÉRT NEM NYITOTTÁL MÉG EGYETSEM HE....

WAZZE WERTHER526 HA TE ILYEN KIBASZOTTUL OKOS VAGY AKKOR MI FASZÉRT VEGYÜLSZ ILYEN ALANTAS OLDALAKRA MINT A GG. KI A FASZ VAGY TE HOGY BÁRKI IS INDITOTTA A TOPICOT AKKOR TE 1BŐL LEFIKÁZOD, HA TE OLYAN OKOS AKKOR TE MIÉRT NEM NYITOTTÁL MÉG EGYETSEM HE....

biztos nem lehetsz benne...egyszer nem leptel ki...mas is feljött az oldalra...latta, hogy be vagy jelentkezve, es arrol a gepröl irogatott
vagy egyszerüen a rendszergazda tesztelte szakmai tudasat...
vagy egyszerüen a rendszergazda tesztelte szakmai tudasat...
szerintem ha kilepsz az oldal elhagyasakor ha olyan gepet hasznalsz, amihez mas is hozzafer, es nem arulod el senkinek a jelszavadat, akkor nem törtenik meg egyszer ilyen
a webcam meg tenyleg tulzas lenne ( nekem ugyan van, de nem müködik...tehat megsincs )
a webcam meg tenyleg tulzas lenne ( nekem ugyan van, de nem müködik...tehat megsincs )
de aruld mar el, hogy most megszerezte a jelszavadat, vagy regisztralt ugyanzon a neven?
sejtem

felreertettel..vagy en nem tudok elegge magyarul fogalmazozozozodni
en is ugy ertettem, hogy igazi-neven jelentkezett be az igazi
egyebkent szia igazi!
annak, akinek meg sok ideje van ilyen nevrablasokkal barmolni:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:45
en is ugy ertettem, hogy igazi-neven jelentkezett be az igazi
egyebkent szia igazi!

annak, akinek meg sok ideje van ilyen nevrablasokkal barmolni:

Nem, ez tényleg az igazi - legalábbis amíg ezt is el nem lopja. Reméljük nem történik meg.
Az ál-kehely helyesírása csapnivaló és bunkóságokat ír, simán meg lehet különböztetni őket.
Az ál-kehely helyesírása csapnivaló és bunkóságokat ír, simán meg lehet különböztetni őket.
Te bűnhődj te szemét
Nem, ez tényleg az igazi - legalábbis amíg ezt is el nem lopja. Reméljük nem történik meg.
Az ál-kehely helyesírása csapnivaló és bunkóságokat ír, simán meg lehet különböztetni őket. (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ál-kehely helyesírása csapnivaló és bunkóságokat ír, simán meg lehet különböztetni őket. (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem ö jelentkezett be : Azigazieperkelyhecske-neven
Szólok mindenkinek, hogy az igazi Eperkelyhecske nem tud írni a fórumba, mert Vazelinator véletlenül őt tiltotta le. Akárkinek akármit ír a névtolvaj, ne higgyetek neki. Én levelezek Kelyhecskével, és majd szólok, ha ő mélben megírja, hogy már valóban ő fórumozik velünk.
Camfiu. Mi a fakkért itt keresel "camillát"? Ot van arra a saját tiptopicja. Mondjuk nő nem sok lesz ott....:D
Szia!
Meglengetném én...
Szétszedtem az autómat, és el vagyok varázsolódva még a sziklakertem is gyomosodik.

Meglengetném én...

Szétszedtem az autómat, és el vagyok varázsolódva még a sziklakertem is gyomosodik.