Borsodban villanyszerelést vállalok számlaképesen.
Baranya megyében Villány szerelés, festés, hazkorüli munkát vállalok ....
Szobafestőt valaki esetleg keres Borsod megyében?
Valaki jövő héten délelőtt esetleg kora délután megy Bp-re Győrből? fizetés természetben.
Belső üzenetben írj esetleg email megadásával
Belső üzenetben írj esetleg email megadásával
Szia. Írtam privátban neked....
Szia. Írtam privátban neked....
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:52

Sziasztok!
Fürdőszobai csempézéshez keresek segítséget. Kb 1 nm3 inkább csak javítás.
Fizetés megbeszélés alapján.
Fürdőszobai csempézéshez keresek segítséget. Kb 1 nm3 inkább csak javítás.
Fizetés megbeszélés alapján.
Hello. Úgy mondjuk nehéz sikerrel járni, hogy aki ír Neked és segítene, ellenszolgáltatás nélkül is, annak se írsz vissza… El kellene dönteni, hogy szerepjátékozni akarsz, vagy fehér falat
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 17. vasárnap 08:22

Sziasztok.. nem igazan jarok itt sok sikerrel... festőt is még keresek illetve mobilkklima kitisztitására (nyárra felkészítés): Bp...a héten.
Sziasztok.. nem igazan jarok itt sok sikerrel... festőt is még keresek illetve mobilkklima kitisztitására (nyárra felkészítés): Bp...a héten.
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Villanyszerelést vállalok, Eger és környékén, párok vagy hölgyek részére. Fizetést megbeszéljük
Kisebb beázott rész helyreállításához keresek szakembert, Kecskemét-szolnok között.
Érett hölgynek asztalos ház körüli múnkába segítene a férj Nyíregyháza
Sziasztok autó szerelés, lakatos munkát vállalna a férjem, Kecskemét Szolnok között
Sziasztok!
Asztalos vagy kerti munkára keresek pasit aki tudna segíteni.Uni/passzív vagyok!Természetben fizetek!Írjatok privátban!
Asztalos vagy kerti munkára keresek pasit aki tudna segíteni.Uni/passzív vagyok!Természetben fizetek!Írjatok privátban!
Hölgyeket, párokat fotóznék, keress bizalommal
Sziasztok, ha valakinek profi asztalosra lenne szüksége, keressetek privátban.
Nyaralókban, hétvégi házaban vállalok földi és műholdas antenna beállítást felrakást, wifi beállítast, kisebb villanyszerelest
Streaptease? Tábla csokiért?

sziasztok, Keszthelytől 10km-re titkos találkákra van egy kiadó kis hegyi házikó. ha valakit érdekel keressen privátban. megegyezés szerint.1-1órára kiadó.
Sziasztok! Ma megyek Székesfehérvárról Pécsre 14 órakor indulok. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek.