de úgy látom egy- két kivétellel senki nem operál saját képekkel
kedves töled,hogy gondolsz az egeszsegemre,de a bölcsesseged es humorerzeked kisse alabbhagyott az utobbi idöben.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, doktor bácsi, mit tetszik javallani, drága doktor bácsi? Egyébként hsz-ed alapján jóparafapofa vagy!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:38

kedves töled,hogy gondolsz az egeszsegemre,de a bölcsesseged es humorerzeked kisse alabbhagyott az utobbi idöben.

csipkelödesedet sztoikus nyugalommal viselem es ertekelem
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:44

Igen, doktor bácsi, mit tetszik javallani, drága doktor bácsi? Egyébként hsz-ed alapján jóparafapofa vagy!

Én is! :)))))

ha a kepet ajandeknak szantad,akkor jol valasztottal,hasonlit a kedvenc szinesznömre,ha nem akkor mi köze a temahoz?

Kiváncsian várom, hogy megnézhesselek, kedves "felföldim"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:28

Törölt felhasználó (368273)

Na nem fogom keresgetni órákig a "GG szerkesztőinek!" c. topicot. aki tud, segítsen!
Már másodszor töltöttem fel képet fél órán belül az amatőrökhöz, de nem tudom, sikerült-e, mert mindkét alkalommal, mikor kiírta, h. a "feltöltés kész" és a "megtekintésre" rákatt., akkor ezt írta ki:
"- GoldenGate.hu - 404-es hiba - A keresett oldal sajnos nem található! -
A Golden Gate főoldalához kattints ide! "
Nem tudom, ez normális-e!
És patkányok ugrándoztak közben meg énekeltek:-) Hmmm....
Már másodszor töltöttem fel képet fél órán belül az amatőrökhöz, de nem tudom, sikerült-e, mert mindkét alkalommal, mikor kiírta, h. a "feltöltés kész" és a "megtekintésre" rákatt., akkor ezt írta ki:
"- GoldenGate.hu - 404-es hiba - A keresett oldal sajnos nem található! -
A Golden Gate főoldalához kattints ide! "
Nem tudom, ez normális-e!
És patkányok ugrándoztak közben meg énekeltek:-) Hmmm....
Parafafej! Nézd meg a képaláírást: válasz neked!
Egyébként egy poénnak nem illik elkérni a használati utasítását. Márcsak udvariasságból sem! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:58
Egyébként egy poénnak nem illik elkérni a használati utasítását. Márcsak udvariasságból sem! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ha a kepet ajandeknak szantad,akkor jol valasztottal,hasonlit a kedvenc szinesznömre,ha nem akkor mi köze a temahoz?

en csak azt mondtam,hogy türelmes vagyok,az udvariassagrol nem ejtettem szot;de ha mar ennel tartunk,köszönöm!
a kepet is,a becenevet is!
Nahát (foga közt apró szitkot morzsol el), akkor forgatókönyvszerűen:
SZÍN: Katinka,a gazda 83 éves szeretője kukoricát - vagy éppen amit annak vél - fejt szomorúan.
Para, a falusi szűcsmester, Katinka szavaira lassan bejön a színre, nagyot fohászkodik, majd:
PARA11: csipkelödesedet sztoikus nyugalommal viselem es ertekelem
KATINKA: Én is! :)))))
No, most már tudod, hogy mit is mondtál? :)))))
A kép és a becenév ingyért van, viseld őket egészséggel.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 14:06
SZÍN: Katinka,a gazda 83 éves szeretője kukoricát - vagy éppen amit annak vél - fejt szomorúan.
Para, a falusi szűcsmester, Katinka szavaira lassan bejön a színre, nagyot fohászkodik, majd:
PARA11: csipkelödesedet sztoikus nyugalommal viselem es ertekelem
KATINKA: Én is! :)))))
No, most már tudod, hogy mit is mondtál? :)))))
A kép és a becenév ingyért van, viseld őket egészséggel.

en csak azt mondtam,hogy türelmes vagyok,az udvariassagrol nem ejtettem szot;de ha mar ennel tartunk,köszönöm!
Hogy érted ezt, hogy "felföldim"?
Amúgy ne várd annyira, nem vagyok bomba nő, csak exhibicionista:-)
De azért kösz. (Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy ne várd annyira, nem vagyok bomba nő, csak exhibicionista:-)
De azért kösz. (Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Tom! Köszi!
Ne viccelj, szerinted nem tudom, hogy kell?
Ha nálam ez volt, valószínű, nálad is ez lett volna. Kis türelmetlen:-) Hadd legyen neked is újdonság, nincs osztás:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:01
Ha nálam ez volt, valószínű, nálad is ez lett volna. Kis türelmetlen:-) Hadd legyen neked is újdonság, nincs osztás:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, itt van a Valaki:-)
De még most sem tudok segíteni:-(
Küldd át emilben, feltöltöm Neked!
De még most sem tudok segíteni:-(
Küldd át emilben, feltöltöm Neked!
Szia charlotte!
Örülök, hogy újra itt vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 02. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 20:32

Törölt felhasználó (21812)

Ez az üzenet Katicikának szól.
Igen, én voltam ma az, aki a nevedhez hasonló névvel és a tiéddel megegyező avatarral regelt és fórumozott. Hogy miért tettem? Két okból:
Kíváncsi voltam, hogy zavarna-e téged egy ilyen szituáció. És valóban zavart, mert megkértél, hogy változtassak avatart. Szembesíteni akartalak azzal, hogy milyen érzés volt, amikor az ál-charlotte megjelent, és te nem értetted a "sipánkolásomat". Hát most kaptál kicsi ízelítőt és bizonyítottad, hogy kellemetlen dolog. (amúgy szerintem sejtetted is, hogy ki van a Katicka név mögött, mert okos lány vagy te)
A másik pedig amit ezzel az egésszel akartam: demonstrálni, hogy mit tesz egy normális ember, ha felhívják a figyelmét az egyezőségre. Azonnal megváltoztattam a nevem és az avatarom. Ahogy ez elvárható egy újonnan belépett tagtól.
Hát ennyi.
Üdv.
Igen, én voltam ma az, aki a nevedhez hasonló névvel és a tiéddel megegyező avatarral regelt és fórumozott. Hogy miért tettem? Két okból:
Kíváncsi voltam, hogy zavarna-e téged egy ilyen szituáció. És valóban zavart, mert megkértél, hogy változtassak avatart. Szembesíteni akartalak azzal, hogy milyen érzés volt, amikor az ál-charlotte megjelent, és te nem értetted a "sipánkolásomat". Hát most kaptál kicsi ízelítőt és bizonyítottad, hogy kellemetlen dolog. (amúgy szerintem sejtetted is, hogy ki van a Katicka név mögött, mert okos lány vagy te)
A másik pedig amit ezzel az egésszel akartam: demonstrálni, hogy mit tesz egy normális ember, ha felhívják a figyelmét az egyezőségre. Azonnal megváltoztattam a nevem és az avatarom. Ahogy ez elvárható egy újonnan belépett tagtól.
Hát ennyi.
Üdv.
Feljött a topik a 7. helyre és nem kell sok hozzá, hogy a 6. legyen. Kb 40-50 hozzászólás.
Aranyos vagy, Eprecske, de nem akarok megint aktív forumozó lenni, csak valamit még ki kellett próbálnom, hogy megnyugodjon a lelkem.
Küldök most egy privit az msn-azonosítómmal, ha felveszel, tudunk majd beszélgetni. Jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 20:10
Küldök most egy privit az msn-azonosítómmal, ha felveszel, tudunk majd beszélgetni. Jó lenne.

Törölt felhasználó (368273)

Szia charlotte!

Hátha ezzel a hsz-szel még előrébb jön!

Feljött a topik a 7. helyre és nem kell sok hozzá, hogy a 6. legyen. Kb 40-50 hozzászólás.
Tök jó érzés lehet, hogy olyan topicot nyitottál, ami ennyire sikeres.
Ez persze nem volt egy érdemi hozzászólás, de akarok neked segíteni, hogy a dobogó felé haladjon az OFF, bár a Motormánia 4300-nál is több hozzászólását nehéz lesz behozni, hogy első legyen, de azért csak hajrá!
Ez persze nem volt egy érdemi hozzászólás, de akarok neked segíteni, hogy a dobogó felé haladjon az OFF, bár a Motormánia 4300-nál is több hozzászólását nehéz lesz behozni, hogy első legyen, de azért csak hajrá!
Ja, és ez riska üzenetére ment (#1556).
Na, a bénaságomnak köszönhetően plusz egy üzi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 21:01
Na, a bénaságomnak köszönhetően plusz egy üzi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Tök jó érzés lehet, hogy olyan topicot nyitottál, ami ennyire sikeres.
Milrt sértődnék meg? Értem Én a viccet!
. Engem csak a politikával lehet nagyon kihozni a sodromból, de ezt már írtam lentebb, de mivel ez nem politikai fórum ezért....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 20:57

Remélem, poénnak veszed, kedves "riska". ÜdvKatinka