Kit érdekel???
Gyökerek mindig lesznek és akkor jön a hős gonoszKismalac és megvéd benneteket.
Gyökerek mindig lesznek és akkor jön a hős gonoszKismalac és megvéd benneteket.

Mééé csak a nicknévtől? A fórumtól miért nem??? :) Ne megyek, lelövöm magam... :)

Mindenesetre, ez telitalálat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:38

Na, hogy lehet offolni az OFF TOPIC-ot?

Törölt felhasználó (7767)

jaj
kedves alina. a "kianagyobbmagyarozást" tessék elfelejteni itten. nem helyénvaló ez a meglátás.
Azt hiszem,ilyen rövid idö alatt még senkinek a Fórum történetében nem sikerült ennyire magútáltania magat mint Alinának.
Ez is egy "rekord"!
Ez is egy "rekord"!
Nem azzal van a bajom, hogy kötekedik, mert az néha velem is előszokott fordulni, de a hazudozást NEM tudom tolerálni!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 09:32

Sokáig gondolkoztam, frászkarikát gondolkoztam sokat..., hogy beleszóljak olyan dologba, amihez semmi közöm, de ha Katicika megteheti, akkor Én miért ne...
Rövid leszek: TILTS LE A PICSÁBA Tom ezt az Alinának nevezett fekáliamixert, MERT NEM KELL A FELESLEGES CIGÁNYKODÁS!!!
OFF.
Rövid leszek: TILTS LE A PICSÁBA Tom ezt az Alinának nevezett fekáliamixert, MERT NEM KELL A FELESLEGES CIGÁNYKODÁS!!!
OFF.

Sokáig gondolkoztam, frászkarikát gondolkoztam sokat..., hogy beleszóljak olyan dologba, amihez semmi közöm, de ha Katicika megteheti, akkor Én miért ne...
OFF.
OFF.

Toni Alina hívjátok fel egymást telefonon, Szép jövője lehet még kapcsolatotoknak!
De ne itt könyörgöm!
De ne itt könyörgöm!
Az én értelmi szintemet szerintem eléggé levágta mindenki. Mert az legalább van. Ellentétben a te értelmetlenségi szinteddel. Hsz-eid primitivizmusa csak téged minősít, s lassan szánakozva gondolnak rád... Akinek már csak ennyi maradt... Szegény... Tényleg, csak sajnálni tudlak. Erőtlen, sótlan, vérszegény minden, amit művelsz, s ha ez nem megy, jön a gusztustalan szitkozódás. Nesze neked! Ügyes!
Szóval maradjunk annyiban, hazugságaiddal kőkeményen felsültél, s ezen nincs mit szépítgetni. Lehet utána mocskolódni, primitíven szemétkedni, de az sajna csak annak a jele, hogy belebuktál egy hazugságba, és próbálod menteni a menthetőt, de sajna, nem sikerül, csak újabb baromságot csinálsz.
Erről ennyit. Szánalmas vagy... Szánnivaló... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 23:05
Szóval maradjunk annyiban, hazugságaiddal kőkeményen felsültél, s ezen nincs mit szépítgetni. Lehet utána mocskolódni, primitíven szemétkedni, de az sajna csak annak a jele, hogy belebuktál egy hazugságba, és próbálod menteni a menthetőt, de sajna, nem sikerül, csak újabb baromságot csinálsz.
Erről ennyit. Szánalmas vagy... Szánnivaló... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Sokan latjak "ertelmisegi szintedet"
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:47
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:43
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:21

Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Alina, anyanyelved, a lovári nyelv nem tartozik a magyar nyelv "kategóriájába".
Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...
"Magyarságod" csak úgy süt hozzászólásaidból!
Szánalmas...
Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...
Szánalmas...
Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Szánalmas...
Szánalmas...
Az igazsag nagyon fajhat....ne az Alina nevet nezd...a hozzaszolast magat.
Amit ertelmetlennek,nem magyarnak titulalsz,nicknevemböl kiindulva!
Magyarabb vagyok mint egesz ismeretsegi köröd,csak en ertelek teged,te meg engem nem...
Es nem nem en szenvedek Nyelvi hianyban! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:03
Amit ertelmetlennek,nem magyarnak titulalsz,nicknevemböl kiindulva!
Magyarabb vagyok mint egesz ismeretsegi köröd,csak en ertelek teged,te meg engem nem...
Es nem nem en szenvedek Nyelvi hianyban! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Lassan én kérek magamra egy 48 órás "ban"-t,mert ha Alina még egyszer mocskolódik velem, feltehetően tiltást érő visszaszólást fogok elengedni!
Óhhh, jöjjenek még a hamis vádak: Az előbb (belebuktál, nem volt igaz, hazug volt) azt állítottad, hogy az Igéző női tekintetek rovatba is kitárt puncit teszek fel. Nem volt igaz.
Most megint bebuktad a hülyeséged, ha visszanézed, népünk egyszerű gyermeke, láthatod, hogy az emberek azért és akkor szóltak, amikor rossz beálítás miatt egyáltalán nem jelentek meg a képeim. Amióta javítottam a dolgon, soha senki nem szólt amiatt, hogy lassú lenne a képeim megjelenése, és a képet tartalmi minősége miatt is többnyire pozitív jelzéseket kapok, töredéke az, akinek nem tezsik. Magyarul ez sem jött be, ez is hamis, hazug vád volt!
Abban lehet valami, hogy az egered többet tud az én felszerelésemnél, főleg, ha azt használod esti masztijaidhoz... :) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:08
Most megint bebuktad a hülyeséged, ha visszanézed, népünk egyszerű gyermeke, láthatod, hogy az emberek azért és akkor szóltak, amikor rossz beálítás miatt egyáltalán nem jelentek meg a képeim. Amióta javítottam a dolgon, soha senki nem szólt amiatt, hogy lassú lenne a képeim megjelenése, és a képet tartalmi minősége miatt is többnyire pozitív jelzéseket kapok, töredéke az, akinek nem tezsik. Magyarul ez sem jött be, ez is hamis, hazug vád volt!
Abban lehet valami, hogy az egered többet tud az én felszerelésemnél, főleg, ha azt használod esti masztijaidhoz... :) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

"- Azokat a topicokat ne nézd meg"--Mar riaszto ahol Dr. Tonit latok...Tudom elöre minden kep megjelenik rukacuka...a tied nem...mar annyian szoltak,de hiaba huzza ki az ember a fejed a pad alol..
Hidd el az egerem többet tud mint az egesz felszerelesed...
"- Azokat a topicokat ne nézd meg"--Mar riaszto ahol Dr. Tonit latok...Tudom elöre minden kep megjelenik rukacuka...a tied nem...mar annyian szoltak,de hiaba huzza ki az ember a fejed a pad alol..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:09
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj, Kedves Alina, hogy roppant hülyeségeket beszélsz. Bár nem emlékeztem, hogy tettem-e volna fel az "Igéző női tekintetek" topic-ba kifordított puncit, de leellenőriztem, oda még olyan képet sem tettem fel, ahol látszana a nő szeméremdombja. Javíts ki, ha nincs igazam és írd már ide kérlek annak a hozzászólásomnak a számát! Ha nem írod, akkor sajna beismered, szavahihetetlen vagy és ármánykodsz, rosszindulatúan vádaskodsz.
"Kifordított" puncis képet a "Pink" topicomba valóban helyezek fel. Bár feltehetően elkerülte a figyelmedet, EZ EGY SZEXUÁLIS TARTALMÚ WEB-SITE, ugyanilyen tartalmú Fórummal. Ha sérti szemed az ilyesmi:
- Ne látogasd az oldalt (an blokk)
- Azokat a topicokat ne nézd meg!
Megint csak kötözködsz, ráadásul igazad sincs. A képek felhelyezése meg alapvetően hsz-pótló, pontínságes időkben. Ha ezt sem fogod fel, akkor...
Ja, ja 5 perc, míg 1 kép bejön, akkor valóban le kellene cserélni az 26,6-os modemet valami gyorsabbra, vagy ne mobilon keresztül nyomd! De ez sem az én hibám, nekem speciel 1 mp alatt bejön.
"Kifordított" puncis képet a "Pink" topicomba valóban helyezek fel. Bár feltehetően elkerülte a figyelmedet, EZ EGY SZEXUÁLIS TARTALMÚ WEB-SITE, ugyanilyen tartalmú Fórummal. Ha sérti szemed az ilyesmi:
- Ne látogasd az oldalt (an blokk)
- Azokat a topicokat ne nézd meg!
Megint csak kötözködsz, ráadásul igazad sincs. A képek felhelyezése meg alapvetően hsz-pótló, pontínságes időkben. Ha ezt sem fogod fel, akkor...
Ja, ja 5 perc, míg 1 kép bejön, akkor valóban le kellene cserélni az 26,6-os modemet valami gyorsabbra, vagy ne mobilon keresztül nyomd! De ez sem az én hibám, nekem speciel 1 mp alatt bejön.