Parafafej! Nézd meg a képaláírást: válasz neked!
Egyébként egy poénnak nem illik elkérni a használati utasítását. Márcsak udvariasságból sem! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:58
Egyébként egy poénnak nem illik elkérni a használati utasítását. Márcsak udvariasságból sem! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ha a kepet ajandeknak szantad,akkor jol valasztottal,hasonlit a kedvenc szinesznömre,ha nem akkor mi köze a temahoz?

Kiváncsian várom, hogy megnézhesselek, kedves "felföldim"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:28

Törölt felhasználó (368273)

Na nem fogom keresgetni órákig a "GG szerkesztőinek!" c. topicot. aki tud, segítsen!
Már másodszor töltöttem fel képet fél órán belül az amatőrökhöz, de nem tudom, sikerült-e, mert mindkét alkalommal, mikor kiírta, h. a "feltöltés kész" és a "megtekintésre" rákatt., akkor ezt írta ki:
"- GoldenGate.hu - 404-es hiba - A keresett oldal sajnos nem található! -
A Golden Gate főoldalához kattints ide! "
Nem tudom, ez normális-e!
És patkányok ugrándoztak közben meg énekeltek:-) Hmmm....
Már másodszor töltöttem fel képet fél órán belül az amatőrökhöz, de nem tudom, sikerült-e, mert mindkét alkalommal, mikor kiírta, h. a "feltöltés kész" és a "megtekintésre" rákatt., akkor ezt írta ki:
ha a kepet ajandeknak szantad,akkor jol valasztottal,hasonlit a kedvenc szinesznömre,ha nem akkor mi köze a temahoz?

Én is! :)))))

csipkelödesedet sztoikus nyugalommal viselem es ertekelem
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:44

Igen, doktor bácsi, mit tetszik javallani, drága doktor bácsi? Egyébként hsz-ed alapján jóparafapofa vagy!

Igen, doktor bácsi, mit tetszik javallani, drága doktor bácsi? Egyébként hsz-ed alapján jóparafapofa vagy!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 13:38

kedves töled,hogy gondolsz az egeszsegemre,de a bölcsesseged es humorerzeked kisse alabbhagyott az utobbi idöben.

kedves töled,hogy gondolsz az egeszsegemre,de a bölcsesseged es humorerzeked kisse alabbhagyott az utobbi idöben.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)

de úgy látom egy- két kivétellel senki nem operál saját képekkel
ja nekem az lett volna a témám miért megy otthon jobban a szex?
?
telefonnal fényképezett képeket jó minőségben lehet feltenni
Igen, itt van a Valaki:-)
De még most sem tudok segíteni:-(
Küldd át emilben, feltöltöm Neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:30
De még most sem tudok segíteni:-(
Küldd át emilben, feltöltöm Neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Ja és régebben ki lehetett takarni a szemet, de én most nem akartam! Nem találtam ilyen jellegű kérdést, akkor most mi a helyzet? Valaki?
Ja és régebben ki lehetett takarni a szemet, de én most nem akartam! Nem találtam ilyen jellegű kérdést, akkor most mi a helyzet? Valaki?
Na nem fogom keresgetni órákig a "GG szerkesztőinek!" c. topicot. aki tud, segítsen!
Privi ment.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 05:55

Nyugodj meg, kis csitri: nem zavart! Íme:
" -Katicika #617 | tegnap 14:32
Ne bántsd, hadd éljen! :))) Esetleg arra megkérhetnéd a nevemben, hogy az avatárját, ha erősen nem ragaszkodik hozzá, szíveskedjen egy kis hajfestésnek legalább alávetni, de ha nem, akkor sincs semmi baj. :)))(...)
Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (616)"
Könnyű képzelgést továbbra is.Katinka
" -Katicika #617 | tegnap 14:32
Ne bántsd, hadd éljen! :))) Esetleg arra megkérhetnéd a nevemben, hogy az avatárját, ha erősen nem ragaszkodik hozzá, szíveskedjen egy kis hajfestésnek legalább alávetni, de ha nem, akkor sincs semmi baj. :)))(...)
Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (616)"
Könnyű képzelgést továbbra is.Katinka
Köszönöm!
Tényleg azt lehet tudni, hogy Én mennyi hozzászólást írtam a regisztrációm óta?

Tényleg azt lehet tudni, hogy Én mennyi hozzászólást írtam a regisztrációm óta?
Ezt a témát még annó Én nyitottam, hogy ne legyen tele szeméttel a GG. Mondhatom, hogy sikeres lett.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi köze a VIP tagsághoz a téma nyitás.
Az nyit témát aki csak szeretne.
Ha van már hasonló téma ahoz amit nyintottál csak akkor szokták bezárni.
Idézem az admint:
"Kedves mia w.!
Ahhoz, hogy egy elindított topic jól működjön (pörögjön-sok hozzászólással) arról a topic indítójának kell gondoskodni (a topicot életben tartani). Javaslatom: Érdekes, eddig még nem szereplő témát (lehetőleg a szexel kapcsolatosat) válasszál, "provokáld" kérdéseiddel, történeteiddel a "nagyközönséget", rendszeresen írjál bele, reagálj minden hozzászólónak, és még ebben az esetben is előfordulhat, hogy a többség nem vevő a támádra.
Ebben az esetben csatlakozz a korábban indított és általad érdekesnek tartott topicokhoz.
Semmi esetre se keseredj el, vagy ne menjen el a kedved, mert egyből nem sikerült olyan topicot/kat indítanod, ami nem nyerte el a többiek tetszését.
Én pld. már egyre ritkábban indítok új topicot, részben azért, mert már rengeteg van, részben azért, mert az én fantáziám és érdeklődési köröm is véges!
Üdv: tom"
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nyit témát aki csak szeretne.
Ha van már hasonló téma ahoz amit nyintottál csak akkor szokták bezárni.
Idézem az admint:
"Kedves mia w.!
Ahhoz, hogy egy elindított topic jól működjön (pörögjön-sok hozzászólással) arról a topic indítójának kell gondoskodni (a topicot életben tartani). Javaslatom: Érdekes, eddig még nem szereplő témát (lehetőleg a szexel kapcsolatosat) válasszál, "provokáld" kérdéseiddel, történeteiddel a "nagyközönséget", rendszeresen írjál bele, reagálj minden hozzászólónak, és még ebben az esetben is előfordulhat, hogy a többség nem vevő a támádra.
Ebben az esetben csatlakozz a korábban indított és általad érdekesnek tartott topicokhoz.
Semmi esetre se keseredj el, vagy ne menjen el a kedved, mert egyből nem sikerült olyan topicot/kat indítanod, ami nem nyerte el a többiek tetszését.
Én pld. már egyre ritkábban indítok új topicot, részben azért, mert már rengeteg van, részben azért, mert az én fantáziám és érdeklődési köröm is véges!
Üdv: tom"
szerintem ha jó a topic fentartja saját magát
ha nem vagyok vip tag a témámat leveszik?