Angoltanárt keresek Budapesten, srác személyében.
Sziasztok! Nyílászáró beszerzésében és beépítésben tudok segíteni, redőny beszerzés és szerelés is. Kisebb kőműves munkák, festés, laminált padló rakás stb.. Egyedülálló hölgyeknek és pároknak! Borsod- Szabolcs- Hajdú megye!
Jakuzzit vennénk

Sziasztok! Nyílászáró beszerzésében és beépítésben tudok segíteni, redőny beszerzés és szerelés is. Kisebb kőműves munkák, festés, laminált padló rakás stb.. Egyedülálló hölgyeknek és pároknak
Fiatal, egyedülálló lány részére, exkluzív lakásba, szoba Bécsben! Akár hosszú távon lakhatás!
Redőny javítás szerelés! Ápolt normális jóképű férfi , hölgynek, párnak segítene, ha probléma van. Képeim vannak fent írjatok bizalommal!
Nehezen de elintéztem, hogy hétfő nem legyen munkanap. Férfiak tartoztok egy itallal nők egy kis kedvességgel.

Villanyszerelés, Eger és környékén, párok vagy hölgyek részére.
Keresek hőlgyet aki maszőrkődéshez ért. Privátba irj
Villanyszerelést vállalok, hölgyeknél Debrecen és környéke!
Siasztok.. Balaton keresek 1-2 estere szallast, főleg északi part...ha érdekes lehet, cserébe 0-24 hasznlahato vagyok.... francia..takariítás..
Sziasztok Veszprém Vas megyében lakás felújitás kisebb ház körüli munkát válllalok párok hölgyek jelenkezését várom hetero alapon
Bács Kiskun megyébe festőt keres valaki?
sziasztok. laptop érdekel valakit Keszthely környékén? lányok, anyukák? orálért cserébe?
Siasztok.. Balaton keresek 1-2 estere szallast, főleg északi part...ha érdekes lehet, cserébe 0-24 hasznlahato vagyok.... francia..takariítás..
Házkörüli munkába segítek hölgynek illetve párnak! Kisebb kőműves munkák, festés, laminált padló lerakás stb. Borsod és Szabolcs megye!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik hölgy tulajdonosukat Bp-en. Pár kép ízelítőül az adatlapomon, még több privátban. Csere masszázsra is

Szívesen segítek bármilyen házi munkába lányoknak hölgyeknek
sziasztok. laptop érdekel valakit Keszthely környékén? lányok, anyukák? orálért cserébe?
Redőny szerelés, javítás hölgyeknek! Szabolcs és Borsod megye