jótékonykodni?akkor hol marad az önzés örörme?

nem jöttél még rá,hogy sok pénz károsan hat az emberek jellemére és izlésére?
jah! rájöttem mire való a középső ujjam! :)

én őszinte leszek! engem sosem érdekeltekj a humán dolgok, így a történelem sem! bár az egyiptomi fáraók érdekeltek, meg amerika felfedezése, meg a világháborúk, de a többi nem igazán!
de nem régiben igen csak mai volt :)))
itt nem politizálunk

pont rád gondoltam mikor ezt írtam! és én hiszem magam mindenkinél feljebb valónak? hehehe!!!
van ilyen topic itt! oda is be lehet írni, akkor lehet cselekednek! szia!
Oké! Csak a figyelmedet szerettem volna felhívni a sorozatra,mert ha nem tesznek valamit akkor más
címet kell adni!
Mondjuk:Lopott képek.
Szia!
címet kell adni!
Mondjuk:Lopott képek.
Szia!
én a csajra írtam aki a képeken van! én nem a user-t dicsérem sose, hanem azokat, akik a képen vannak! persze ha maga az user van a képen, akkor az más! sajna nagyon sok kamu kép van, ez sokon látszik is, már maga a kép minősége is árulkodik! egyébként nem biztos, hogy kap érte pontokat, ugyanis nem mindenki kap! és ha kiderül valami, akkor simán vissza vonják a pontokat!
Csak azért irtam,mert engem feháborit az ilyen
pofátlan képlopás! Nekem az jöttle,hogy te itt figyeled ki vadászik pontokra,de ott dicsérő mondatokat irsz egy patkány sorozatára!
pofátlan képlopás! Nekem az jöttle,hogy te itt figyeled ki vadászik pontokra,de ott dicsérő mondatokat irsz egy patkány sorozatára!
sorry gyagya vagyok! tudod itt egyes emberek tönkreteszik az ember elméjét! úgy is mondhatni, hogy a szintjükre süllyedek! :)
pontosan
jah most esett le! én nem tudom, hogy honnan vannak a képek! azoknak nem járok utána! sorry! kicsit mostanában nehezen értelmezem a dolgokat! arra gondoltál igaz, hogy ott is vadásznom kellene az ügyfelekre? :)))
Tévedsz,én csak a Fórum-hozzászólásokat szoktam nézegetni! Nem ismerem azt a bizonyos Gabit!
A képek lopottak a Pina.hu oldalán megnézheted.
Csak okosan irj ! Téged minősít! Azok alapján
ahogy válaszoltál kezeltetned kellene magad!
A képek lopottak a Pina.hu oldalán megnézheted.
Csak okosan irj ! Téged minősít! Azok alapján
ahogy válaszoltál kezeltetned kellene magad!
vagy nem értelek igazán mi a faszt beszélsz! másrészt a képeket Gabi tette fel és most Te írsz helyette? vagy két nick-ed van?
apád fasza vadászik!

Csak azért irtam neked,mert itt /Fórum/ vadászol a pontvadászokra,ott nem érdekel.
arra írtam, amelyik az elején van