Sziasztok! 80 cm-es hibátlan tv-et átadnám hölgynek, párnak egy kis kedvességért cserébe
Sziasztok!
Pécs belvárosi apartman kiadó pároknak szimpátia alapon
További részletek privátban!
Pécs belvárosi apartman kiadó pároknak szimpátia alapon

További részletek privátban!
Immunrendszer erősités pároknak Pécs , Baranya .
Sziasztok.alberlet kiado.
Sziasztok!
Magán angolórát adnék alap foktól - felső fokig, kizárólag hölgyek részére.
Magán angolórát adnék alap foktól - felső fokig, kizárólag hölgyek részére.
Sziasztok!
Informatika területén elég széles spektrumban rendelkezésre állok!
Keressetek privátban bizalommal!
Informatika területén elég széles spektrumban rendelkezésre állok!

Keressetek privátban bizalommal!

Helló
Bp.-en háztartási gépek szerelésében segítenék...
Bp.-en háztartási gépek szerelésében segítenék...
villanyszerelőt keresnék veszprém-füred vonalon
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása,javítása hölgyeknek, pároknak Sárvár,Pápa,Csorna környékén.
Iphone 6 Plus fehér színű telefonom csinos lánynak, vagy pár hölgy tagjának ajándékoznám. "fizetés természetben" Szombathely +50 km körzetében el is viszem. privátban írj légyszives
Sziasztok Szobafestő vagyok Pest Pest megyébe segítek!
Van itt profil burkoló
Sziasztok!
Budapesten szállás 2 főre, pároknak, vagy hölgyeknek egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólad vagy rólatok.
Budapesten szállás 2 főre, pároknak, vagy hölgyeknek egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólad vagy rólatok.
Viccet félre téve ha bárhová is utazol a hétvégén az orzságbam akkor írj
Szisztok! Mindent is vállalok!
Szisztok! Mindent is vállalok!
Sziasztok fuvarost keresek kanapé szállításra. Fizetés megbeszéléd szerint
Sziasztok, Budapesten kisebb burkolás munkák. Privátba írj. Köszi
Sziasztok, szexi neccruhák keresik új tulajdonosukat belevaló hölgy személyében Bp-en.
Sziasztok. Decembertől Bpen keresek lakhatási lehetőséget. Minden megoldàsra nyitott vagyok, csak srácok megkeresését várnám.