Hogy jutottál hozzá a családi albumhoz???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihasználtam az ebédszünetedet, s besurrantam: ott felejtetted a küszöbön...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!!!
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 22:06
Mi zujs veled??Nekem nem megy az élet ugy ahogy szeretném.....
Remélem neked veled minden rendben van.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
Hát...neked bejön ez a film?
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm!
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm!

Megint vissza vagyok jőve...
Ideiglenessen műxik a "geap"
Ideiglenessen műxik a "geap"

Jánosbá, az egedet, há' hol valál????
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam a lentebb bemutattott helyhez hasonló helyen is , horgászni, kupeckedni a vásárokban,
meg,...úgy minden felé ,mert a gépem bekakált , most sem tökéletes, de ellavírozgatok vele
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözlünk!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a baja a gépednek? Hátha tudok segíteni.
"Mérgrzett" az egerem.
Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szal. minden műxik egyszer csak megbolondul az egér, és először önállósítja magát , majd "bedöglik" Valami gond lehet a "muterboard"-al, vagy az egérport xaraxik, de nem ügy mert úgy is cserélni akarom az egészet , csak még nem vagyok elég erős hozzá, de azért köszi.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja igen, még annyi, hogy a
gy
internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni. alf
er alf
ek alf
eim
Jánosbá! Te valahogyan nem a régi vagy!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:23
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja igen, még annyi, hogy a
gy
internet teázót szoktak nyitni a haverok, és havercsajok részére, és ilyenkor nem győzőm "penicilinezni" a gépet, meg visszaállítani, meg újrakonfigurálni,meg töredezetteleníteni, meg minden ilyen szívatós dolgokkal kísérlrtezni. alf
er alf
ek alf
eim
Pedig de!
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak egy kicsit zakkantabb vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ennek csak örvendeni lehet!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:01
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is neked, már nagyon hiányoztál a többi GG-s haverokkal együtt.
Nem tőlem függ, hanem a géptől, meg a hangulattól. (tudod, túlélőszerkó..)
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:06
A sziklakertem is gyomos és elhanyagolt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor többé ne tünj el innen!!! Az ilyesmi még Szemirámisznak sem megbocsátható, bármennyire is világcsodák a függőkertjei, hát akkor Neked hogy is lehetne mentségedre a "derékszakító" sziklakerted?!!!
Demossán T-leg alszok
Gondolom Genius optikai egered van! Legtöbbször azok szokták ezt csinálni. Javaslom, hogy szedjél le hozzá egy drivert a Genius weboldaláról és akkor nem fogja Önnállósítani magát.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 22:17
"Mérgrzett" az egerem.
Hétfő
munka
főnők

riska

Anita Too