Szobafestésben segítenék hölgyeknek ,pároknak , sőt pasiknak is .
Sziasztok!
Informatikai munkába (kb bármilyen téren) illetve kisebb fizikai munkában( favágás, gallyazás, pakolás vagy bármilyen segédmunkaban) szívesen segítek. Fizetés megbeszélés alapján!
Üdv
Informatikai munkába (kb bármilyen téren) illetve kisebb fizikai munkában( favágás, gallyazás, pakolás vagy bármilyen segédmunkaban) szívesen segítek. Fizetés megbeszélés alapján!
Üdv
Sziasztok.
Szállításba tudok segíteni.
Dobozos furgonom van Pest és pestmegye.
Szállításba tudok segíteni.
Dobozos furgonom van Pest és pestmegye.
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagyon extrém esetben fiúknak) gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
sziasztok. autó polírozás,fényezés, fényszóró polírozás lányoknak pároknak ,Keszthely környékén akár házhoz is megyek. .lámpa polírért elég ha nézhetlek
Tv hálozat kiépítesben, antenna szerelésben tudnék segíteni, ha valakit érdekel
Kecskeméten légkondis albérlet kiadó! Elsősorban lányok, esetleg párok. Jelentkezés privátban.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben.Èn tudom mitől döglik a lègy
Telefont adnék hölgynek vagy párnak privátban várom az üzeneteket !
Számítógép, wifi hálózat, laptop, tablet javítás, vírusmentesítés, adatmentés. Ezekkel tudok szolgálni, teljes diszkrécióval. Fizetés természetesen természetben. Ha odaérek és nem vagyok szimpatikus, simán megmondhatod és távozom /amúgy szerintem rendkívül szimpi férfi vagyok/
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez

Ikeából kanapét elhozni fizetés meg beszéljük
Autó javítás mesterfokon! Egy kis olajozás hölgyeim?
Egerben keresek építőiparban jártas szakembert akihez frissen vizsgázottként elmehetnék tapasztalatot szerezni! Szakmám: szobafestő. Privatban jelentkezz és megbeszéljük a részleteket.
Vízvezetékszerelés,javítás!Somogy,Zala,Baranya,Tolna legfőképpen,de minden megbeszélés kérdése!
Megbízható szaki vagyok,keress bátran!Privátban a részletek!
Megbízható szaki vagyok,keress bátran!Privátban a részletek!
Robogót adnèk hölgynek,párnak.
Mezőgazdaságban dolgozó, gazdálkodót keresek
Népliget mellett 3 hónapra 4 szobás lakás egyik szobája kiadó. Kölcsönös szimpátia esetén részleteket megbeszéljük

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, hölgy részére szexi neccruhák várakoznak

Sziasztok!
Autók lakások ózonos fertőtlenítését és villanyszerelést vállalok.
Hívjatok bizalommal.
Fizetés természetben.
Autók lakások ózonos fertőtlenítését és villanyszerelést vállalok.
Hívjatok bizalommal.
Fizetés természetben.
Zala megye és vonzáskörzetében asztalos bedolgozna Hölgynek/ párnak. Privátban egyeztessünk....