Kovács Kati koncertre 1 db jegy keresi hölgy gazdáját. 25 ezres jegy.
Autóklíma töltés hölgyeknek pároknak és autó diagnosztika kiszálással is keres privin a részletekért
de van csak a hölgy nagyon ragaszkodik a korosztályhoz
(Ez egy válasz Tippmix30 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 16:56

Szerintem nincs olyan hülye aki lemondana mostanság a jó pénzről egy kis szopàs baszàs miatt...
Sziasztok! Fuvart vállalok 7 szemelyes autommal! Fizetes termeszetbe!

Sziasztok!
A mai napon valakinek van kedve hajózni ? Keszthely környéken vagyok, hölgyekre vagy párra gondoltam.
Írj bátran!
A mai napon valakinek van kedve hajózni ? Keszthely környéken vagyok, hölgyekre vagy párra gondoltam.
Írj bátran!
Keresek hölgy masszőrt, cserébe sokminden, de priviben egyeztetjük. SZSZB megye- Nyíregyháza
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
Gyaloglópad (egyben futópad is) - megkímélt Tunturi T50 2010-es modell … hölgyek, párok … érdeklődni privátban … akik eltudják szállítani Budapestről előnyben
Nekem beleférne
(Ez egy válasz Tippmix30 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 16:56

Szerintem nincs olyan hülye aki lemondana mostanság a jó pénzről egy kis szopàs baszàs miatt...
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:38

Szia!
Nehéz, jófej, 45+-os, ÁPOLT autószerelőt találni.
Itt meg azt gondolom lehetetlen
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
Vízvezeték szerelés,javítás!Korrekt vagyok.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Szívesen hozlak-viszlek, ha szeretnéd. Van még pár darab, van miből válogatni.. fizetés természetben

Helló! Hűtőgép szerelőt keresek Szolnokon.Írj privátban.
Szia.
Írtam privátban (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2025. 06. 11. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 19:23
Írtam privátban (Ez egy válasz remetelány üzenetére (2025. 06. 11. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
Mosógép szerelőt keresnék. Esetleg egy működő automata mosógépet.
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm ha Elolvastad!
Mosógép szerelőt keresnék. Esetleg egy működő automata mosógépet.
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm ha Elolvastad!
Hello klimást keresek tisztításhoz és telepítéshez is! Siófokra..
Ár megegyezés szerint!
Ár megegyezés szerint!
Sziasztok hölgynél párnál kaszálást favágást vállalok fizetés természetben,Komárom Esztergom vármegyei vagyok.
... ne bízd a kocsidat "bárkire"! vidd a megszokott bevált helyre... ha gondolod, én elkísérlek...
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:38

Szia!