Sziasztok. Borsodban autószerelést vállalok! Minden megoldás érdekel!
Meztelen takarítást vállalok hölgyeknél
Szia! Biztos vagy benne hogy cserélni kell? Lehet hogy csak egy kondenzátor ment ki, ami filléres költség egy új panellhez képest.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 16:35
Törölt felhasználó (4737085)

Fejér megyében a Velencei tó környékén Viesmann -Vitodens 100 kazánnál panelt kellene cserélni.
Fejér megyében a Velencei tó környékén Viesmann -Vitodens 100 kazánnál panelt kellene cserélni.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Pár kép ízelítőül az adatlapomon, még több privátban. Fizetés természetben

Fodrászt keresek Pécsen, havi 1-2 alkalomra. Természetben fizetek.
Szigetszentmiklos és környékén kerti munkát vállalok! Pasik is jelentkezhetnek.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Helló.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirózàs.olajcsere lányoknak egyedül àlló nőknek.pàroknak keszthely környékéről.minden megbeszélés szerint.anyagàr van csak.de akàr az sem.
Metszés kerti munka ? Miskolc és környéke!
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Valóstínű hogy 1 perces munka csak fel kell tölteni vízzel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 17:49

Kombikazán szerelőt keresek aki el is jön. Jelenleg se fűtésem,se melegvízem nincs.aki decemberben szervízelte angolosan le lépett az országból,úgy gondolta én vagyok ali baba ő meg a negyven rabló.Akik ígérték,hogy jönnek azok maradtak az ígéret földjén.

Fotós munkát vállalok (ez a szakmám) főleg Hajdú-Bihar, Szabolcs és Borsod megyében.
Sziasztok!Klimatisztitast vallalok.Fizetes megbeszeles alapjan
Asus tuf gaming f15 2021 modell gamer laptop keresi gazdáját. Részletekért írj ❤️
Szia És még is Merre élsz?, és milyen készüléked van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kombikazán szerelőt keresek aki el is jön. Jelenleg se fűtésem,se melegvízem nincs.aki decemberben szervízelte angolosan le lépett az országból,úgy gondolta én vagyok ali baba ő meg a negyven rabló.Akik ígérték,hogy jönnek azok maradtak az ígéret földjén.

Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak.
Szia! Sajnos igen. ☹️
(Ez egy válasz fuckanal33 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam!

Sziasztok. Kisebb festést vállalok pároknak, hölgyeknek Heves , Jász-Nagykun-Szolnok környékén. Hétvégente érek rá