Szia!
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele

Jánosbá, az egedet, há' hol valál????

Megint vissza vagyok jőve...
Ideiglenessen műxik a "geap"

Ideiglenessen műxik a "geap"

Szia!!!
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 22:06
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Hát...neked bejön ez a film?
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm!

Kihasználtam az ebédszünetedet, s besurrantam: ott felejtetted a küszöbön...

Hogy jutottál hozzá a családi albumhoz???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha majd a rántotthúsnál jársz, jussak eszedbe...

Csak egy "ha"...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nem is gonosz! Kismalacnak mondjuk kismalac, de nem gondosz.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tart vissza? Olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon-nagyon...[#v igyor2]

Ha Én így mennék be a munkahelyemre akkor lehet, hogy hamarosan öngyilkos lennék.

Ha Én így mennék be a munkahelyemre akkor lehet, hogy hamarosan öngyilkos lennék.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom nagyon szeretsz dolgozni!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nővér vagy?
Pedig nagyon izgalmas lesz a film. Pedig Én nagyon utálom a sorozatokat, de ez nagyon jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 22:06
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Hát...neked bejön ez a film?