ezután egyenes út vezet ehhez:
Na és a völgye is megy??
Tegyeföl a kezét aki meg tudja még!
És az orrod hegyét??
HÁt majd az élet oktat téged kicsávóó.Én tuti nem, mert ijen hülyetanitványt keveset lehetne találni.Na menyé ozt tuningojá vazeg.
Nyíregyháza-Szolnoki Olaj KK, 1. félidő: 27 - 32!! Yesss, vezetünk!!!
nem vagyok egyedül, aki nem tudta!
amúgy MSN-ben is pont ez a szar, hogy hiába vannak hangulatjelek, a valós érzelmet nem lehet egyikkel sem kifejezni!
amúgy MSN-ben is pont ez a szar, hogy hiába vannak hangulatjelek, a valós érzelmet nem lehet egyikkel sem kifejezni!
Talán akkor gondolkoznod kéne egy kicsit ,hogy bened van a hiba.Egyébként mi az a "szvsz".
Ha ez igy lesz képet rakjatok fel rola.
egy kibaszott felkiáltójelen idegesíted magad! elég stresszes életed lehet! egyébként kössz az infót az szvsz-el kapcsolatban, én nem tudtam mit jelent, mert eddig még nem találkoztam vele! és nem hiszem magam jobbnak senkinél! de amit én írok majdnem mindenki félre értelmezi, közben semmi ártó nincs benne. Zombiee@-val is így vannak sokkan, pedig ő még nálam is durvább szokott lenni!
Egyébként semmi bajom nem lenne dáko öcsivel cs kár hogy ijen okoska. Eszméletlen jokat röhögök a hszein.
Kössszzz! Kiléptem!!!
Azt már megfigyeltem, hogy neked sem épp kedvenced dako... Na, gyerekek, én mentem Olajmeccset nézni, 18.00. és kezdődik, HAJRÁ OLAJ!!! Nektek meg jó vitázást, pedig sztem (sőt: szvsz!!
) ti is inkább néznétek vagy valami hasonló! Csa!!
) ti is inkább néznétek vagy valami hasonló! Csa!!
Az tuti mert egy kis p.... vagy.
én elismerem, hogy nem vagyok jobb mint más! de tőled különb vagyok, akármit is mondasz! nem nézlek semmibe, akármennyi idős is vagy! arra a kérdésemre nem akarsz válaszolni, hogy az a kurva szvsz mit jelent, mert én nem tudom, de te folyamatosan használod! ennyire nagynak hiszed magad, hogy magadnak megtartod a kitalált szavad jelentését! kabbe pöcs! ha a vamzerkodásommal és a felkiáltójelemmel gondod van, akkor szólj nyugodtan az ADMIN-oknak! nyugi te sem vagy különb, de te el sem ismered! jellemtelen vagy!
Ja és azt el felejtetted tisztelt homepictures ,hog a falu bikája a töbiek basznak ö meg bőg.
Gyerekek, épp be akartam szúrni ide, hogy a szoljon.hu portálon a Szolnoki Olajbányász Nyíregyháza elleni kosármeccse lesz online, nézzétek és Hajrá Olaj!!!
az szvsz-t meg használod csak a jelentését te magad nem mondod el! ennyit érsz! kérdeznek valamit és azt hiszed személyed elleni támadás volt!
hééé homi! nem kell 20 oldalt írni rólam! azt hiszed vagy valaki! kinek hiszed magad? csak azért mert írok neked vissza, akkor már dedós vagyok! azt hiszed ettől betojok tőled! ha nem tetszik valami úgyis megmondom! és különben is te vagy dedós, mert minden szarnak nagy feneket kerítesz, közben meg a pofádra kellene egy izzadt szőrős segg! és nem sértődök be azon amit írsz, mert egy jellemtelen "ember" vagy!
Haggyámá daki, ilyen testem még nekem is van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 18:00
Törölt felhasználó (69371)

riska

1kisördög