1858-as hozzászólásom első mondatát visszavonom. "Nem szeretlek, csak elvisellek és jókat mosolygok magamban, hogy egy viszonylag értelmes és művelt emberbe, hogy férhet bele ennyi rosszindulat, feltünési vágy, maró sósav, véres erőszak és többszőrös személyiségi vazar-halmaz!"
Ha nem provokálnak, akkor nálam is minden OK.
És a kismalac egyédes komájaként iskolapéldáját hozod a rosszul értelmezett betyárbecsületnek. Sajnálatos, mert az objektivitás rovására megy.ÜdvKatinka
Ha nem provokálnak, akkor nálam is minden OK.
És a kismalac egyédes komájaként iskolapéldáját hozod a rosszul értelmezett betyárbecsületnek. Sajnálatos, mert az objektivitás rovására megy.ÜdvKatinka
Te is. Pont.
Viszont az ártán jobban hízik, és ezáltal jobb a húsa is.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 13. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 20:13

Igen, a műtéted után!!! Hát, mit mondjak....? Elég ramatyul néznek ki a golyóid a tálcán!

Igen, a műtéted után!!! Hát, mit mondjak....? Elég ramatyul néznek ki a golyóid a tálcán!

"(pedig néha nem érdemled meg)"(idézet értelme[zhete]tlen elszólásaid tárházából)

Szép estvét és gyönyörű hétvégét mindenkinek! ÜdvKatinka
Örömmel konstatálom, hogy milyen jóízűen jubilál a "Triumvirátus"....Könnyedén, csipőből...:)))). Csak így tovább, kedveskéim!

Erről beszéltem (#1827) és továbbra is fenntartom. Te meg folyton megerősítesz...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked? Arc? Ugyan már.... :)))))
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
VIP

(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Romlik a "magyarázataid" szinvonala...
Vagy sohasem volt???
Vagy sohasem volt???

Azt hittem az Én arcomon vastag bőr van...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy sohasem volt???
Vagy sohasem volt???

Vagy sohasem volt???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 14:57
Vagy sohasem volt???

Na, ugye megmondtam, hogy rá lehet venni az embereket a "toplista-javítás"-ra! Csak így tovább!

Na, ugye megmondtam, hogy rá lehet venni az embereket a "toplista-javítás"-ra! Csak így tovább!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Az önmagadnak szóló szentbeszédedet címezted nekem, máskor légy figyelmesebb, kedves harlot...

Olyan nehéz vele összeveszni...

Az önmagadnak szóló szentbeszédedet címezted nekem, máskor légy figyelmesebb, kedves harlot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 14:48

VIP

Tegyél meg nekem valamit! Ne mosolyogj és ne integess a nekem szóló hsz-eid végén. Halálra idegesít ez az álszentség...
A másik: a belekontárkodás címszó definíciója alatt a szótárban ezt találtam: Katicika.
Bort iszunk, vizet prédikálunk???
A másik: a belekontárkodás címszó definíciója alatt a szótárban ezt találtam: Katicika.
Bort iszunk, vizet prédikálunk???