Sziasztok! 1dines autórádiót keresek Szolnok kkén . Árat megbeszeljük. Írj privben.
Szombaton reggel vagy kora délelőtt valaki Győrből Bp-re megy? privát üzenetben keress
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Diszkreten! Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Sziasztok!
Az oldalról kaptam már segítséget, és ezért gondoltam, hogy újra megprobalom. Sajnos újra kocsi nélkül maradtam. Sajnos a munkába járás őz elengedhetetlen. Ha valakinek lehetősége van segíteni, kérem vegye fel velem privátba a kapcsolatot. Természetesen nem ingyen kívánom.
Az oldalról kaptam már segítséget, és ezért gondoltam, hogy újra megprobalom. Sajnos újra kocsi nélkül maradtam. Sajnos a munkába járás őz elengedhetetlen. Ha valakinek lehetősége van segíteni, kérem vegye fel velem privátba a kapcsolatot. Természetesen nem ingyen kívánom.
Erős kezű férdiként Budapesten hölgyet vagy pár női tagját masszíroznám vagy bármi másban is segíthetek. Napközben is ráérek. Fizetés természetben
Sziasztok! Fejér-megyében segítenék hölgyeknek. Ház körüli munkában,bevásárlás,fuvarozás.Magas,ferfias vagyok!
Szobafestőként munkát vállalok Hölgyeknek és Pároknak. Szerencs és Sárospatak környékén.
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Itt a tavasz, hölgyeknek szervizelném, fűnyíró és egyéb kertigépeit,ha szimpik vagyunk egymásnak akkor a hölgyet is.(a szervizes) Vecsés és környéke
Budapesten
(Ez egy válasz Dolflang üzenetére (2024. 02. 20. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 19:02

Szívesen fuvarozom hölgyeket Bp illetve Pest környékén. Akár fuvar vagy bevásárlás, kirándulás.....
Fizetés természetben,
Fizetés természetben,
Egyedül álló vagyok. Kiadó szobát vagy lakást keresek! Budapesten.
Szívesen fuvarozom hölgyeket Bp illetve Pest környékén. Akár fuvar vagy bevásárlás, kirándulás.....
Fizetés természetben,
Fizetés természetben,
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Pár kép ízelítőül az adatlapomon, még több privátban

sziasztok. autó fényezés, polírozás ,fényszóró polírozás, olajcsere. Keszthely környékén lányok, párok keressetek bizalommal.
Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére
Miskolci villanyszerelést vállalok hölgyek pároknak Priviben írj
Szép vastag szerszámom van….
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 14:06
Törölt felhasználó (4735624)

Sziasztok.
Budapesti ápolt átlagos pasi vagyok.
Villanyszerelést vállalok Budapesten hölggyeknél vagy párroknàl.
Fizetés természetben.
Szép vastag farkam van…
Fizetés természetben.
Szép vastag farkam van…
Sziasztok.
Fizetés természetben.
Szép vastag farkam van…
Fizetés természetben.
Szép vastag farkam van…
Szia! Milyen távolságon belül keresel párt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 00:31

Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok ! Gyerek felügyeletet vállalnék pároknak pár órára, hogy egy moziba esetleg vagy egy étterembe el tudjanak menni . Természetesen előtte megnéznénk egymást, ismerkednénk és a gyerekekkel is , hogy meg van e a kellő bizalom egymás iránt. 3 gyermekes apuka vagyok így tudom milyen nehéz . Utána egy kellemes fizetés természetben , természetesen ezt is lebeszélve mi fér bele a hölgynek a párnak. Autóval rendelkezem, ápolt és diszkrét férfi vagyok. ( természetesen akár kamerán is figyelheti a pár , hogy a gyerekekre vigyázom, és valóban azt teszem !!!) Ha érdekes lehet egy ismerkedést akár megérhet.