A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1729   2006. 12. 12. kedd 09:20
gonoszKismalac gonoszKismalac
Kit érdekel???
Gyökerek mindig lesznek és akkor jön a hős gonoszKismalac és megvéd benneteket. bohoc bohoc bohoc mf2 mf2 mf2 vigyor1
#1728   2006. 12. 11. hétfő 18:37
DrAnthony DrAnthony VIP
Mééé csak a nicknévtől? A fórumtól miért nem??? :) Ne megyek, lelövöm magam... :)
#1727   2006. 12. 11. hétfő 17:45
X Törölt felhasználó (7767)
#1726   2006. 12. 11. hétfő 17:44
#1725   2006. 12. 11. hétfő 17:39
Mindenesetre, ez telitalálat! boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 11. hétfő 17:38

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Na, hogy lehet offolni az OFF TOPIC-ot? vigyor2 wave
#1724   2006. 12. 11. hétfő 17:38

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Na, hogy lehet offolni az OFF TOPIC-ot? vigyor2 wave
#1723   2006. 12. 11. hétfő 17:28
édespille édespille
jaj
#1722   2006. 12. 11. hétfő 16:24
édespille édespille
kedves alina. a "kianagyobbmagyarozást" tessék elfelejteni itten. nem helyénvaló ez a meglátás.
#1721   2006. 12. 11. hétfő 13:22
para11 para11
Azt hiszem,ilyen rövid idö alatt még senkinek a Fórum történetében nem sikerült ennyire magútáltania magat mint Alinának.
Ez is egy "rekord"!
#1720   2006. 12. 11. hétfő 10:41
Nem azzal van a bajom, hogy kötekedik, mert az néha velem is előszokott fordulni, de a hazudozást NEM tudom tolerálni!!! gun gun gun felkialtas felkialtas felkialtas mf2 mf2 mf2
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 09:32
Sokáig gondolkoztam, frászkarikát gondolkoztam sokat..., hogy beleszóljak olyan dologba, amihez semmi közöm, de ha Katicika megteheti, akkor Én miért ne...

Rövid leszek: TILTS LE A PICSÁBA Tom ezt az Alinának nevezett fekáliamixert, MERT NEM KELL A FELESLEGES CIGÁNYKODÁS!!!

OFF. felkialtas felkialtas felkialtas ejnye1 ejnye1 ejnye1 ejnye1 gonosz3 gonosz3 gonosz3 mf2 mf2 mf2 vigyor1
#1719   2006. 12. 11. hétfő 09:32
Sokáig gondolkoztam, frászkarikát gondolkoztam sokat..., hogy beleszóljak olyan dologba, amihez semmi közöm, de ha Katicika megteheti, akkor Én miért ne...

Rövid leszek: TILTS LE A PICSÁBA Tom ezt az Alinának nevezett fekáliamixert, MERT NEM KELL A FELESLEGES CIGÁNYKODÁS!!!

OFF. felkialtas felkialtas felkialtas ejnye1 ejnye1 ejnye1 ejnye1 gonosz3 gonosz3 gonosz3 mf2 mf2 mf2 vigyor1
#1718   2006. 12. 11. hétfő 07:38
adamowo adamowo
Toni Alina hívjátok fel egymást telefonon, Szép jövője lehet még kapcsolatotoknak!
De ne itt könyörgöm!
#1717   2006. 12. 11. hétfő 00:08
DrAnthony DrAnthony VIP
Az én értelmi szintemet szerintem eléggé levágta mindenki. Mert az legalább van. Ellentétben a te értelmetlenségi szinteddel. Hsz-eid primitivizmusa csak téged minősít, s lassan szánakozva gondolnak rád... Akinek már csak ennyi maradt... Szegény... Tényleg, csak sajnálni tudlak. Erőtlen, sótlan, vérszegény minden, amit művelsz, s ha ez nem megy, jön a gusztustalan szitkozódás. Nesze neked! Ügyes!

Szóval maradjunk annyiban, hazugságaiddal kőkeményen felsültél, s ezen nincs mit szépítgetni. Lehet utána mocskolódni, primitíven szemétkedni, de az sajna csak annak a jele, hogy belebuktál egy hazugságba, és próbálod menteni a menthetőt, de sajna, nem sikerül, csak újabb baromságot csinálsz.

Erről ennyit. Szánalmas vagy... Szánnivaló...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 23:05
Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Sokan latjak "ertelmisegi szintedet"
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
#1716   2006. 12. 10. vasárnap 23:05
Alina Alina
Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Sokan latjak "ertelmisegi szintedet"
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:47
Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.

Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
#1715   2006. 12. 10. vasárnap 22:47
DrAnthony DrAnthony VIP
Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.

Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:43
Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
#1714   2006. 12. 10. vasárnap 22:43
Alina Alina
Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:21
Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Alina, anyanyelved, a lovári nyelv nem tartozik a magyar nyelv "kategóriájába".

Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...

"Magyarságod" csak úgy süt hozzászólásaidból!

Szánalmas...
#1713   2006. 12. 10. vasárnap 22:21
DrAnthony DrAnthony VIP
Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Alina, anyanyelved, a lovári nyelv nem tartozik a magyar nyelv "kategóriájába".

Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...

"Magyarságod" csak úgy süt hozzászólásaidból!

Szánalmas...
#1712   2006. 12. 10. vasárnap 22:16
Alina Alina
Az igazsag nagyon fajhat....ne az Alina nevet nezd...a hozzaszolast magat.
Amit ertelmetlennek,nem magyarnak titulalsz,nicknevemböl kiindulva!
Magyarabb vagyok mint egesz ismeretsegi köröd,csak en ertelek teged,te meg engem nem...
Es nem nem en szenvedek Nyelvi hianyban!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:03
Lassan én kérek magamra egy 48 órás "ban"-t,mert ha Alina még egyszer mocskolódik velem, feltehetően tiltást érő visszaszólást fogok elengedni!
#1711   2006. 12. 10. vasárnap 22:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Óhhh, jöjjenek még a hamis vádak: Az előbb (belebuktál, nem volt igaz, hazug volt) azt állítottad, hogy az Igéző női tekintetek rovatba is kitárt puncit teszek fel. Nem volt igaz.
Most megint bebuktad a hülyeséged, ha visszanézed, népünk egyszerű gyermeke, láthatod, hogy az emberek azért és akkor szóltak, amikor rossz beálítás miatt egyáltalán nem jelentek meg a képeim. Amióta javítottam a dolgon, soha senki nem szólt amiatt, hogy lassú lenne a képeim megjelenése, és a képet tartalmi minősége miatt is többnyire pozitív jelzéseket kapok, töredéke az, akinek nem tezsik. Magyarul ez sem jött be, ez is hamis, hazug vád volt!
Abban lehet valami, hogy az egered többet tud az én felszerelésemnél, főleg, ha azt használod esti masztijaidhoz... :)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:08
"- Azokat a topicokat ne nézd meg"--Mar riaszto ahol Dr. Tonit latok...Tudom elöre minden kep megjelenik rukacuka...a tied nem...mar annyian szoltak,de hiaba huzza ki az ember a fejed a pad alol..
Hidd el az egerem többet tud mint az egesz felszerelesed...
#1710   2006. 12. 10. vasárnap 22:08
Alina Alina
"- Azokat a topicokat ne nézd meg"--Mar riaszto ahol Dr. Tonit latok...Tudom elöre minden kep megjelenik rukacuka...a tied nem...mar annyian szoltak,de hiaba huzza ki az ember a fejed a pad alol..
Hidd el az egerem többet tud mint az egesz felszerelesed...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:09
Az a baj, Kedves Alina, hogy roppant hülyeségeket beszélsz. Bár nem emlékeztem, hogy tettem-e volna fel az "Igéző női tekintetek" topic-ba kifordított puncit, de leellenőriztem, oda még olyan képet sem tettem fel, ahol látszana a nő szeméremdombja. Javíts ki, ha nincs igazam és írd már ide kérlek annak a hozzászólásomnak a számát! Ha nem írod, akkor sajna beismered, szavahihetetlen vagy és ármánykodsz, rosszindulatúan vádaskodsz.

"Kifordított" puncis képet a "Pink" topicomba valóban helyezek fel. Bár feltehetően elkerülte a figyelmedet, EZ EGY SZEXUÁLIS TARTALMÚ WEB-SITE, ugyanilyen tartalmú Fórummal. Ha sérti szemed az ilyesmi:

- Ne látogasd az oldalt (an blokk)
- Azokat a topicokat ne nézd meg!

Megint csak kötözködsz, ráadásul igazad sincs. A képek felhelyezése meg alapvetően hsz-pótló, pontínságes időkben. Ha ezt sem fogod fel, akkor...

Ja, ja 5 perc, míg 1 kép bejön, akkor valóban le kellene cserélni az 26,6-os modemet valami gyorsabbra, vagy ne mobilon keresztül nyomd! De ez sem az én hibám, nekem speciel 1 mp alatt bejön.

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!