Napi Bécsi ingázásra keresem útitársam
Autószerelőként gépjármű karbantartási munkákat vállalok hölgyeknek. Tatabánya és vonzáskörzete
Van egy megmaradt hibátlan Huawei P9 telóm, eladó. Fizetés a cím szerint. Érdeklődni priviben
Hölgyeknek, pároknak kisebb kőműves munka, lakásfelújítás, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!

Beépithetö sütő. Mosogatógép keresi gazdáját. Külön álló hűtő.. Ugyan itt asztalos munkák hölgynek párnak anyukának. Bútor össze szerelés. Parketta. Gipszkarton ajtó ablak bontás beépites.

Törölt felhasználó (3309832)

Acs es badogos munkat vallalok Pest Heves es Nograd megyeben.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Passzív Bi mazo pasikent, 3-7 perces referencia filmek készítéséhez aktív, nagy és hosszú farkú pasit, vagy ilyen taggal Párt keresek Tolna megyében, Hőgyész és Dombóvár környékén.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Hölgyek illetve párok részére profi klíma karbantartást vállalok, főként Budapest illetve környékén! Igényes diszkrét jó megjelenésű pasiként!
Sziasztok nekem lenne irjatok privibe
Péntek estére vagy szombaton akármikor jó keresünk haverommal párt vagy lányt !
heterok vagyunk
Budapest és környékéről keresünk
30 éves, jófej srácok vagyunk / alítólag
)
heterok vagyunk
Budapest és környékéről keresünk
30 éves, jófej srácok vagyunk / alítólag

Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Budapesten keresnék vízvezeték szerelőt, aki a fürdőben kicserélné a két csaptelepet. Fizetés a téma címe szerint.

Sziasztok telefonra lenne szügségünk fizetés természetbe,ha szeretsz nyalni az már jo pont
Szia Viki, írtam privit.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 13:40

Sziasztok!
Laptopot, tablagepet keresek. Alázatos, nyaloszolgák előnyben.
Budapest
Budapest
Hölgyeknek ügyeskezű ezermestertől segítség. Mindenhez megvan a jo szerszámom.
A javitás, szerelés mellett, a szerepjátékban is benne vagyok. Mellette kisebb villanyszerelési, vívezeték szerelesi munkát is megcsinálok. Háztartasi gép javítást, számítógép karbantartást, masszázst is. Fotóm valós az adatlapomon. Mégegyszer kihangsúlyoznám, csak hölgyeknek! Férfiak érdeklődésére reagálni sem fogok.

Szia írj rám privin. Köszönöm
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 13:40

Sziasztok!
Budapest
Budapest
Sziasztok!
Budapest
Budapest