Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok..egy darab konnektor meglazult, vissza kellene csavarni (de nincs szigetelt csavarhozóm és nem is próbélkoznek áram alatt), ért valaki hozza, felugrana meghozni? Budapest.. koszi
Kisebb házfelújításra keresek szakembert. Orálozok, nyalok, kényeztetek szimpátia esetén.
Sziasztok, szexi neccruhák keresik új tulajdonosukat belevaló hölgy személyében Bp-en

Téligumira lenne szükséged/tek/autóra keressetek bizalommal fizetés természetben hölgyeknek pároknak is
!

Nyílászárók állapotfelmérése, lehetőségek megbeszélése, Budapest és Szeged között tehát Közép-Magyarország. Részletek privátban
Sziasztok!
32' tv szexért ,vagy csak simán kukkolásért,elvihető hölgynek,párnak.
Jászberény és környéke.
32' tv szexért ,vagy csak simán kukkolásért,elvihető hölgynek,párnak.
Jászberény és környéke.
Sziasztok!
32' tv szexért,vagy csak simán kukkolásért cserébe,hölgynek párnak.
Jberény és környéke
32' tv szexért,vagy csak simán kukkolásért cserébe,hölgynek párnak.
Jberény és környéke
Szeretnél piercinget?
Szegedi vagy?
Vagy hajlandó vagy utazni érte?
Ha a válasz igen, keress bátran
Szegedi vagy?
Vagy hajlandó vagy utazni érte?
Ha a válasz igen, keress bátran

Sziasztok.
Villanyszerelést vállalok hölgynél vagy normális párnál.
Budapesten.
Szép vastag szerszámom van….
Fizetés természetben.
Irj.
Köszi
Villanyszerelést vállalok hölgynél vagy normális párnál.
Budapesten.
Szép vastag szerszámom van….
Fizetés természetben.
Irj.
Köszi
Budapest Pest megye villanyszerelés klíma tisztítás, ózonos tisztitás kisteherautóval szállítás favágás.
26 éves sportos, vastag farkú srác vagyok. Fizetés természetben csak lány vagy pár
26 éves sportos, vastag farkú srác vagyok. Fizetés természetben csak lány vagy pár
Kedves Hölgyeim! Mindenkinél rendben vannak a cserépkályhák és kandallók? Nem kellene esetleg meg megvizsgálni tisztítani. Persze ez lehet csak egy ürügy is
Kötöttségek nélkül, tényleg szívesen segítek, ha tudok. Csak bátran, hagy ugorjon meg a pulzus!

csinos holgynek masszazs?
Festőpárost szívesen látunk ha van ilyen. (női-férfi párost kizárólag)
)

Bérelj ki pár órára, és minden úgy lesz ahogy szeretnéd. (kivéve erőszakos, durva dolgok). Szívesen kényeztetlek úgy, ahogy szeretnéd, ott ahol szeretnéd. FIzetni nem kell, mindent megoldunk természetben.
Aktualis mindig!
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 19:23

Festesben burkolásban tudok segiteni akár anyaggal is hetero alapon... Privatba keress...
Budapesten festés, mázolás, tapétázás, parkettázás, bútor összeszerelés. Fizetés természetben!
Baranya és Tolna megyében festés hölgyeknek.
Sziasztok. Decembertől Bpen keresek lakhatási lehetőséget. Minden megoldàsra nyitott vagyok, csak srácok megkeresését várnám.