Taxi hölgyeknek ,természetbeli fizetéssel!
Vízvezeték szerelés,javítás hölgyeknek,pároknak.Korrekt pasas vagyok!
Szia, kár, csak hölgyek, párok. Pont kéne pár suv gumi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 30. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 08:11

Törölt felhasználó (3979742)

Kapszulás kávéfőzők,premium suv autógumik,esprit női cipő,stb….,hölgy,párnál új helyét keresi.
Kapszulás kávéfőzők,premium suv autógumik,esprit női cipő,stb….,hölgy,párnál új helyét keresi.
Számítógép, wifi hálózat, laptop, tablet javítás, vírusmentesítés, adatmentés. Ezekkel tudok szolgálni, teljes diszkrécióval. Fizetés természetesen természetben. Ha odaérek és nem vagyok szimpatikus, simán megmondhatod és távozom /amúgy szerintem rendkívül szimpi férfi vagyok/
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez

Sziasztok! debreceni 2 szobás tiszta lakás egyik szobája zuhanyzóval,tiszta törcsivel és kényelmes franciaággyal párok búvóhelyeként kiadó napközbeni vagy akár este-éjszaka is. Semmit se kell hozzatok, csak magatokat.
keressetek bátran, fizetség természetben hármasozás vagy csak mozizás is megbeszélhető
keressetek bátran, fizetség természetben hármasozás vagy csak mozizás is megbeszélhető
Tatán: hűtő, mikró, 90x200 ágy elvihető .. Fizetés természetben ! ... érdeklődni priviben
Bármilyen kőműves munkát vállalok hölgyeknél kortól függetlenül
Budapesten keresek autógumist
Sziasztok. Sok mindenben tudok segíteni Pest megyében. Fuvarozás, személyi sofőrködès, sofőr szolgálat, és egyéb más területeken is jeleskedtek. Fizetés természetben természetesen.
sziasztok!
Salgótarjánban vagy a környékén keresek szállás lehetőséget szerdától-szombatig (08.30.-09.02).
Hölgyeknél, pároknál! cserébe sok mindenhez értek...Pm.-ben mindenkinek válaszolok!
Szép napot mindenkinek!
Salgótarjánban vagy a környékén keresek szállás lehetőséget szerdától-szombatig (08.30.-09.02).
Hölgyeknél, pároknál! cserébe sok mindenhez értek...Pm.-ben mindenkinek válaszolok!
Szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Egyedülálló hölgynél keresek meztelen takarítási lehetőséget (portörlés, felmosás, törölgetés stb. beltérben) vagy kertészkedést (kültérben, ahol erre diszkrét lehetőség van) Fejér vagy Pest megyében. A házigazda hölgy lehet teljesen felöltözve vagy szintén meztelenül. Szexuális tartalom nélkül, pusztán csak a meztelenség örömére.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben.Èn tudom mitől döglik a lègy
Sziasztok! Holnap reggeli órákban indulok Veszprémből Budapestre 3-4 órát leszek és jövök vissza , Pár vagy hölgy ha lenne útitárs.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Ha ma Budapesten hölgy vagy pár menni szeretne bevasarolni és nem akar elazni sem buszozni nagyon szívesen segítek eljutni autóval.
Üdv ! Nagy dobozos autóval fuvart vállalok fizetés természetben! Biszex vaok!
Megunt szexujságokat keresek.fizetés természetben

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, hölgy részére szexi neccruhák várakoznak

Pécs Zalaegerszeg között szokott ingázni hétköznap valaki?
Csütörtökön délután oda, pénteken este felé vissza Pécsre.
Csütörtökön délután oda, pénteken este felé vissza Pécsre.