Szia Charlote! Nagyon rég láttalak itt a fórumban! Olvastad a romintika topickban a hozzászólásom? A kérdésedre ott válaszoltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:48
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Jó estét! :-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
:-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
Ez csak egy tesztbejegyzés. Offnak jó? :-)
Na megtaláltam végülis, az origon kellett volna először is keresni.
Beírtam már a google-ba mindenhogy, de nem találtam meg róla a szomorú hírt...:-(
Nyugodjon békében, én szerettem!
Nyugodjon békében, én szerettem!
Most olvastam el én is a hirt .
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Mi történt vele??????:-(((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:31
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
:-((
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
Jó estét! :-)
Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Ez most szomorú offolás lesz, de szeretnék megemlékezni arról, hogy milyen nagyszerű ember volt Steve Irwin, az őrült krokodilvadász.
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Hogy lemenz a süllyeztőbe ez az OFF topic, a Dühöngő teljesen átvette a szerepet. Vissza ide emberek! Itt kell OFF-olni!

No, ezt offoljátok!

Sima mezei logitec , és a konfigurációm is leglább 4-5 éves. Csereérett az egész bazár.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 09:01

Gondolom Genius optikai egered van! Legtöbbször azok szokták ezt csinálni. Javaslom, hogy szedjél le hozzá egy drivert a Genius weboldaláról és akkor nem fogja Önnállósítani magát.
17-kor bezárabazár...
Holnap sok melóm lesz, de majd figyeld a jelenlétem...
Addig is millió csók!
[#f inom]
Holnap sok melóm lesz, de majd figyeld a jelenlétem...
Addig is millió csók!

most rám érsz?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:33
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod mi a különbség a homoszexuális és a köcsög között?
100 millió Ft.
100 millió Ft.

Tudod mi a különbség a homoszexuális és a köcsög között?
100 millió Ft.
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
100 millió Ft.

Az köcsög te kis maclac!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha! Értem!!!
Ha mindeki ezt tenné, akkor tele lenne miden topik->

Aha! Értem!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

ha kell, életem végéig várok rád, de igyekszem egy óra múlva a tiedé lenni, válni......mmm...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jó, mert jövök, megyek...
kb egy óra múlva ok?
kb egy óra múlva ok?