még 5 perc velem?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nevemhez...
Csak a nevehez méltóan "viselkedem"...

Mi bajod vele? Ő egy Gonosz kiscica!!!
Faji előítélet mi?
Faji előítélet mi?

Ma ebben a topicban kellene felsorolni egy nagy gondolkodó összes gondolatát a hétfővel kapcsolatban. Ő ugyanis nagyon átérezte a hétfő szellemiségét. Úgy hívták: Garfield

Ma ebben a topicban kellene felsorolni egy nagy gondolkodó összes gondolatát a hétfővel kapcsolatban. Ő ugyanis nagyon átérezte a hétfő szellemiségét. Úgy hívták: Garfield
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom Genius optikai egered van! Legtöbbször azok szokták ezt csinálni. Javaslom, hogy szedjél le hozzá egy drivert a Genius weboldaláról és akkor nem fogja Önnállósítani magát.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:17

"Mérgrzett" az egerem.
Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.

Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.

Demossán T-leg alszok

Nem tőlem függ, hanem a géptől, meg a hangulattól. (tudod, túlélőszerkó..)
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:06
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.

Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!

Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:01

Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ennek csak örvendeni lehet!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig de!
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Jánosbá! Te valahogyan nem a régi vagy!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:23

Ja igen, még annyi, hogy a gyerekeim internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni.

Ja igen, még annyi, hogy a gyerekeim internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

"Mérgrzett" az egerem.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a baja a gépednek? Hátha tudok segíteni.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)