Ha majd a rántotthúsnál jársz, jussak eszedbe...

Hogy jutottál hozzá a családi albumhoz???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihasználtam az ebédszünetedet, s besurrantam: ott felejtetted a küszöbön...

Szia!!!
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 22:06
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Hát...neked bejön ez a film?
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm!
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm!

Megint vissza vagyok jőve...
Ideiglenessen műxik a "geap"

Ideiglenessen műxik a "geap"

Jánosbá, az egedet, há' hol valál????

Szia!
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele

Üdvözlünk!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a baja a gépednek? Hátha tudok segíteni.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mérgrzett" az egerem.
Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.

Ja igen, még annyi, hogy a gyerekeim internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jánosbá! Te valahogyan nem a régi vagy!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:23

Ja igen, még annyi, hogy a gyerekeim internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni.

Pedig de!
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ennek csak örvendeni lehet!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:01

Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
Nem tőlem függ, hanem a géptől, meg a hangulattól. (tudod, túlélőszerkó..)
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:06
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.

Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!

Demossán T-leg alszok

Gondolom Genius optikai egered van! Legtöbbször azok szokták ezt csinálni. Javaslom, hogy szedjél le hozzá egy drivert a Genius weboldaláról és akkor nem fogja Önnállósítani magát.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:17

"Mérgrzett" az egerem.