Biztos megint túl nagy volt az "önérzete", vagy szokásához híven, széllel szemben próbált meg húgyozni és tiltás lett a vége...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 07. 25. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Rég voltál erre, de miért van a neved előtt kötőjel?
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 07. 25. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 25. kedd 08:00

....Hát igen, a fórum nem sokat változott.
Újra itt vannak a sértődött "soha többé nem jövök ide " fórumozók, más nick névvel, megy a marakodás. A "kedvenczek" h.sz. -ei törölve , a reagálások viszont, legyenek azok akármennyire is trágárok maradnak.
Tudom, nem hívott vissza senki, de igazából el sem mentem , csak kicsit megszüntem.
Újra itt vannak a sértődött "soha többé nem jövök ide " fórumozók, más nick névvel, megy a marakodás. A "kedvenczek" h.sz. -ei törölve , a reagálások viszont, legyenek azok akármennyire is trágárok maradnak.
Tudom, nem hívott vissza senki, de igazából el sem mentem , csak kicsit megszüntem.

....Hát igen, a fórum nem sokat változott.

Lehet, hogy nem nézném jó szemmel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 19. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
:D Engem mondjuk nem olyan egyszerű felhúzni, kivéve ha politikáról van szó. ott nincs kegyelem, de ez már egy másik fórum :D
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 07. 19. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 19. szerda 09:49

Nem erre gondoltam hanem egyes emberek(?) azt élvezik, hogy szitsák a feszültséget a "jámbor" fórumozó nép között ezen élveznek órákig pedig eléggé szánalmas amit csinálnak! Na jó ezen kár meditálni nem is akarok senkivel sem parttalan vitába keveredni...
Örülj neki,hogy merő véletlenből nem regel egy Riska (GG)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 07. 18. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem erre gondoltam hanem egyes emberek(?) azt élvezik, hogy szitsák a feszültséget a "jámbor" fórumozó nép között ezen élveznek órákig pedig eléggé szánalmas amit csinálnak! Na jó ezen kár meditálni nem is akarok senkivel sem parttalan vitába keveredni...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 07. 18. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Túl drámai volt a megfogalmazás, de szerintem csak az az oka, hogy nem nagyon szólok hozzá az aktív témákhoz, hidd el ha politikáról lenne szó egy kicsit más lenne a helyzet :D
Ha nincs vétek,nincs bűnhödés.Jó birkozó lennél,mert nem tudnak fogást találni rajtad.Szerencsés vagy!!
Érdekes, én nekem még soha nem volt itt atrocitásom senkivel.
Az a helyzet elég rég jártam erre, de a szar kavarás az maradt a régiben!!!
Ne tedd!! Maradj és kész.Hátha nekűnk lesz szükségűnk majd reád,s hozzászólásodra.

Ezúton jelzem,hogy befejezem a GoldenGate látogatását! Amire olyan angy szükségem volt,azt se itt tudtam meg,a további ismereteket pedig szintén más forrásból igyekszem megszerezni!
Sziasztok
yanee84
Sziasztok
yanee84
Mi a GG felirat a neved mellett?
Legalábbis régen így volt (kb 1-1,5 éve)
Ha innnen töltötted le akkor társitsd a windows media playerhez 8-as vagy annál újabb verzió (win XP ezt már tartalmazza). Kattints a letöltött filmre, és kövesd az információkat ami kíír.
Haldoklik az OFF Topic?
1. MOTORMÁNIA 4375 db
2. ---KI AZ, AKI MOST ITT VAN? UGORJON BE 1 PERCRE!:-))--- 2326 db
3. Pénisz: mennyi az átlag? 2218 db
4. MSN-Webkamerás szex! 1734 db
5. Mi volt tegnap este?! 1673 db
6. Munkahelyi "chat" fórum 1459 db
7. A SZÉP TEST - kedvenc egész alakos képek 1458 db
8. OFF TOPIC 1430 db
9. VERSEK: 1423 db
10. Izgató,ha a lányokon van háj? 1363 db
2. ---KI AZ, AKI MOST ITT VAN? UGORJON BE 1 PERCRE!:-))--- 2326 db
3. Pénisz: mennyi az átlag? 2218 db
4. MSN-Webkamerás szex! 1734 db
5. Mi volt tegnap este?! 1673 db
6. Munkahelyi "chat" fórum 1459 db
7. A SZÉP TEST - kedvenc egész alakos képek 1458 db
8. OFF TOPIC 1430 db
9. VERSEK: 1423 db
10. Izgató,ha a lányokon van háj? 1363 db
Bekerült az OFF Topic a TOP10 topicba! Jelenleg a 8. helyen van!
Jó kérdés!