ha fent nevezett aszzonyszemély tomné, akkor valószínűleg rendelkezik annyi intellektussal, hogy megértse: a részemről megnevezett kívánság az általános női irigység kategóriát képezi (hiszen ki ne vágyna arra az érzésre, amikor nők ezrei lihegnek uruk nyakába, miközben annak szíve csak az övéké) és büszkén viseli majd a továbbiakban is a tomné nevet, melyre én pusztán plátóilag pályáznék...leginkább azért, mert én is ...né vagyok
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 08:56
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ne, ezt az egyet ne próbáld: ha M*****dr tudomást szerez ebbéli szánékodról, legjobb esetben nyaktilolás, de mindenképpen a sírás-rívás, fogaknak csikorgatása ezerszázalékosan biztosított! :))))
Szegény Tom, felkötheti a gatyát!!! :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:38
ha fent nevezett aszzonyszemély tomné, akkor valószínűleg rendelkezik annyi intellektussal, hogy megértse: a részemről megnevezett kívánság az általános női irigység kategóriát képezi (hiszen ki ne vágyna arra az érzésre, amikor nők ezrei lihegnek uruk nyakába, miközben annak szíve csak az övéké) és büszkén viseli majd a továbbiakban is a tomné nevet, melyre én pusztán plátóilag pályáznék...leginkább azért, mert én is ...né vagyok
nincs is annyi levem
Ez meg mi itten e?
Jöttem egyet gondolkodni és lazulni, de semmi sem jutott eszembe!
FIGYELEM!
Remek PONTSZERZÉSI lehetőség a PÉNISZ-MONOLÓGOK c. topicban!
Mindössze két egyszerű kérdésre kell röviden válaszolni:
MIT VISELNE A PÉNISZED, HA FELÖLTÖZNE?
MIT MONDANA A PÉNISZED, HA BESZÉLNI TUDNA?
ez a pontszerzésesdi sztem semmire nem jó :D amire összegyüjtesz 5000 pontot hogy meglegyen az 1 hónap VIP addig 3 hónapra legalább kell sms-t küldeni :))
Eléggé lesűlyedt a topik. Ideje egy kicsit felhozni!
Tényleg nincs meg a nappalis topic?
Nappalis topik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 00:04
Törölt felhasználó (368273)
Tényleg nincs meg a nappalis topic?
Az este lehangoló.....
A GG és én...ÉN és a gg...
Ezen már csak egy jó és kiadós alvás segíthet...
Jó éjt kelyhecske.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 22:29
Törölt felhasználó (368273)
Az este lehangoló.....
Kedves vagy, köszönöm!
Jó éjt neked is. (Ez egy válasz Pilu- üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt neked is. (Ez egy válasz Pilu- üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Már szinte elavult a topic! Élesszük egy kicsit fel!

Ne avuljon el! :)))))
buli most szombaton, részletek Audrey szobája
Most a haja nagy, vagy a melle kicsi? :D
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Te vagy a képen Katinka?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, csak innen baloldalról szoktam belinkelni egy-egy szerkesztett fotót...

riska

mamaci1
Penny